Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 25

Θέμα: The Zeitgeist Movement

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

προσωπικη αποψη για τη θρησκεια ειναι οτι σιγουρα υπαρχει κατι το οποιο ειναι ανωτερο απο εμας,δεν μπορουμε να το κατανοησουμε δεν μπορουμε να το επιβεβαιωσουμε.ειναι μια φυσικη κατασταση για τον ανθρωπο να προσπαθει να "μπει" κατω απο καποια προστατευτικη ομπρελα.
    στον ανα κοσμο θρησκευτικο ατλαντα μπορει κανεις να εντοπισει ομορφες και ουσιαστικες θρησκειες με πολλα κοινα γνωρισματα.ομως η θρησκεια μεσω της αναγκης του ανθρωπου για προστασια βρηκε τροπο να χειραγωγει.
    εγω πιστευω στο Θεο,οπως μου τον διδαξε η γιαγια μου,ομως σιγουρα δεν πιστευω στον παπα ο οποιος προσπαθει να μου πει οτι αν δωσω χρηματα για να φτιαξει την "εκκλησια" θα σωθει η ψυχη μου...
    εν κατακλειδι ο Θεος,που οπως λενε τρεφει απεραντι αγαπη δε θελει να βλεπει εμενα την οικογενεια μυο και τους γυρω μου να ταλαιπωρουνται.....
    οσο αφορα την πολιτικη πιστευω οτι ειναι ενας "σατανας".μια σαπια κατασταση που αν λαβουμε υπ οψιν τον εγωισμο του ανθρωπου,δυσκολα μπορει καποιος να μεινει αλωβιτος απο ενα περασμα μεσα της.
    η προαναφερθεντα θεωρια ειναι πολυ ωραια στο ακουσμα αλλα αποτελει μια ουτοπια,μια τροφη για τη φαντασια και τιποτα παραπανω.
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

2. The Following 3 Users Say Thank You to GEORGE316 For This Useful Post:

NickE60 (03-01-11), nikos1400 (12-05-11), Vasilis (03-01-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP