Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 179

Θέμα: Ελβετια - Τελη - Ασφαλειες. Τι ισχυει

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Δεν είμαι σίγουρη πια τι ακριβώς συζητάμε αλλά ως Ελληνίδα τα ξέρω κι εγώ όλα και δεν μπορώ παρά να μιλήσω! Χαχα

Συμφωνώ με το προηγούμενο πόστ ότι αν δεν αλλάξουμε εμείς δεν αλλάζει τίποτα.
    Αυτό είναι άλλωστε και το catch της δημοκρατίας ως σύστημα: ο καθε λαός καταλήγει με την κυβέρνηση που του αξίζει.

Προσωπικά έχω ζήσει κι εγώ έξω και τους τελευταίους μήνες το σκέφτομαι πάλι σοβαρά αλλά με κρατάει το παιδί. Κάθε χώρα έχει τα στραβά της, έχει και τα καλά της. Μεγάλο προσόν της ελλαδίτσας είναι οι τόσο στενές οικογενειακές σχέσεις, κάτι που θα μας έλειπε έξω. Μην ξεχνάτε πως αυτή ακριβώς η έννοια της οικογένειας είναι ο λόγος που σε χώρες σαν την ισπανία ή εδώ (γενικά στα pigs) η ανεργία μπορεί να φτάσει στο 15 ή 20% χωρίς να έχουμε νεκρούς από πείνα στους δρόμους. Η οικογένεια αντικαθιστά το κράτος με λίγα λόγια και τα βγάζουμε πέρα.

Σε γενικές γραμμές Πάντως συμφωνώ με τον Άλεξ πως μεγαλοπιαστήκανε οι έλληνες ηατ Τώρα προσπαθούμε να τραβήξουμε το πάπλωμα να σκεπάσει τα πόδια.
    Από την άλλη συμφωνώ πως για να πάρεις μια οποιαδήποτε οικονομική απόφαση χρειάζεται να κανείς και πρόβλεψη για το μέλλον και όταν οι τιμές, τα τέλη, το Τέλος ταξινόμησης, η βενζίνη κλπ μια κόβονται στα μισά και μια διπλασιάζονται, ακόμη κι ο πιο οργανωμένος ευρωπαίος πιθανόν να έπεφτε έξω.

Για στρατό δεν ξέρω. Για αυτοκίνητα στην Αγγλία που ξέρω είναι μεν φθηνότερα στην αγορά αλλά τα ασφάλιστρα αν είσαι νέος οδηγός που έχει μάθει να οδηγεί ανάποδα είναι πολύ πολύ ακριβά.

2. The Following 4 Users Say Thank You to sophie For This Useful Post:

DIMITr|S (03-01-11), NickE60 (03-01-11), Panos 316T (02-01-11), Stefanos_Cool (06-02-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP