Σελίδα 12 από 14 ΠρώτηΠρώτη ... 21011121314 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 111 έως 120 από 131

Θέμα: Ferrari F430 F1

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

μην τρελαθούμε τώρα παιδιά, τα 2 αυτοκίνητα δεν έχουν καμία επαφή σε τίποτα παρά μόνο στην ιπποδύναμη του κινητήρα τους ..ουτε και με το Μ6 φυσικά....
    Ο alexk έχει δίκιο, πρακτικά, μια Ferrari δεν μπορεί να είναι το μοναδικό αυτοκίνητο σε ένα "σταύλο". Συνήθως είναι 2η, 3η επιλογή, Βέβαια νόμος δεν είναι τίποτα, αλλά μου φαντάζει πολύ δύσκολο το μοναδικό καλό/γρήγορο μέσο μετακίνησης που θα έχω να είναι ένα Super Kart, οκ θα το έχω και θα ανατριχιάζω κάθε φορά που το βλέπω, αλλά από την άλλη δεν θα μπορώ να πάω πουθενά παρά μόνο σε μια πίστα για να το ευχαριστηθώ.

και πιο συγκεκριμένα, ερχόμουν από Πάτρα προς Αθήνα σε αρκετά γρήγορους ρυθμούς και λίγο μετά την Ακράτα βλέπω μπροστά μου τον κόκκινο διάβολο..... ενα 360spider με γερμανικά νούμερα. Έκοψα και κάθισα λίγο πίσω του να το απολαύσω ....αυτός με νόμισε για Μ5 και άρχισε να επιταχύνει ...παρατηρούσα την ουρά του ...δεν ηρέμησε πουθενά.. πουθενά όμως.. τον ακολουθούσα από πίσω ...χοροπηδούσε πάνω κάτω σαν τα αυτοκίνητα που έχουν στραβές ζάντες... με 230-240 πετυχαίνουμε μια γέφυρα που έχει μια σχετική ανωμαλία στο οδόστρωμα πάνω σε ελαφριά στροφή ....πέταξε στον αέρα και έχασε την πορεία του ..του πήρε λιγάκι για να το ξαναφέρει στα ίσια... το 5αρι αν και σαύρα εκτός από το γνωστό βύθισμα-τερματισμό της διαδρομής μπροστά και τίναγμα επάνω, τίποτα άλλο παλαβό... η μούρη στη θέση της... φυσικά αυτός χέστηκε πάνω του και έκοψε, πέρασα έφυγα δεν ακολούθησε... θέλω να πω ότι δεν είναι για να κυκλοφορείς στην Ελλάδα, χαραμίζεται, είναι ειδικής χρήσης και δεν ξέρω αν τελικά το ευχαριστιέται όπως πρέπει κάποιος που το έχει ή όχι.

2. The Following 7 Users Say Thank You to NickE60 For This Useful Post:

alexk (29-12-10), alexm (29-12-10), aristent (29-12-10), KalpasM3 (22-12-12), Monsta (29-12-10), PANOS-E60 (29-12-10), Stathis (29-12-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παντως για τον φιλο τον alexm και την ολη φαση με την Ferrari θα ηθελα να πω οτι εμενα κατι μου βρομαγε σε αυτην την ανταλαγη..

Απο τα γραφωμενα καταλαβα οτι δεν αξιζε και καλα εκανες που δεν το πηρες!

Υπαρχουν Ferrari 430 σε ΤΕΛΕΙΑ κατασταση και αμα το ψαξεις θα βρεις!

Rides
    2

Προεπιλογή

οπως τα λεει ο νικος.
    τετοια αυτοκινητα ειναι για 4α-5α και αν...
    να το βγαλεις μια κυριακη να το πας μια βολτα στη λιακαδα να το χαρεις.
    αλλο αν εδω λογω της παραοικονομιας και της αναγκης για επιδειξη και αυτοεπιβεβαιωση πολλα τα πηραν ανθρωποι που δεν καταλαβαν τι πηραν και γιατι.
    ετσι καταντησαν να τα βλεπεις στα μπουζουκια και τις καφετεριες και τα ακριβα εστιατορια και οχι σε καποια εθνικη οδο ή ορεινο στροφιλικι.
    και θα ελεγα δικαιωμα τους, αν τα περισσοτερα απο αυτα δεν ηταν αγορασμενα με μαυρο χρημα, ή χρημα που προερχοταν απο "προϊοντα εγκληματος"...

οπως και να εχει, ακομα και να μπορεις να εχεις νομιμα και σωστα ενα τετοιο αυτοκινητο στην ελλαδα (εχω 4-5 φιλους που μπορουν και ειχαν κατα καιρους), ειναι υπερβολικο.
    μεσα στο σκηνικο των ατελειωτων δρομων με ασφαλτο γυαλι και μπαλωματα, το δασος των κεραιων τηλεορασης, τα αυθαιρετα, τις μαντρες με τσιμεντολιθο, κλπ γνωρισματα της χωρας μας, αυτα τα δημιουργηματα δειχνουν ξενα.
    και ειναι ξενα. οπως γραφει και ο νικος πιο πανω ειναι ελαχιστες οι περιστασεις που μπορεις να ευχαριστηθεις ενα φερραρι στην ελλαδα, για το σκοπο για τον οποιο φτιαχτηκε.
    βεβαια μπορεις να το εχεις στο γκαραζ να το χαϊδευεις και να το περιποιείσαι, σαφως.

εν κατακλειδι μπορεις να εχεις την ιδια ή και καλυτερη οδηγικη εμπειρια και απολαυση με πιο "γηϊνα" αυτοκινητα...

5. The Following 9 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

alexk (29-12-10), aristent (29-12-10), ghost-rider (29-12-10), Kostas_1 (29-12-10), Monsta (29-12-10), nikos1400 (29-12-10), Nino (29-12-10), PANOS-E60 (29-12-10), Ptboul (29-12-10)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ....αυτός με νόμισε για Μ5 ....πέταξε στον αέρα και έχασε την πορεία του .... έκοψε, πέρασα έφυγα δεν ακολούθησε...
    πατησαμε Φερραρικο Νικολακι????
    ...σορυ για την "παραποιηση"του κειμενου!!!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    .....εν κατακλειδι μπορεις να εχεις την ιδια ή και καλυτερη οδηγικη εμπειρια και απολαυση με πιο "γηϊνα" αυτοκινητα...
    Ενα //Μ6 ας πουμε με τις πολυ ωραιες 20αρες ζαντες και τα φρενα, που εχει κανει τοσο κοπο να τα φτιαξει ο Αλεξης,....ενταξει το σαλονι δεν μεταφερεται....αλλα τα αλλα....γιατι οχι????τι λες Αλεξη???....να ψαξω στο car.gr?????

...και μη μου πεις οτι η Μ6 ειναι ιδια με την Μ5!!!...αλλο καρμπον οροφη,πορτα χωρις πλαισιο παραθυρου!!!(μια ζωη ηθελα ενα κουπε!!!),χαμηλοτερο αμαξωμα,κλπ....για βοηθα ρε Σταθη στον καταλογο των διαφορων....τις ομοιοτητες μαλλον τις ξερουμε.

Rides
    2

Προεπιλογή

ας κατσει στ' αυγα του ο φιλος αλεξης, διοτι τα 50 χιλιαρικα δεν ειναι ευκολο πλεον να τα κερδισει απο την εργασια του κανενας, οπως μπορει ισως να τα κερδιζε στο παρελθον.

8. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

Kostas_1 (29-12-10)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Συμφωνώ εν μέρει, μάλλον σε μεγάλο βαθμό με τα λόγια σου Στάθη όλα παίζουν, ο Αλέξης στις καφετέριες της παραλίας Αγ Βασιλείου, Ρίου κλπ και στα νυχτομάγαζα, αν πηγαίνει, πάει (πήγαινε μέχρι το καλοκαίρι που την άλλαξε) με την κορόλα του 80 για να μη γρατσουνιστεί το Μ5 ..και αυτό μου δίνει να καταλάβω πως τα νοιώθει τα λεφτά που έσκασε........ περίμενα το καλοκαιρι στον Αγ. Βασίλειο να δώ τη Μ5 στην παραλια στα καφέ, ανάμεσα στα πιπινια και μου ήρθε με την καρολα του 80...
    μην τα βάλουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι, δεν είναι όλοι ίδιοι, ούτε βλέπουν το θέμα αυτοκίνητο με τον ίδιο μάτι... είναι και στην "τρέλα" που κουβαλάει ο καθένας μας..

10. The Following 3 Users Say Thank You to NickE60 For This Useful Post:

alexk (29-12-10), aristent (29-12-10), ghost-rider (29-12-10)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν θέλω να μπλέξω το θέμα, αλλά αν είχα το "background" του Αλέξη, θα την έκανα τη μλκια χωρίς να ρωτήσω κανέναν... και ως κριτής αγώνων που είναι, θα έσκαγα με το εργαλείο στην πίστα και θα γινόταν χαμός.... ποιος από μας που θα είχε τη δυνατότητα να αποκτήσει τέτοιο εργαλείο (χωρίς φυσικά να επιβαρύνει τσέπες άλλων) δεν θα το έκανε τώρα που οι τιμές Ferrari έχουν πέσει σε απίστευτα για 3-4 χρόνια πριν επίπεδα?

Tο ότι το μοιράζεται μαζί μας και ζητάει τη γνώμη μας όπως και άλλοι συμφορουμίτες έχουν κάνει στο παρελθόν, μας τιμά και χαιρόμαστε να μας δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχουμε με την άποψή μας στην τελική τους απόφαση... ενώ ταυτόχρονα αποδεικνύει πως οι ίδιοι δεν αισθάνονται "ανώτεροι/διαφορετικοί" από εμάς τους υπόλοιπους, ενώ άνετα θα μπορούσαν ...κι αυτό είναι προς τιμήν τους...
    Ευτυχία για τα αυτοκινητιστικά φόρουμς τέτοιοι γνήσιοι άνθρωποι, αγαπάνε το αυτοκίνητο. Εγώ υποκλίνομαι, αν και τους περισσότερους δεν τους γνωρίζω καν..

12. The Following 10 Users Say Thank You to NickE60 For This Useful Post:

alexk (29-12-10), aristent (29-12-10), chief (29-12-10), gant (31-12-10), GM6 (05-01-11), joseph (30-12-10), KalpasM3 (22-12-12), Konstantinos E60 (30-12-10), m-power_01 (29-12-10), PANOS-E60 (29-12-10)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν θέλω να μπλέξω το θέμα, αλλά αν είχα το "background" του Αλέξη, θα την έκανα τη μλκια χωρίς να ρωτήσω κανέναν... και ως κριτής αγώνων που είναι, θα έσκαγα με το εργαλείο στην πίστα και θα γινόταν χαμός.... ποιος από μας που θα είχε τη δυνατότητα να αποκτήσει τέτοιο εργαλείο χωρίς να επιβαρύνει τσέπες άλλων, δεν θα το έκανε τώρα που οι τιμές Ferrari έχουν πέσει σε απίστευτα για 3-4 χρόνια πριν επίπεδα?

Tο ότι το μοιράζεται μαζί μας και ζητάει τη γνώμη μας όπως και άλλοι συμφορουμίτες έχουν κάνει στο παρελθόν, μας τιμά και χαιρόμαστε να μας δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχουμε με την άποψή μας στην τελική τους απόφαση... ενώ ταυτόχρονα αποδεικνύει πως οι ίδιοι δεν αισθάνονται "ανώτεροι/διαφορετικοί" από εμάς τους υπόλοιπους, ενώ άνετα θα μπορούσαν ...κι αυτό είναι προς τιμήν τους...
    Ευτυχία για τα αυτοκινητιστικά φόρουμς τέτοιοι γνήσιοι άνθρωποι, αγαπάνε το αυτοκίνητο. Εγώ υποκλίνομαι, αν και τους περισσότερους δεν τους γνωρίζω καν..
    +1

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Νυχτομαγαζα τι ειναι αυτο;
    Εαν περιμεναν τα μπουζουκια να βγαλουν μεροκαματο απο εμενα κονομισαν.....,δεν θυμαμαι τα τελευταια 4-5 χρονια να τα εχω επισκεφτει και γενικα εχω αλλη θεωρια για την λεξη διασκεδαση.
    Για καφε,για μπανιο,για φαγητο (δεν συμπαθω τα ακριβα εστιατορια),στις διακοπες μου, ναι πηγαινω με την corolla και εχω το κεφαλι μου....ησυχο.
    Οταν αγορασα 2007 το Μ5 ενας πολυ καλος μου φιλος μου ειπε, ρε μ....α με τα λεφτα αυτα εγω θα αγοραζα 360 MODENA,χωρις να γνωριζει οτι εγω τοτε μπορουσα οικονομικα να αγορασω και 430 ματαχειρισμενη, με χρηματα ασπρα,νομιμα, φορολογημενα,(ισως οχι οσο επρεπε,αλλα φορολογημενα) και προπαντος σκαμμενα!!!,(μιλαμε εχω σκαψει πολλα τουβλα στην ζωη μου, ακομα και τωρα στη δουλεια οταν πιανω τo HILTI το πιανει ταραμα)εγω ομως ειχα βαλει στο ματι το Μ5 και δεν εβλεπα τιποτα αλλο.
    Συμφωνω με το σκεπτικο του Σταθη για το σκηνικο των ατελειωτων δρομων με ασφαλτο γυαλι και μπαλωματα (αυτα ισχυουν και για το Μ5-Μ6), αλλα εγω μαλλον ανηκω στην αλλη κατηγορια που εχει το αμαξι στο γκαραζ για να το χαιδευει και να το περιποιειται και καμμια φορα να το βγαζει βολτα στη λιακαδα να το χαιρεται.

Υ.Γ:Τωρα οσο για αυτο που λεει ο καλος μου φιλος ο Νικος,αν τεσσερις ροδες και καποια κομματια λαμαρινας μας εκαναν στη ζωη μας να αισθανομαστε "διαφορετικοι/ανωτεροι" τοτε ζητω που καηκαμε και τσουρουφλιστηκαμε!!

15. The Following 15 Users Say Thank You to alexm For This Useful Post:

alexk (29-12-10), aristent (30-12-10), bill_m3 (29-12-10), chief (29-12-10), gant (31-12-10), GM6 (05-01-11), joseph (30-12-10), KalpasM3 (22-12-12), Konstantinos E60 (30-12-10), Kostas_1 (29-12-10), m-power_01 (29-12-10), NickE60 (29-12-10), PANOS-E60 (29-12-10), Thomelef (29-12-10), vagmag (20-09-14)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Γεια σου Αλέξη μαστροχαλαστή με την κορόλα..
    Όταν ανέβει ο Χριστόφορος θα πάμε στα μπουζούκια, τώρα που περνάμε τη δεύτερη εφηβεία

Με Hilti δουλεύεις ακόμα? Πάρε Milwaukee (πρώην Kango) και θα με θυμηθείς.. Η Ferrari των εργαλείων!!

17. The Following User Says Thank You to NickE60 For This Useful Post:

alexm (30-12-10)

Σελίδα 12 από 14 ΠρώτηΠρώτη ... 21011121314 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP