Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 31

Θέμα: Τα "καλα" της κρισης! στις οικοδομες....

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Cool

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είμαστε εντελώς off-topic αλλά θα 'θελα να σε διορθώσω σε κάτι:

Ειδικά σε Εκάλη-Πολιτεία φεύγουν ακίνητα σε τιμές-σκότωμα. Χαρακτηριστικές περιπτώσεις:

1. Μεζονέτες σε συγκρότημα μονοκατοικιών στην Εκάλη, παραπλεύρως της Ε.Ο. και πολύ κοντά στο MEGA AB επωλήθηκαν σε τιμές κάτω της αντικειμενικής.

2. Φίλος φίλου που αγόρασε μεζονέτα στην Θέτιδος (Εκάλη) προς 1.200.000 πριν 2 χρόνια, αναγκάστηκε να την πουλήσει φέτος (όχι για οικονομικούς λόγους αλλά για λόγους υγείας της μητέρας του). Η τιμή που έπιασε μετά από πολύμηνη αναμονή ήταν 800.000 ευρώ.

3. Οικόπεδο (αδόμητο) πελάτου μου στην Εκάλη: Aγοράστηκε προς 2.000.000 ευρώ πριν 2 χρόνια και σήμερα αναζητά αγοραστή απεγνωσμένα (και με οικοδομική άδεια των ISV).

Για Γλυφάδα μη μιλάς καθόλου: 100 τετραγωνικά + παράνομο κτίσμα στο δώμα = όχι 500άρες αλλά 700άρες και βάλε. Είμαι εκτιμητής για το ΤΤ και δεν πιστεύω αυτά που βλέπουν τα ματάκια μου. Το πολύ χρήμα δεν ήταν ΠΟΤΕ στα Β.Π. αλλά στα Ν.Π. Το τελευταίο που είδα ήταν 95 τετραγωνικά στο Καβούρι να πωλείται προς 1,5 μύρριο. Είπε κανείς τίποτα?

Noμιζω οτι υπερβαλεις λιγο,υπαρχουν και μεγαλα ''τζακια'' στα B.Π....νοτια ηταν παντα η ''εδρα'' της ναυτιλιας/εφοπλιστων αλλα και Π.Ψυχικο-Εκαλη εχει ''βαρια χαρτια''.
    insane in the ///Midbrain

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Έχει δίκιο ο Άρης και δεν υπερβάλει. Η δουλειά του είναι άλλωστε.

Οι τιμές ακόμα και στην Α. Γλυφάδα που ανέκαθεν ήταν β' διαλογή, έχουν ξεφύγει εντελώς.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είμαστε εντελώς off-topic αλλά θα 'θελα να σε διορθώσω σε κάτι:

Ειδικά σε Εκάλη-Πολιτεία φεύγουν ακίνητα σε τιμές-σκότωμα. Χαρακτηριστικές περιπτώσεις:

1. Μεζονέτες σε συγκρότημα μονοκατοικιών στην Εκάλη, παραπλεύρως της Ε.Ο. και πολύ κοντά στο MEGA AB επωλήθηκαν σε τιμές κάτω της αντικειμενικής.

2. Φίλος φίλου που αγόρασε μεζονέτα στην Θέτιδος (Εκάλη) προς 1.200.000 πριν 2 χρόνια, αναγκάστηκε να την πουλήσει φέτος (όχι για οικονομικούς λόγους αλλά για λόγους υγείας της μητέρας του). Η τιμή που έπιασε μετά από πολύμηνη αναμονή ήταν 800.000 ευρώ.

3. Οικόπεδο (αδόμητο) πελάτου μου στην Εκάλη: Aγοράστηκε προς 2.000.000 ευρώ πριν 2 χρόνια και σήμερα αναζητά αγοραστή απεγνωσμένα (και με οικοδομική άδεια των ISV).

Για Γλυφάδα μη μιλάς καθόλου: 100 τετραγωνικά + παράνομο κτίσμα στο δώμα = όχι 500άρες αλλά 700άρες και βάλε. Είμαι εκτιμητής για το ΤΤ και δεν πιστεύω αυτά που βλέπουν τα ματάκια μου. Το πολύ χρήμα δεν ήταν ΠΟΤΕ στα Β.Π. αλλά στα Ν.Π. Το τελευταίο που είδα ήταν 95 τετραγωνικά στο Καβούρι να πωλείται προς 1,5 μύρριο. Είπε κανείς τίποτα?

Nαι ενταξει εγω δεν ειμαι τις οικοδομης αλλα γνωριζω καποια πραγματα και για αυτο ανεφερα ποιο πανω το καβουρι ως την ποιο ακριβη περιοχη της Ελλαδας η εστω τις Αττικης!

Απλα για Εκαλη και πολιτεια που ανεφερα λεω οτι ΔΕΝ πουλανε οι τυποι εκει πανω εκτος και αν ειναι περιπτωσεις οπως ανεφερες.

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σπυρο παντα αυτος που πουλαει ειναι ο χαμενος...
    Γιάννη με τα μέχρι τώρα ισχύοντα μέτρα θεωρώ πως ένα σπίτι δε πρέπει να πωλείται παρά μόνο όταν υπάρχει καλό ντιλ για να αγοραστεί κάτι καλύτερο .
    Σαφέστατα ο μεταπωλητης πάντα χάνει . Εγώ είπα ότι αυτός που επένδυσε σε οικόπεδα και σπίτια δεν θα βγει χαμένος ! Το μεν οικόπεδο μόνο να πάρει αξία μπορεί , πλην συγκεκριμένων περιπτώσεων , ενώ ένα σπίτι μπορεί να ενοικιαστει και να αποφέρει έσοδα . Ενώ το αμάξι είναι το μόνο που δεν μπορεί να αποφέρει έσοδα !

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ενώ το αμάξι είναι το μόνο που δεν μπορεί να αποφέρει έσοδα !
    Το αμαξι μπορει να αποφερει μονο ΕΞΟΔΑ!!!
    ΧΙΟΣ-CHIOS

6. The Following 2 Users Say Thank You to zaharias For This Useful Post:

Panos 316T (05-01-11), Ptboul (05-01-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Εκτος αν ειναι ταξι η νεκροφορα.

8. The Following 2 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

Panos 316T (05-01-11), Ptboul (05-01-11)

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Οι περισσότεροι εργολάβοι-κατασκευαστές είναι διατεθημένοι να "σκοτώσουν" ενα-δυο διαμερίσματα ή μεζονέτες ΄για να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους αλλα μεχρι εκεί.
    Αν κάποιος είναι τυχερός και πέσει σε μια τέτοια περίπτωση έχει καλώς ειδάλως το παζάρι που θα μπορέσει να κάνει δεν θα ξεπεράσει τις 10-15.000 !!! Εξαρτάται βέβαια και απο την περιοχή,την αντικειμενική αξία αλλα και απο τον αν είναι μονοκατοικία ή όχι καθώς και απο τα μέτρα που φαίνονται.
    Κάτι που μπορεί να φαίνεται ευκαιρία μπορεί να αποδειχθεί μεγάλη πατάτα γι'αυτό μεγάλη προσοχή !!!!

10. The Following User Says Thank You to Konstantinos E60 For This Useful Post:

Ptboul (05-01-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παιδιά σε ακριβές περιοχές Βόρεια και Νότια προάστια , που πολλοί κατασκευαστές πουλούσαν με υπεραξία και αέρα λόγω περιοχής αυτοί έχουν περιθώριο τα 800.000 να τα κάνουν και 600.000 ακόμα ... Αλλά σε περιοχές με τιμές της τάξης των 200.000 μην περιμένετε να σας το χαρίσει ο άλλος με 150k . Το ότι μπορείτε να βρείτε κάποιον πνιγμένο υπερχρεωμενο σε τράπεζες , και να τον πατησετε στον λαιμό ,δεν σημαίνει ότι αυτή είναι η αντικειμενική αξία του σπιτιού. Δηλαδή αν αύριο βαρεσει κανόνι ένα αντιπρόσωπος BMW και πάρω εγώ m3 με 50k κουτα ... Τι σημαίνει αυτό ; Ότι αυτός έβγαλε ; Όχι ! Απλά περιόρισε την χασουρα !

Παρακαλώ πολύ , ναι είναι κρίση , υπάρχουν ευκαιρίες να εκμετευτουμε . Μπορούμε να κάνουμε παζάρια , είναι το κλίμα τέτοιο που βοηθά ...
    Αλλά σας παρακαλώ να το κάνετε με κόσμιο και ευγενικό τροπο !
    συμφωνω και επαυξανω μαζι σου.
    εγω ομως αυτο που ξερω ειναι πως μειωση στο μισθο μου εκαναν(και ειμαι ιδωτικος υπαλληλος),ο πατερας μου ειναι ανεργος 6 μηνες,ημητερα μου 3 χρονια...το ενοικιο του πατρικου μου δεν επεσε ουτε ενα ευρω το ρευμα αυξηθηκε,τα τελη ανεβηκαν,οι ασφαλειες ανεβηκαν η βενζινη μας εσκισε το πετρελαιο μας ξεπατωσε το ψωμι ανεβηκε τα φπα ανεβηκαν μεχρι και η οδοντογλυφιδα ανεβηκε...
    αν υπαρχει τροπος να γλυτωσω εστω και ενα ευρω θα το κανω χωρις να το πολυσκεφτω...
    και να σου πω και την αλλη αποψη...οι δυο φιλοι του πατερα μου ειναι του χωρου της οικοδομης και μεσα απο τα λεγομενα τους,ανακαλυπτω οτι ενα στο ενα εκατ. ειναι σωστοι επαγγελματιες και δεν καταχραζονται ακομα και το ενα ευρω....
    ζουμε στην ελλαδα τη χωρα της ψευτιας...
    δε λεω να τα χαρισει,προς θεου,ομως οταν στις χρυσες εποχες εβγαζε χρηματα με τις νταλικες,πιστευε οτι ανεβαζοντας 5 ακομα πολυκατοικιες θα εβγαζε...ε τωρα αυτες τις πολυκατοικιες η θα τις κοιταει,η θα τις πουλησει σε τιμες πολυ πιο συμφερουσες στον αγοραστη δεδομενου οτι και ο αγοραστης θα του βγει η παναγια για να το παρει..
    μην το παρεις προσωπικα..δεν απευθυνομαι σε εσενα.
    και για του λογου του αληθες...
    μεζονετα ξανα στο παλιοκαστρο...
    φιλος ρωταει για ενικοιο...550....
    ωραια..ξερετε ποσο το εκλεισε?360......αυτα τα 200 θα πηγαιναν στη τσεπη του ιδιοκτητη 100% μαυρα...εγω με αυτα τα χρηματα βγαζω μηνα.....
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

Rides
    1

Προεπιλογή

Γιάννη με τα μέχρι τώρα ισχύοντα μέτρα θεωρώ πως ένα σπίτι δε πρέπει να πωλείται παρά μόνο όταν υπάρχει καλό ντιλ για να αγοραστεί κάτι καλύτερο .
    Σαφέστατα ο μεταπωλητης πάντα χάνει . Εγώ είπα ότι αυτός που επένδυσε σε οικόπεδα και σπίτια δεν θα βγει χαμένος ! Το μεν οικόπεδο μόνο να πάρει αξία μπορεί , πλην συγκεκριμένων περιπτώσεων , ενώ ένα σπίτι μπορεί να ενοικιαστει και να αποφέρει έσοδα . Ενώ το αμάξι είναι το μόνο που δεν μπορεί να αποφέρει έσοδα !
    Σπάιρους, πλέον όπως έχουν γίνει τα πράγματα ούτε αυτό συμφέρει γιατί έρχεται ο νταβάς το κράτος και σου λέει σχεδόν "μισά-μισά" λες και το αποκτήσαμε το σπίτι από κοινού.που να χεις και 2 διαμερίσματα προς ενοικίαση...
    τούρμπο και πράσινα άλογα

13. The Following User Says Thank You to Panos 316T For This Useful Post:

Ptboul (05-01-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εκτος αν ειναι ταξι η νεκροφορα.

είσαι... μακράν....περί μεγάλου παίχτου....
    που θα λεγε και ο Αλέ.
    τούρμπο και πράσινα άλογα

15. The Following User Says Thank You to Panos 316T For This Useful Post:

Ptboul (05-01-11)

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP