Πω πω εχει να πεσει σκυψιμο και μετα απο τοση μασα τις γιορτες αντε να σκυψεις!![]()
Πω πω εχει να πεσει σκυψιμο και μετα απο τοση μασα τις γιορτες αντε να σκυψεις!![]()
Μη μασάς θα αδυνατίσουμε κιόλας!
φιλε μου εγω σε e46 ειχα περιπου το ιδιο προβλημα. λυσιμο το καθισμα απο το αυτοκινητο ελεγχος αφου ελεισα την πλατη του σε ολα μεσα και τελικα ειχε κοπει το καλωδιο που παει μεσα στο καθισμα (μοτερ αντιστασεισ) απο τη φυσα. ειχε πιαστει εκει που κουμπωνει (ηταν σε coupe αυτοκινητο). καλο ψαξιμο
aris (04-01-11)
Δεν αντιλέγω απλά μου φάνηκε περίεργο να αντέχει ένας απλός διακόπτης τόσα αμπέρ.....![]()
Συνήθως είναι με κλιψάκια, ψάξε για κλιψάκια και προσεκτικά μην τα σπάσεις και ξεκούμπωσέ την.... (Τα κλίψ της BMW είναι ότι καλύτερο στον κόσμο, δεν σπάνε με τίποτα!)
εχει 2 κλιψακια κατω κατω στην πισω πλατη!!ξεκουμπωνουν πολυ δυσκολα και συνηθως τα κοβεις και βαζεις καινουρια μετα!! οταν βγαλεις αυτα τα 2 η πλατη βγαινει σηκωτα προς τα πανω και προς τα πισω!!αλλα για να λυσεις το καθισμα πρεπει να το βγαλεις!!αν θες να δεις τα μοτερ μονο τοτε πισω θα δεις μονο το ενα γιατι το αλλο ειναι στα πλαγια του καθισματος
εχεις και -πλευρικη και οσφυικη στιριξη η μονο οσφυικη?αν το προβλημα σου ειναι η πισω τοτε ναι μονο την πλατη ανοιξε!!! αλλα δεν ειπες. το καθισμα σου δεν ειναι καθολου φουσκωμενο?