Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 25

Θέμα: The Zeitgeist Movement

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Όμως και η εποχές που ζούμε δεν νομίζεις πως είναι δίχως αύριο, δεν αισθάνεσαι εγκλωβισμένος? Έχεις την αίσθηση πως κάτι θα αλλάξει? Εγώ δεν το βλέπω με τίποτα.. Μόνο φανταστικό μου μοιάζει να νοιαστούν για μένα και για σένα αυτοί που το μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι η επένδυση στον φόβο, τον τρόμο και το κέρδος από παντού. Μόνον αν δουν ένα τείχος μπροστά τους αυτοί που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι. Μην τρέφουμε ψευδαισθήσεις ..αν πιστεύουμε πως θα αλλάξει κάτι προς το καλύτερο με τους υπάρχοντες "διαχειριστές" (δεν μιλάω μόνο για την Ελλάδα φυσικά) μάλλον έχουμε πέσει σε πλάνη. Ζούμε την εποχή της "δημοκρατικής" σκλαβιάς.. για να συντηρούνται και να επιβιώνουν "εις τους αιώνες" αυτοί, μας ζητάνε αυτά που δεν έχουμε.. Πετάνε 2-3 καλές "ειδήσεις" από τα ΜΜΕ που τα συντηρούν οι ίδιοι, τσιμπάμε εμείς, χάνουμε τα λεφτά μας, μετά άλλες 2-3 "κακές ειδήσεις" πάλι εμείς χάνουμε... δεν πήγαν καλά οι προβλέψεις ...αυτή είναι πάντα η απάντηση.. Ποιος είναι αυτός που αποφασίζει πως τη μια μέρα το γάλα θα έχει 1 ευρώ και την άλλη 2? Ποιός είναι αυτός που αποφασίζει πως το αυτοκίνητό μου αξίζει τη μια μέρα 40Κ και την άλλη 15Κ?? Ποιος είναι αυτός που θα μου πει πως οι κόποι μου τη μια μέρα αξίζουν 80 ευρώ και την άλλη 20? Τα καύσιμα για τη μετακίνησή μου τη μια μέρα 1 και την άλλη 2 ευρώ?? Με ρώτησε εμένα κανείς αν το θέλω αυτό?? με είχε ενημερώσει? τον προγραμματισμό μου τον σκέφτηκε? ή όλα χύμα κι όποιος αντέξει?? .. δεν τους νοιάζει τίποτε άλλο παρά μόνο η ανακατωσούρα, για το χρήμα, για το κέρδος. Αυτός είναι ο Θεός του σήμερα. Το χρήμα και τίποτε άλλο... δεν είναι ουτοπία αυτό? Προτιμώ να μην αξίζει τίποτα αυτό που έχω, να τα έχω όλα και να μην φοβάμαι μην μου τα πάρει ο γείτονας επειδή κάποια μέρα ξύπνησε με διαφορετική διάθεση ή επειδή κέρδισε το λαχείο...
    Δεν ξέρω για εμάς τους μεγαλύτερους αλλά πιστεύω πως οι νέοι μια τέτοια ζωή πρέπει να δημιουργήσουν, δεν χρωστούν τίποτα και σε κανέναν και πρέπει να ανατρέψουν το υπάρχον σκηνικό που τους γεννά καταχρεωμένους, σκλάβους, υπηρέτες των "συστημάτων" του χρήματος..
    Μην ξεχνάμε πως οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ανθρωπότητα ήρθαν μέσα από μεγάλες ανατροπές... Η δύναμη του χρήματος όμως έπαιρνε τα ηνία και τους οδηγούσε πάντα στο γνωστό δρόμο.. όπου πάντα πληρώνουν οι πολλοί και οι "οδηγοί" μένουν στο απυρόβλητο... Αν καταργηθεί η έννοια "οικονομικό συμφέρον", δεν πληρώνει κανείς και το μόνο κόστος θα είναι η αλλαγή οικουμενικής στρατηγικής όπου ανάπτυξη και βιοτικό επίπεδο είναι σε πρώτο πλάνο και ισότιμα για όλους... Ονειρεμένες καταστάσεις ..ποτέ μη λες ποτέ..

2. The Following 2 Users Say Thank You to NickE60 For This Useful Post:

GEORGE316 (03-01-11), nikos1400 (12-05-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP