Σελίδα 6 από 14 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 131

Θέμα: Ferrari F430 F1

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αλεξη δεν βρεθηκε η "ακρη" που λεγαμε...sorry.

Oσον αφορα τα Ιταλικα αυτοκινητα γενικως,ενα εχω να πω.
    Αυτο που θα ακουσετε ειναι απο παρα πολυ εγκυρη πηγη.
    Κατα την διαδικασια της συναρμολογησης τους στις γραμμες παραγωγης,περνανε απο ενα απολυτα κρυφο δωματιο που παραμενουν εκει για τουλαχιστον 20 λεπτα.
    Μιλαω για ολα μα ολα τα Ιταλικα αυτοκινητα.
    Αυτη η διαδικασια ειναι απολυτα μυστικη(στικη) και υπαρχουν μαρτυριες για τα κρυφα αυτα δωματια που λενε οτι λειτουργουσαν πριν απο πολλες δεκαετεις.
    Φημες ακομα λενε για περιεργους ηχους που ακουγονται μεσα απο κει,που μοιαζουν με γυναικειες ιαχες πολεμου...αυτα ομως ειναι μονο φημες.
    Το πεπλο μυστιριου που καλυπτει αυτα τα κρυφα δωματια ειναι βαρυ.
    Το λομπυ των Ιταλων κατασκευαστων τηρει ομερτα και προστατευουν ως κορη οφθαλμου αυτο το εικοσαλεπτο παραμονης των αυτοκινητων τους στα κρυφα δωματια.
    Ο ανθρωπος που οδηγει το αυτοκινητο μεσα στο δωματιο ειναι δια βιου υπαλληλος της εταιριας και η θεση του αντικαθησταται ΜΟΝΟ απο ατομο της οικογενιας του.Φημες λενε οτι αυτοι οι ανθρωποι εχουν παγωμενο βλεμα και δεν μιλανε πολυ.
    Θελετε να μαθετε τι γινεται σε αυτα τα δωματια.......?
    Σε αυτα τα κρυφα δωματια εμφυσαται η ΨΥΧΗ που εχουν ΟΛΑ τα Ιταλικα αυτοκινητα.......................

Οποιος εχει οδηγησει εστω και Fiat Uno 1.000 θα καταλαβει τα λεγομενα μου....
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

Rides
    1

Προεπιλογή

παιδια μια ερωτηση ετσι ενημερωτικα και μονο μιας και δεν ξερω ποσο κοστιζει αυτο το αμαξι ουτε τωρα ουτε σαν καινουριο!!50000+ το Μ5 δεν ειναι παρα πολλα χρηματα για να κανεις μονο και μονο το κεφι σου χωρις να σε εξυπηρετει καπου αλλου το αμαξι αυτο???? να πω οτι ηταν 520 530 550 τελος παντων το BMW να πω οκ!!!αλλα ενα αμαξι παρα πολυ σπορ να το ανταλλαξεις με ενα καθαροαιμο + 50000ε ειναι αραγε συμφερουσα τραμπα???????? (και ολιγων χτυπημενο που δεν ξερει κανεις περα απ τον ιδιοκτητη κατα ποσο ηταν χτυπημενο σε αντιθεη με ενα ηδη αψογο απ οσο εχουμε ακουσει-διαβασει οι περισσοτεροι εδω μεσα)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    παιδια μια ερωτηση ετσι ενημερωτικα και μονο μιας και δεν ξερω ποσο κοστιζει αυτο το αμαξι ουτε τωρα ουτε σαν καινουριο!!50000+ το Μ5 δεν ειναι παρα πολλα χρηματα για να κανεις μονο και μονο το κεφι σου χωρις να σε εξυπηρετει καπου αλλου το αμαξι αυτο???? να πω οτι ηταν 520 530 550 τελος παντων το BMW να πω οκ!!!αλλα ενα αμαξι παρα πολυ σπορ να το ανταλλαξεις με ενα καθαροαιμο + 50000ε ειναι αραγε συμφερουσα τραμπα???????? (και ολιγων χτυπημενο που δεν ξερει κανεις περα απ τον ιδιοκτητη κατα ποσο ηταν χτυπημενο σε αντιθεη με ενα ηδη αψογο απ οσο εχουμε ακουσει-διαβασει οι περισσοτεροι εδω μεσα)
    Η F430 εαν ηταν καινουργια του κουτιου υπολογισε στα 300.000ευρω με ολους του φορους.

τωρα η συγκεκριμενη πιστευω οτι υπολογιζεται στα 120-130.000ευρω λογο 5αετιας και συμφωνα με τις τιμες απο το ελληνικο Car.gr.

Ο Αλεξης τωρα υπολογιζει και αυτος την //Μ5 στα 55-65.000 ευρω αρα κανοντας υπολογισμους ειναι πιο κατω απο την τιμη πωλησης των 120.000ευρω!!!!

Ολοι αυτοι οι υπολογισμοι αφορουν τις τιμες που πραγματικα μπορουν να πουληθουν τα συγκεκριμενα οχηματα ειδικα εαν πας και διαπραγματευτεις/παζαρεψεις ,και ο μεν και ο δεν θα πουλησουν σε τιμες χαμηλοτερες απο αυτες που θα ηθελαν.Παντα βεβαια ειναι και ποσο πολυ αναγκη για πωληση υπαρχει.....μεγαλη ιστορια οι διαφοροι παραμετροι....γι'αυτο προτεινω να ξεκινησει με χαμηλοτερη προσφορα διαφορας χρηματων ο Αλεξης.....40,000 ας πουμε!!!!

Τελος για το τι αναγκες εξυπηρετει ενα τοσο ακριβο οχημα?????.....η απαντηση ειναι μια:
    ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!

....τωρα εαν δεν ειχες ποτε τετοια ονειρα ενταξει δεν τη χρειαζεσαι....αστο ματαιο να σε πεισω,αλλα και παλι δεν υπαρχουν λογικες που θα λενε οτι εχεις απολυτο δικιο να αγορασεις ενα σουπερκαρ!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 27-12-10 στις 21:34

4. The Following 2 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

alexk (27-12-10), gyiama (27-12-10)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

αν και είπα την γνώμη μου, θα πώ και το εξής...
    αν ήταν να δώσω το ///Μ5 και 50κ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΠΟΧΗ,
    θα του ζητούσα βάψιμο που να φαίνεται σαν καινούριο, παρμπρίζ
    καινούριο και βιολογικό καθαρισμό, με έξτρα περιποίηση πάνω στο
    δερμάτινο σαλόνι...μπορεί να είναι καλή ευκαιρεία, αλλά ένα φεράρι,
    θα το έπαιρνα σε κατάσταση πιπίλας, για να μπεί και να κάτσει στο
    γκαράζ σαν καινούριο. στο κάτω κάτω, αυτός ο μάγκας τέτοιο
    αμάξι θα παραλάβει αν γίνει η δουλειά...αλέξη...είσαι άνθρωπος, που
    το αμάξι του είναι το προσωπικό του παιχνίδι και κάποιες φορές το
    μοιράζεσαι και με τους δικούς σου...3000 χιλιόμετρα το χρόνο, αυτό
    δείχνουν τουλάχιστο. πάρε λοιπόν το καινούριο σου παιχνίδι...είτε
    έτσι είτε αλλιώς, με βέρες θα είσαι και για τα δυό.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Όλα μας τα λεφτά στους Quandt...!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε αυτα τα κρυφα δωματια εμφυσαται η ΨΥΧΗ που εχουν ΟΛΑ τα Ιταλικα αυτοκινητα.......................

Οποιος εχει οδηγησει εστω και Fiat Uno 1.000 θα καταλαβει τα λεγομενα μου....
    Μιάς και αναφέρεσαι σε ΟΛΑ τα Ιταλικά αυτοκίνητα (και όχι αποκλειστικά στα ανόθευτα ferrari), θα ήθελα να σημειώσω πως ένα τέτοιο δωμάτιo το έχουν πλέον περισσότερη ανάγκη από ποτέ...μετά τις κοινές πλατφόρμες με την chrysler και τα μηχανικά μέρη από GM...

Σχετικά με το δίλημμα τώρα: Παρότι το Μ5 είναι ένα τετράθυρο saloon έχει ουσιαστικά περιορισμένη χρηστικότητα όπως και το ferrari. Ένα Μ5 δεν μπορεί να είναι το καθημερινό αυτοκίνητο "εργαλείο", και καμιά φορά μπορεί να το λυπάσαι να το ταλαιπωρήσεις σε ταξίδια όπου οι δρόμοι δεν του αρμόζουν. Παρότι πολλοί που δεν έχουν συμβιώσει με Μ νομίζουν πως είναι οχήματα με all round χαρακτήρα κάτι τέτοιο στην πράξη δεν ισχύει. Τόσο λοιπόν το Μ όσο και το ferrari είναι αμάξια "παιχνιδια". Διάλεξε λοιπόν φίλε μου το παιχνίδι που τη δεδομένη στιγμή σε γεμίζει περισσότερο!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη EVERGET : 27-12-10 στις 22:35
    "There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Προεπιλογή ?????????????//

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κωστα μου ανεφερε οτι ειχε μια επαφη με ενα αυτοκινητο που παραβιασε προτεραιοτητα,αν και δεν ηταν δυνατο το ατυχημα στο Μιλανο προτειναν να αλλαχθουν εμπρος φτερο-πορτα-πισω φτερο και εχουν βαφτει μονο αυτα και τιποτε αλλο.
    Το σβησημο στην ενωση του πισω φτερου με τον ουρανο το φωτισε μονος του επιμενοντας στο σημειο οταν το γυαλιζε.

Εχω ενημερωθει που θα εστιασουμε την προσοχη μας!!!!!
    Του ειπα εγω μολις εβγαλα πινακιδες στο Μ5 με το δευτερο πλυσιμο(με το χερι πλυσιμο) η εμπρος ξεβαψε στην σφραγηδα, αναγκαστηκα να τις αλλαξω και επειδη αναφερετε στην αδεια, την εβγαλα 10 φωτογραφειες για να ξερει ο επομενος γιατι τις αλλαξα, εσυ δεν τραβηξες 5 φωτο να τις εχεις αρχειο;

Μπορει να εχω αρχισει να το βλεπω στο παρκινκ αλλα θα το το ξεσκονισω του το ξεκαθαρισα....., εαν θελει!
    Aλλαζει λιγο η εικονα για τα δικα μου γουστα (υπερψειρας ενεκεν...) και για τα δικα σου θα επρεπε να αλλαξει απο οτι διαβαζω μιας και κινουμαστε στον πλανητη ''υπερψειρας'' απο οτι καταλαβαινω.Σφαλιαρισμενο FERRARI με αλλαγμενα 3 κομματια.....χμμμμ μεταπωληση χλωμη εκτος αν πας για παντρεμα.Δινεις Μ5 Ε60 ''πενα'' και δινεις και 50χιλιαρικα και παιρνεις κατι ''οχι πενα'' οσο καλοφτιαγμενο και εαν ειναι.......think again κατα τη γνωμη μου!!!
    insane in the ///Midbrain

8. The Following 2 Users Say Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

Monsta (28-12-10), stef (28-12-10)

Περιοχή
    Pakistan
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κωστα μου ανεφερε οτι ειχε μια επαφη με ενα αυτοκινητο που παραβιασε προτεραιοτητα,αν και δεν ηταν δυνατο το ατυχημα στο Μιλανο προτειναν να αλλαχθουν εμπρος φτερο-πορτα-πισω φτερο και εχουν βαφτει μονο αυτα και τιποτε αλλο.
    Το σβησημο στην ενωση του πισω φτερου με τον ουρανο το φωτισε μονος του επιμενοντας στο σημειο οταν το γυαλιζε.
    Εχω ενημερωθει που θα εστιασουμε την προσοχη μας!!!!!
    Του ειπα εγω μολις εβγαλα πινακιδες στο Μ5 με το δευτερο πλυσιμο(με το χερι πλυσιμο) η εμπρος ξεβαψε στην σφραγηδα, αναγκαστηκα να τις αλλαξω και επειδη αναφερετε στην αδεια, την εβγαλα 10 φωτογραφειες για να ξερει ο επομενος γιατι τις αλλαξα, εσυ δεν τραβηξες 5 φωτο να τις εχεις αρχειο;

Μπορει να εχω αρχισει να το βλεπω στο παρκινκ αλλα θα το το ξεσκονισω του το ξεκαθαρισα....., εαν θελει!
    Εδω θα πω -παντα προσωπικα- να μη το παρεις το συγκεκριμενο
    Εσυ αλλαξες μια πινακιδα, φαντασου ποσο θα χαλιοσουνα με μια παντα σχεδον αλλαγμενη. Βλεπω και ακουω για ενα Μ5 πολυ προσεγμενο και θα πας να φτιαξεις καποιον με το δικο σου αμαξι , με λεφτα κιολας
    Ξαναλεω οτι αναφερομαι παντα στα συγκεκριμενα 2 αυτοκινητα.
    Προσωπικα δεν θα εκανα τη συγκεκριμενη κινηση

Rides
    1

Προεπιλογή

Δηλαδή ένα αυτοκίνητο με κάποια επιφανειακά χτυπήματα, τα οποία έχουν αποκατασταθεί όλα πλήρως και μάλιστα με καιρούρια ανταλλακτικά, δεν αξίζει τον κόπο?

Από τη στιγμή που ο φανοποιός σου ξεκαθαρίσει πως πράγματι η ζημιά είναι αυτή που σου είπε ο κάτοχος της φεράρι και ότι έχει γίνει σωστή δουλειά, προσωπικά δεν θα είχα κανένα ενδοιασμό.
    Τώρα αν υπάρχει μια μικρή διχρωμία, με ένα καλό γυάλισμα στον ειδικό (Monsta) δεν θα φαίνεται τίποτα.

Επίσης για το παρμπρίζ, αν το χτύπημα που λες είναι μέχρι ένα διευρω σε μέγεθος, επισκευάζεται κανονικότατα από γνωστή εταιρεία, χωρίς αλλαγή παρμπρίζ και χωρίς να φαίνεται το παραμικρό.

Όταν μιλούμε για φεράρι που είναι το όνειρο των απανταχού αυτοκινητόφιλων, δε νομίζω πως αξίζει να ασχολείται κανείς με λεπτομέρειες, αφού έτσι κι αλλιώς μιλάει το συναίσθημα και όχι η ψυχρή λογική.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά στον τελικό έλεγχο και να γίνεις κάτοχος της ίσως ιστορικότερης εταιρείας αυτοκινήτων.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

..είναι 2 ιδιοκτήτες εντελώς διαφορετικής φιλοσοφίας... Ο Αλέξης δεν θα άφηνε ούτε για 1 ημέρα το παρπριζ με σημάδι (αλήθεια δεν έχει μικτή ασφάλεια να του καλύψει την αντικατάσταση?) ..την επόμενη μέρα απ' το συμβάν θα το είχε αντικαταστήσει (όχι επισκευάσει... Αντικαταστήσει! όσο κι αν στοίχιζε) ...πόσο μάλλον για το σβήσιμο του χρώματος... θα το είχε βάλει στο καλύτερο βαφείο να βάψει ολόκληρα τα κομμάτια ..κι όχι Ferrari F430 με εμφανή σβησίματα στο χρώμα ..και μάλιστα σε σημείο που φαίνεται με την πρώτη ματιά!! Αυτό δείχνει προχειροδουλειά στην επισκευή αλλά και αδιάφορο ιδιοκτήτη.. Απαράδεκτο γεγονός για ένα τέτοιο όχημα.. Είχα τις επιφυλάξεις μου (άλλου τύπου βέβαια) αλλά όσο το σκέφτομαι ..κάτι αρχίζει να μην μου αρέσει..

12. The Following User Says Thank You to NickE60 For This Useful Post:

Monsta (28-12-10)

Περιοχή
    Αγια Παρασκευη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Nα πω μια ''μπουρδα''?
    Δεν ξεχνας την Ferrari να παρεις μια Lotus η' ενα Speedster?
    Πιο ευκολη στην κυκλοφορια,αρκετα πιο ευκολη στην συντηρηση
    και,αναλογα την εκδοση,διαβολικα γρηγορη...
    Και ευτυχως παραμενει αρκετα εξωτικη στους Ελληνικους δρομους...
    Black Prince....

Σελίδα 6 από 14 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP