Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 36

Θέμα: M42B18 ECU Protocol

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων
    δημητρη αν καταλαβα καλα...εφοσον φτιαξεις τον ανταπτορα, για υπολογιστη...εχεις προγραμμα και για την χαρτογραφηση?
    Ακριβώς φίλε μου.... Χαρτογράφηση για ατμόσφαιρα και turbo, όπως και ότι άλλο μα ότι άλλο θέλεις να κάνεις στην ECU σου...
    Μου το έδωσε ένας φίλος μου γιατί ετοιμάζω και εγώ carpc (έτοιμο το έχω βασικά απλά λείπει η πολυεστερική για την οθόνη)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dimitris E34 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ακριβώς φίλε μου.... Χαρτογράφηση για ατμόσφαιρα και turbo, όπως και ότι άλλο μα ότι άλλο θέλεις να κάνεις στην ECU σου...
    Μου το έδωσε ένας φίλος μου γιατί ετοιμάζω και εγώ carpc (έτοιμο το έχω βασικά απλά λείπει η πολυεστερική για την οθόνη)
    Αν θέλεις μπορούμε να βρεθούμε απο κοντα να σου δείξω τι έχω κάνει, πιστεύω θα σε βοηθήσει πολύ....

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kloukakis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν θέλεις μπορούμε να βρεθούμε απο κοντα να σου δείξω τι έχω κάνει, πιστεύω θα σε βοηθήσει πολύ....
    Το ρωτάς? Όποτε θέλεις!

Κοίτα, και κορακίστικα να μιλάει ο εγκεφαλός σου πάντα υπάρχουν τα αμαρτωλά patch..... Αυτά που αγόρασες είμαι κατά 99,9% σίγουρος οτι θα λειτουργήσουν... Αν δεν έχεις όλες τις πληροφορίες θα έχεις ένα 85-90% δλδ κάτι τρέχει στα γύφτικα!
    Όλα φτιάχνονται φίλε μου ψάξιμο θέλει

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP