Θα τραβηξει ο Κωστας ολα τα οφ τοπικ για τα οποια φταιω εγω και αναλαμβανω την πολιτικην ευθυνη και θα φτιαξει ενα νεο με τιτλο
Κερδισατε το λαχειο τι αγοραζετε!
Ε καταπληκτικε Κωστα
Θα το εκανα εγω αλλα ειμαι με το ιφον
Θα τραβηξει ο Κωστας ολα τα οφ τοπικ για τα οποια φταιω εγω και αναλαμβανω την πολιτικην ευθυνη και θα φτιαξει ενα νεο με τιτλο
Κερδισατε το λαχειο τι αγοραζετε!
Ε καταπληκτικε Κωστα
Θα το εκανα εγω αλλα ειμαι με το ιφον
SuperSonic (29-12-10)
Done..........
Χρίστος (29-12-10)
alexm (18-12-12), Bazil Van Sinner (18-12-12), Dimimav (18-12-12)
Εαν κερδιζα Σταμάτη 15 εκ, αυτο που θα αγοραζα θα ηταν αυτο:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/956702/
Για να μην παρουν τα μυαλα μου αερα. Οταν εν τέλει θα επαιρναν αέρα...ΓΑΜΗΣΕΤΑ!
ενα 22B
ενα NSX-R
αλλα 2 CSL
μια gallardo superleggera
.......
ok περα απ την πλακα με τα αμαξια τωρα,
μια λιμουζινα αμερικανικη με ψυγεια και σαμπανιες θα αγοραζα μονο, και τεσσερα πιπινια δυμετρα να συμπεριλαμβανονται στην αγορα , σαν και αυτα που βαζει καθε πρωι ο Ptboul και μου φτιαχνει την μερα καθε πρωι.
Στομα να εχουν και μιλιά να μην εχουν. Μονο "yes sir, yes sir" να ξερουν να λενε.
chief (30-12-10), Nick bmwlover (30-12-10), PANOS-E60 (29-12-10), Vasilis (30-12-10)
Θα έχτιζα σπίτι στο γ@μημένο οικόπεδο που έχω αγοράσει εδώ και 10 χρόνια για να φύγει το γ@μημένο το νοίκι και τα κοινόχρηστα που πληρώνω 25 γ@μημένα χρόνια.Φυσικά, θα είχε και γκαράζ σαν του ΓΙΑΝΝΗ!!
..sorry για το off topic
μπορει να τα θαυμαζω...να θελω να τα οδηγησω...αλλα ποτε δεν λαχταρησα να αποκτησω μια φερραρι ή λαμποργκινι πχ! μου αρεσουν αυτοκινητα..που ο σκοπος της υπαρξης τους ειναι οχι οι εντυπωσεις...αλλα η ουσια, και η χαρα της οδηγησης! ποτε για παραδειγμα...δεν θα μπορουσα να ασελγησω, σε δρομο με μια φερραρι...πραγμα ομως που θα μου επετρεπε ενα lotus elise...! οποτε θα αγοραζα την λοτους...και ενα απλο ταπεινο οικογενειακο για τις καθημερινες μου μετακινησεις! και επειδη σαν εκατομυριουχος θα επρεπε ..με καποιο τροπο να γεμιζω τον χρονο μου,,,θα αγοραζα ιστορικα οχηματα..με σκοπο την ανακατασκευη τους...! αυτο θα με εκανε ευτυχισμενο..να ασχολουμε με τον πραγματικο μου χομπι...τα μηχανολογικα -βελτιωση-αναπαλαιωση οχηματων!
Θα αγόραζα το τελειότερο δημιούργημα στην ιστορία της αυτοκίνησης:
"Built with no compromise", όπως είχε πει και ο δημιουργός του Gordon Murray
Και έτσι θα έμενα με 13,000,000....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη EVERGET : 29-12-10 στις 21:44
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
Πρωτα απ ολα θα εξασφαλιζα τα παιδια μου και τη γυναικα μου.
Μετα θα επερνα ενα VIPER ενα SLR ενα COBRA και ενα Χ5Μ.
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Nick bmwlover (30-12-10)