Σελίδα 2 από 8 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 75

Θέμα: Εξωτερικες ....μυρωδιες εντος καμπινας?

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπαίνει, στο auto μπαίνει. Θεωρητικά πάντα, ενεργοποιείται το φίλτρο όταν ανιχνεύσει ο αισθητήρας βρώμικο αέρα ... θεωρητικά ... παντως ταξίδια με το auto κάνω.
    Καλα που ειναι αυτος ο Νικολας(nicke60) να μας πει την ανατομια του συστηματος αερισμου....χεχεχε αντε λογο της ημερας θα περιμενουμε...

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλα που ειναι αυτος ο Νικολας(nicke60) να μας πει την ανατομια του συστηματος αερισμου....χεχεχε αντε λογο της ημερας θα περιμενουμε...
    Δηλαδη να φανταστω οτι οδηγεις καπως ετσι....χωρις το μουσι,αυτα παω εγω να προλαβω
    Attached Images Attached Images

3. The Following User Says Thank You to alexm For This Useful Post:

aristent (31-12-10)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν έχω εγώ τέτοια εξελιγμένα συστήματα, που να ξέρω?

....όπως τα είπατε είναι παιδιά, σένσορας είναι, δεν μπορεί να τα πιάνει κι όλα 100%

5. The Following User Says Thank You to NickE60 For This Useful Post:

aristent (31-12-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Και όλα 100% να τα έπιανε, η καμπίνα δεν είναι αεροστεγής.

Επίσης υπάρχει η πιθανότητα όλοι οι επιβάτες να μην είναι << στεγανοί >>.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

7. The Following User Says Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

imolarot (31-12-10)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δηλαδη να φανταστω οτι οδηγεις καπως ετσι....χωρις το μουσι,αυτα παω εγω να προλαβω
    Eτσι ακριβως!!!!εγω και ολη η οικογενεια εκει μεσα!!!!
    ...ασε που δε βαζω και αρωματικο γιατι ζαλιζονται ολοι οι αλλοι εκτος απο εμενα και ψαχνω να βρω και ενα μαγικο μπουκαλακι το αφηνεις στο κεντρο του οχηματος βαζεις στο φουλ τον κλιματισμο και κανει, λεει, καθαρισμο στο συστημα κλιματισμου και το αυτοκινητο μυριζει οπως ηταν καινουργιο!!!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν έχω εγώ τέτοια εξελιγμένα συστήματα, που να ξέρω?

....όπως τα είπατε είναι παιδιά, σένσορας είναι, δεν μπορεί να πιάνει κι όλα 100%
    φτου!!!!ατυχια!!!!δεν πειραζει Νικολα σε ευχαριστω ετσι κι αλλιως!!!

Οφ τοπικ....μολις τελειωσα τζαμαρισμα(παιξιμο ταυτοχρονα κιθαρες)με τον γιο μου τον Κουρσαρο του Βασιλη Παπακωσταντινου!!!
    ...τωρα παω να παιξω "αγωνια"με την κορη μου....σορυ αν αργησω να απαντησω!!!

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μηπως σου φερνει και την ζεστη απο τον κινητηρα μεσα ?
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μηπως σου φερνει και την ζεστη απο τον κινητηρα μεσα ?
    Οχι.....ελα ρε Βαγγελη αυτα τα ειχα στο Audi 80 '91 μοντελο...χεχεχε μη μας παρει χαμπαρει ο Αρης(S8N)....θα ξεσαλωσει με τα "θεματακια" που εχει με τη συγκεκριμενη εταιρεια!

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Οχι.....ελα ρε Βαγγελη αυτα τα ειχα στο Audi 80 '91 μοντελο...χεχεχε μη μας παρει χαμπαρει ο Αρης(S8N)....θα ξεσαλωσει με τα "θεματακια" που εχει με τη συγκεκριμενη εταιρεια!
    LOL!

Λοιπόν, εγώ περνώ κάθε μέρα 4 φορές από Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Λυκόβρυσης (Κέντρο επεξεργασίας λυμάτων), όπου η μπόχα δεν είναι απλώς αφόρητη αλλά διαβρώνει ακόμη και το χρώμα στο καπώ... Ένα σνιφ και σου πέφτουν τα φρύδια μιλάμε.

Υπό αυτές τις συνθήκες, έχω παρατηρήσει τα εξής:

1. Στη BMW με ενεργοποιημένη την ανακύκλωση (στο μόνιμο, όχι στο 'Α') δε μυρίζω τίποτα. Βέβαια, με την ταχύτητα με την οποία κινείται η γκρανκάσα μου δεν περιμένω να ζορίζεται και η καμπίνα από άποψη στεγανότητας.

2. Στο παμπάλαιο Astra της γυναίκας μου κοντεύω να λιποθυμήσω με ενεργοποιημένη την ανακύκλωση, όχι όμως με ανοιχτό παράθυρο. Αυτό συμβαίνει γιατί ναι μεν δεν εισέρχονται οσμές λυμάτων (μιλάμε για καμπίνα-χρηματοκιβώτιο), ανακυκλώνονται όμως οι εσωτερικές οσμές (κάτι μεταξύ ψόφιου ασβού και σάπιας ρέγγας) από τα ηλιοκαμμένα πλαστικά 4ης κατηγορίας, τις ελεεινές πλαστικοποιημένες μοκέτες τίγκα στη φορμαλδεύδη που τρώνε μπότα Wehrmacht σε λιγότερο από 2 λεπτά καθώς και τα ινδιάνικα κιλίμια που η Opel θέλει να ονομάζει επενδύσεις καθισμάτων.

3. Το ΤΤ δεν είχε πλαίσιο στις πόρτες και όλο και κάτι έμπαινε, ανεξαρτήτως ανακύκλωσης. Όταν όμως το καντράν σου είναι Χριστουγεννιάτικο δέντρο, ρετάρεις, καις λάδια και παραφλού και σε κοιτάζουν όλοι σα να έχεις έρθει από άλλο γαλαξία, μια μικρή μυρωδιά σκατίλας την έχεις κι από μόνος σου.

4. To GTI ήταν άψογο, στα επίπεδα μάλιστα της BMW. Δεν έπαιρνες μυρωδιά για το τι γίνεται έξω, με όσα κι αν πήγαινες. Σημείωσε ότι είχα κάνει και τρύπα στη μόνωση πάνω από τα πετάλια για να περάσω καλωδίωση για ηλεκτρονικό μπαρόμετρο, την οποία βέβαια σφράγισα με παρμπριζόκολλα. Όλα αυτά μέχρι που χάλασε το κλαπέτο της ανακύκλωσης εκτός εγγύησης.

12. The Following 2 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

katsaraios (30-11-11), panos90 (12-01-11)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Κάτι άλλο που θυμήθηκα: Η BMW, εν αντιθέσει με όλα τα αυτοκίνητα που είχα στο παρελθόν, δε μπάζει από τα χερούλια της πόρτας. Τυχαίο? Δε νομίζω.

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    LOL!

Λοιπόν, εγώ περνώ κάθε μέρα 4 φορές από Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Λυκόβρυσης (Κέντρο επεξεργασίας λυμάτων), όπου η μπόχα δεν είναι απλώς αφόρητη αλλά διαβρώνει ακόμη και το χρώμα στο καπώ... Ένα σνιφ και σου πέφτουν τα φρύδια μιλάμε.

Υπό αυτές τις συνθήκες, έχω παρατηρήσει τα εξής:

1. Στη BMW με ενεργοποιημένη την ανακύκλωση (στο μόνιμο, όχι στο 'Α') δε μυρίζω τίποτα. Βέβαια, με την ταχύτητα με την οποία κινείται η γκρανκάσα μου δεν περιμένω να ζορίζεται και η καμπίνα από άποψη στεγανότητας.

2. Στο παμπάλαιο Astra της γυναίκας μου κοντεύω να λιποθυμήσω με ενεργοποιημένη την ανακύκλωση, όχι όμως με ανοιχτό παράθυρο. Αυτό συμβαίνει γιατί ναι μεν δεν εισέρχονται οσμές λυμάτων (μιλάμε για καμπίνα-χρηματοκιβώτιο), ανακυκλώνονται όμως οι εσωτερικές οσμές (κάτι μεταξύ ψόφιου ασβού και σάπιας ρέγγας) από τα ηλιοκαμμένα πλαστικά 4ης κατηγορίας, τις ελεεινές πλαστικοποιημένες μοκέτες τίγκα στη φορμαλδεύδη που τρώνε μπότα Wehrmacht σε λιγότερο από 2 λεπτά καθώς και τα ινδιάνικα κιλίμια που η Opel θέλει να ονομάζει επενδύσεις καθισμάτων.

3. Το ΤΤ δεν είχε πλαίσιο στις πόρτες και όλο και κάτι έμπαινε, ανεξαρτήτως ανακύκλωσης. Όταν όμως το καντράν σου είναι Χριστουγεννιάτικο δέντρο, ρετάρεις, καις λάδια και παραφλού και σε κοιτάζουν όλοι σα να έχεις έρθει από άλλο γαλαξία, μια μικρή μυρωδιά σκατίλας την έχεις κι από μόνος σου.

4. To GTI ήταν άψογο, στα επίπεδα μάλιστα της BMW. Δεν έπαιρνες μυρωδιά για το τι γίνεται έξω, με όσα κι αν πήγαινες. Σημείωσε ότι είχα κάνει και τρύπα στη μόνωση πάνω από τα πετάλια για να περάσω καλωδίωση για ηλεκτρονικό μπαρόμετρο, την οποία βέβαια σφράγισα με παρμπριζόκολλα. Όλα αυτά μέχρι που χάλασε το κλαπέτο της ανακύκλωσης εκτός εγγύησης.
    1.Εδω εισαι ΟΚ,....σε μενα μαλλον επειδη εχουν βγει οι ταπετσαριες τρεις φορες ,μια για τα φυμε τζαμια ,μια οι μπροστινες για να βαλω ηχειακια υψηλων στην κολωνα πισω απο τα εξωτερικα καθρεπτακια και μια για να μπουν οι Μ5 εξωτερικοι καθρεπτες ισως,λεω ισως!!!.... δεν ειναι και απολυτο ,να φταιει αυτο...

2.

3.αναμενομενο!!!

4.Ειπες καλη κουβεντα???

Σελίδα 2 από 8 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP