Αρχικό μήνυμα απο
m-power_01
Παιδιά σε ακριβές περιοχές Βόρεια και Νότια προάστια , που πολλοί κατασκευαστές πουλούσαν με υπεραξία και αέρα λόγω περιοχής αυτοί έχουν περιθώριο τα 800.000 να τα κάνουν και 600.000 ακόμα ... Αλλά σε περιοχές με τιμές της τάξης των 200.000 μην περιμένετε να σας το χαρίσει ο άλλος με 150k . Το ότι μπορείτε να βρείτε κάποιον πνιγμένο υπερχρεωμενο σε τράπεζες , και να τον πατησετε στον λαιμό ,δεν σημαίνει ότι αυτή είναι η αντικειμενική αξία του σπιτιού. Δηλαδή αν αύριο βαρεσει κανόνι ένα αντιπρόσωπος BMW και πάρω εγώ m3 με 50k κουτα ... Τι σημαίνει αυτό ; Ότι αυτός έβγαλε ; Όχι ! Απλά περιόρισε την χασουρα !
Παρακαλώ πολύ , ναι είναι κρίση , υπάρχουν ευκαιρίες να εκμετευτουμε . Μπορούμε να κάνουμε παζάρια , είναι το κλίμα τέτοιο που βοηθά ...
Αλλά σας παρακαλώ να το κάνετε με κόσμιο και ευγενικό τροπο !
συμφωνω και επαυξανω μαζι σου.
εγω ομως αυτο που ξερω ειναι πως μειωση στο μισθο μου εκαναν(και ειμαι ιδωτικος υπαλληλος),ο πατερας μου ειναι ανεργος 6 μηνες,ημητερα μου 3 χρονια...το ενοικιο του πατρικου μου δεν επεσε ουτε ενα ευρω το ρευμα αυξηθηκε,τα τελη ανεβηκαν,οι ασφαλειες ανεβηκαν η βενζινη μας εσκισε το πετρελαιο μας ξεπατωσε το ψωμι ανεβηκε τα φπα ανεβηκαν μεχρι και η οδοντογλυφιδα ανεβηκε...
αν υπαρχει τροπος να γλυτωσω εστω και ενα ευρω θα το κανω χωρις να το πολυσκεφτω...
και να σου πω και την αλλη αποψη...οι δυο φιλοι του πατερα μου ειναι του χωρου της οικοδομης και μεσα απο τα λεγομενα τους,ανακαλυπτω οτι ενα στο ενα εκατ. ειναι σωστοι επαγγελματιες και δεν καταχραζονται ακομα και το ενα ευρω....
ζουμε στην ελλαδα τη χωρα της ψευτιας...
δε λεω να τα χαρισει,προς θεου,ομως οταν στις χρυσες εποχες εβγαζε χρηματα με τις νταλικες,πιστευε οτι ανεβαζοντας 5 ακομα πολυκατοικιες θα εβγαζε...ε τωρα αυτες τις πολυκατοικιες η θα τις κοιταει,η θα τις πουλησει σε τιμες πολυ πιο συμφερουσες στον αγοραστη δεδομενου οτι και ο αγοραστης θα του βγει η παναγια για να το παρει..
μην το παρεις προσωπικα..δεν απευθυνομαι σε εσενα.
και για του λογου του αληθες...
μεζονετα ξανα στο παλιοκαστρο...
φιλος ρωταει για ενικοιο...550....
ωραια..ξερετε ποσο το εκλεισε?360......αυτα τα 200 θα πηγαιναν στη τσεπη του ιδιοκτητη 100% μαυρα...εγω με αυτα τα χρηματα βγαζω μηνα.....
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....