Σελίδα 7 από 14 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 70 από 131

Θέμα: Ferrari F430 F1

Περιοχή
    Pakistan
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αν ηταν για ενα αυτοκινητο σειρας , θα λεγαμε ασε ρε το μπο@ρδελο με μια πλευρα αλλαγμενη ασχημο σβησιμο χρωματος , εμφανη σημαδια επισκευης.
    Τωρα επειδη ειναι φεραρι θα πρεπει να το παρει , και ξαναλεω , το ενα ειναι ''επισκευασμενο'' και το αλλο βιτρινας.

Η αποψη μου ειναι μονο για την συγκεκριμενη περιπτωση

Rides
    0

Προεπιλογή

Εγω δεν εχω καταλαβει ακομα γιατι τα 50.000 ευρω ειναι καλη τιμη σαν διαφορα.Με μια προχειρη ματια ειδα οτι παιζουν καπου στα 90.000 ευρω οι 360 και μπορει να ειναι σε καλυτερη κατασταση.Γιατι δεν το ψαχνεις λιγο καλυτερα τουλαχιστον να παρεις μια που να ειναι πενα.Ακυρο τωρα ειδα οτι ειναι 430.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη HULK : 28-12-10 στις 08:03

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m_power_lunatic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Aλλαζει λιγο η εικονα για τα δικα μου γουστα (υπερψειρας ενεκεν...) και για τα δικα σου θα επρεπε να αλλαξει απο οτι διαβαζω μιας και κινουμαστε στον πλανητη ''υπερψειρας'' απο οτι καταλαβαινω.Σφαλιαρισμενο FERRARI με αλλαγμενα 3 κομματια.....χμμμμ μεταπωληση χλωμη εκτος αν πας για παντρεμα.Δινεις Μ5 Ε60 ''πενα'' και δινεις και 50χιλιαρικα και παιρνεις κατι ''οχι πενα'' οσο καλοφτιαγμενο και εαν ειναι.......think again κατα τη γνωμη μου!!!
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ..είναι 2 ιδιοκτήτες εντελώς διαφορετικής φιλοσοφίας... Ο Αλέξης δεν θα άφηνε ούτε για 1 ημέρα το παρπριζ με σημάδι (αλήθεια δεν έχει μικτή ασφάλεια να του καλύψει την αντικατάσταση?) ..την επόμενη μέρα απ' το συμβάν θα το είχε αντικαταστήσει (όχι επισκευάσει... Αντικαταστήσει! όσο κι αν στοίχιζε) ...πόσο μάλλον για το σβήσιμο του χρώματος... θα το είχε βάλει στο καλύτερο βαφείο να βάψει ολόκληρα τα κομμάτια ..κι όχι Ferrari F430 με εμφανή σβησίματα στο χρώμα ..και μάλιστα σε σημείο που φαίνεται με την πρώτη ματιά!! Αυτό δείχνει προχειροδουλειά στην επισκευή αλλά και αδιάφορο ιδιοκτήτη.. Απαράδεκτο γεγονός για ένα τέτοιο όχημα.. Είχα τις επιφυλάξεις μου (άλλου τύπου βέβαια) αλλά όσο το σκέφτομαι ..κάτι αρχίζει να μην μου αρέσει..
    Ακριβώς όπως τα λέει ο Νίκος & ο Γιάννης.

Το θέμα με τα 360, 430, 458 είναι ότι το πίσω τους φτερό είναι ενιαίο με τον ουρανό και με το άλλο πίσω φτερό από την άλλη πλευρά, άρα τα πράγματα είναι πολύπλοκα. Το μοναδικό σημείο να σταματήσει ο μάστορας το βερνίκι είναι εκεί πίσω στο d-pillar https://en.wikipedia.org/wiki/File:H...lar_layout.jpg ο κόσμος να χαλάσει. Δηλαδή ΔΕΝ υπάρχει το κλασσικό χώρισμα / σκαλοπάτι με τον ουρανό που έχουν όλα τα υπόλοιπα 'ταπεινά' αυτοκίνητα, ώστε να κατέβεις μέχρι το a-pillar και να τελειώνεις σα κύριος. Η μόνη σου επιλογή για να μη φαίνεται ΠΟΥΘΕΝΑ σβήσιμο, (που θα έπρεπε να είχε προτείνει ο μάστορας ο Ιταλός) είναι το βάψιμο και του ουρανού και του άλλου φτερού, ώστε το αμάξι να είναι σωστό (από θέμα βαψίματος τουλάχιστον). Χαλάλι τα επιπλέον $$ για Φερράρι μιλάμε εδώ.

Όμως ο Αλέξης είπε για ΑΛΛΑΓΗ όλων αυτών των κομματιών. Και λέω εγώ, πες οκ για το εμπρός φτερό, στο διάολο και η πόρτα, αλλά στο πίσω φτερό τι κάνεις ΟΕΟ ??? Αυτό βέβαια ισχύει σε όλα κουπέ αλλά και σε πάρα πολλά 4-πορτα. ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ πρέπει να ΚΟΨΕΙΣ και να ΡΑΨΕΙΣ το νέο φτερό, χμμμμμμμ είστε σίγουροι ότι το θέλετε αυτό στο δικό σας αυτοκίνητο ?? Βέβαια στην ανάγκη τι κάνεις, το πετάς το αμάξι ?? Όχι βέβαια.

Τέλος ΔΕΝ αφήνεις μία τέτοια στούκα χωρίς ντοκουμέντα. Εδώ καθόμαστε και φωτογραφίζουμε τις γρατζουνιές ώστε να μπορούμε να αποδείξουμε ότι το βάψαμε για ψύλλου πήδημα, δε φωτογραφίζεις στούκα, έστω ελαφριά, σε Φερράρι ??????

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δηλαδή ένα αυτοκίνητο με κάποια επιφανειακά χτυπήματα, τα οποία έχουν αποκατασταθεί όλα πλήρως και μάλιστα με καιρούρια ανταλλακτικά, δεν αξίζει τον κόπο?

Από τη στιγμή που ο φανοποιός σου ξεκαθαρίσει πως πράγματι η ζημιά είναι αυτή που σου είπε ο κάτοχος της φεράρι και ότι έχει γίνει σωστή δουλειά, προσωπικά δεν θα είχα κανένα ενδοιασμό.
    Τώρα αν υπάρχει μια μικρή διχρωμία, με ένα καλό γυάλισμα στον ειδικό (Monsta) δεν θα φαίνεται τίποτα.
    Άρη δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα. Η διχρωμία ή το σβήσιμο του βερνικιού δεν διορθώνεται με κανένα γυάλισμα (αν και δε νομίζω ότι ο Άλεξ μίλησε για 2-χρωμία στη συγκεκριμένη περίπτωση).

Αλέξη, δε προσπαθώ να σε ξενερώσω, μη το παίρνεις στραβά. Απλά σκέψου τι θα πεις εσύ μετά από 10 χρόνια που θα θες να το πουλήσεις, στον επόμενο υποψήφιο αγοραστή.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Monsta : 28-12-10 στις 08:32

Rides
    0

Προεπιλογή

Εγω πιστευω οτι η Ferrari ειναι αυτοκινητο το οποιο το θελει ο ο μισος ανδικος πλυθισμος,το να φτασει καποιος τοσο κοντα στο να αποκτησει ενα τετοιο αυτοκινητο ειναι τεραστιο πραγμα!

Προσωπικα αν ειχα καλυψει τις αναγκες μου σε ολα τα προσωπικα θεματα ΚΑΙ την ηθελα παρα πολυ θα την αγοραζα! Η Ευκαιριες δεν παρουσιαζονται παντα..και οταν λεω ευκαιριες δεν εννοω αγορα αυτοκινητου αλλα ευκαιριες στιγμης..δηλαδη τωρα μπορω και με περνει να την παρω αυριο ισως να μην μπορω για πολλους και διαφορους λογους.

Ειμαι αυτης τις αποψης!

Καλη συνεχεια Alexm στην αποφαση σου.

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

αφου εχεις μπει στο διλλημα... ψαχνεσαι για φερραρι και διαθετεις και επιπλεον 50Κ....αλλα το συγκεκριμενο δεν ειναι αψογο..το πραγματα ειναι απλα...βρισκεις ενα αλλο στα μετρα σου! δεν εχεις βρει, την τρελλη ευκαιρια για να το σκεφτεσαι...πας λοιπον σε μια σοβαρη μανδρα με executive οχηματα...παραδιδεις το οχημα σου και παιρνεις την φερραρι των ονειρων σου!

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Έχει τα μέσα ο Αλέξης να το ψάξει πάρα πολύ καλά το θέμα κι αν κάτι άσχημο υπάρχει είναι 100% σίγουρο πως δεν θα ασχοληθεί... εύχομαι όλα να πάνε καλά και να το πάρει!

Ο Αλέξης θα έρχεται και με την F1 σε κάποιες συναντήσεις ..το θεωρώ βέβαιο!!

Προεπιλογή

Δόξα το Θεό φαναρτζη εμπιστο και έμπειρο έχει ο Αλεξης(τα χαιρετίσματα μου). Αν λοιπόν του πει ότι όλα είναι εντάξει ... Κάτι ψιλοπραγματα όπως γυαλισμενα δερματα κλπ ...ο Αλεξ θα τα φτιάξει ! Οποίος έχει παρακολουθήσει την ιστορία του Ε60 και το έχει δει από κοντά ... Καταλαβαίνει !
    Η μεγαλύτερη στεναχώρια είναι που το 60αρι δεν θα το πάρω εγώ !

Rides
    0

Προεπιλογή

Γιατί όλοι κάνουν τον δικηγόρο του διαβόλου ρε παιδιά ?

Εσείς δεν αγοράζετε αυτοκίνητα άν έχουν αλλάξει φτερό ε. Ωραία, καλά κάνετε. Όμως, αυτοκίνητα που είχαν μικροχτυπήματα δεν σημαίνει ότι είναι για πέταμα.
    Εγώ προσωπικά δεν έχω τέτοια προβλήματα, μιας και έχω μεγαλώσει σε συνεργείο και τα αυτοκίνητα έχουν φτιαχθεί για να λύνονται, να επισκευάζονται κτλ. Ακούω από φίλους μου 'ωχ, πρέπει να ανοίξουν πόρτα, δεν θα είναι το ίδιο'. Σίγουρα !

Εγώ προσωπικά θα το έπαιρνα το Φερράρι αν είναι σωστό και ας έχει αλλάξει φτερό και πόρτα. Και αυτό αυτοκίνητο είναι και όχι διαστημόπλοιο.

9. The Following 4 Users Say Thank You to alexk For This Useful Post:

chief (28-12-10), NickE60 (28-12-10), Thomelef (28-12-10), z3 2.2 (28-12-10)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexk Εμφάνιση μηνυμάτων

μικροχτυπήματα
    Δε μιλάμε για μικρο-χτυπήματα Άλεξ.

Έλα ΑλέξηΜ κάνε update στο thread να επιβεβαιωθούν* οι αρχικοί μου φόβοι περί αλλάγματος πίσω φτερού....

edit: *που επιβεβαιώθηκαν..
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Monsta : 28-12-10 στις 13:58

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

έτσι. αν δεν υπάρχει σημαντική ζημιά απο σοβαρή τράκα, δεν υπάρχει λόγος να απορίπτεται
    έτσι ένα αυτοκίνητο...εγώ απλά σαν θωμάς θα του ζητούσα το αμάξι να είναι σε κατάσταση
    βιτρίνας...όπως ακριβώς είναι και του αλέξη...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Σελίδα 7 από 14 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP