+ Απάντηση στο θέμα
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 179

Θέμα: Ελβετια - Τελη - Ασφαλειες. Τι ισχυει

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

δυστυχως θωμα...
    και απο την ελβετια ομως εχω ωραιες αναμνησεις.

το πρωτο ταξιδι μου ηταν το 1989 οπου ξεκινησαμε με τον λευτερη καρετσο και τον αντωνη τσισκακη να συμμετεχουμε στο μοτοκρος των εθνων που γινοταν στο γκαϊλντορφ της δυτικης γερμανιας.
    περασαμε λοιπον με το φορτηγο (ενα μερσεντες μετασκευασμενο το μισο με κρεβατια και κουζινα και το αλλο μισο για τα μηχανακια) του λευτερη στο μπαρι και απο εκει στα συνορα με την ελβετια, το μακρυτερο τουνελ στο κοσμο.
    ηταν το πρωτο ταξιδι μου στη δυτικη ευρωπη.
    αυτα που εβλεπα δεν τα πιστευα και επαθα και ο ιδιος πλακα οπως λεμε.
    πραγματικα πανεμορφη και απιστευτη χωρα... λιμνες, τοπια, καθαριοτητα, πολιτισμος σε ολα...
    απο τοτε καθε ταξιδι μου στην ευρωπη περιλαμβανε και λιγο ελβετια αν υπηρχε λιγος χρονος.

ξεχωριζω δυο ταξιδια, ενα τον σεπτεμβριο του ΄95 προσκελημενος της γιαμαχα για την παρουσιαση της diversion 900...
    o γυρος των αλπεων με 5 ημερες, εκπληκτικα τοπια, δρομοι, στροφες, ελαχιστη κινηση...
    μια διαδρομη που εχω υποσχεθει στον εαυτο μου να την ξανακανω...

το δευτερο ταξιδι απο αυτα που ξεχωριζω ηταν το 2000. αναχωρηση 1/1 ξημερωματα για γενευη με ιδιωτικο τζετ της swiss (οι κρατησεις μας ηταν για προγραμματισμενη πτηση, αλλα απ΄οτι μας ειπαν επειδη ειμασταν οι μονοι πελατες εστειλαν μικρο αεροπλανο! ετσι για να δουμε πως αντιλαμβανονται οι ελβετοι το σεβασμο...) για γενευη και απο εκει λωζανη μοντρε και καταληξη στο ζερματ (το ωραιοτερο ορεινο χωριο του κοσμου οπου απαγορευονται τα αυτοκινητα).
    επιστροφη μεσω βερνης βασιλειας ζυριχης...
    καταπληκτικη χωρα η ελβετια αν θελει σκυλους ο αλεξκ πιστευω θα εψηνα ευκολα το θωμα να παμε...

2. The Following 2 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

alexk (02-01-11), NickE60 (02-01-11)

+ Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές

• Μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP