Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 131

Θέμα: Ferrari F430 F1

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αλεξη δεν βρεθηκε η "ακρη" που λεγαμε...sorry.

Oσον αφορα τα Ιταλικα αυτοκινητα γενικως,ενα εχω να πω.
    Αυτο που θα ακουσετε ειναι απο παρα πολυ εγκυρη πηγη.
    Κατα την διαδικασια της συναρμολογησης τους στις γραμμες παραγωγης,περνανε απο ενα απολυτα κρυφο δωματιο που παραμενουν εκει για τουλαχιστον 20 λεπτα.
    Μιλαω για ολα μα ολα τα Ιταλικα αυτοκινητα.
    Αυτη η διαδικασια ειναι απολυτα μυστικη(στικη) και υπαρχουν μαρτυριες για τα κρυφα αυτα δωματια που λενε οτι λειτουργουσαν πριν απο πολλες δεκαετεις.
    Φημες ακομα λενε για περιεργους ηχους που ακουγονται μεσα απο κει,που μοιαζουν με γυναικειες ιαχες πολεμου...αυτα ομως ειναι μονο φημες.
    Το πεπλο μυστιριου που καλυπτει αυτα τα κρυφα δωματια ειναι βαρυ.
    Το λομπυ των Ιταλων κατασκευαστων τηρει ομερτα και προστατευουν ως κορη οφθαλμου αυτο το εικοσαλεπτο παραμονης των αυτοκινητων τους στα κρυφα δωματια.
    Ο ανθρωπος που οδηγει το αυτοκινητο μεσα στο δωματιο ειναι δια βιου υπαλληλος της εταιριας και η θεση του αντικαθησταται ΜΟΝΟ απο ατομο της οικογενιας του.Φημες λενε οτι αυτοι οι ανθρωποι εχουν παγωμενο βλεμα και δεν μιλανε πολυ.
    Θελετε να μαθετε τι γινεται σε αυτα τα δωματια.......?
    Σε αυτα τα κρυφα δωματια εμφυσαται η ΨΥΧΗ που εχουν ΟΛΑ τα Ιταλικα αυτοκινητα.......................

Οποιος εχει οδηγησει εστω και Fiat Uno 1.000 θα καταλαβει τα λεγομενα μου....
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

Περιοχή
    Όλα μας τα λεφτά στους Quandt...!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε αυτα τα κρυφα δωματια εμφυσαται η ΨΥΧΗ που εχουν ΟΛΑ τα Ιταλικα αυτοκινητα.......................

Μιάς και αναφέρεσαι σε ΟΛΑ τα Ιταλικά αυτοκίνητα (και όχι αποκλειστικά στα ανόθευτα ferrari), θα ήθελα να σημειώσω πως ένα τέτοιο δωμάτιo το έχουν πλέον περισσότερη ανάγκη από ποτέ...μετά τις κοινές πλατφόρμες με την chrysler και τα μηχανικά μέρη από GM...

Σχετικά με το δίλημμα τώρα: Παρότι το Μ5 είναι ένα τετράθυρο saloon έχει ουσιαστικά περιορισμένη χρηστικότητα όπως και το ferrari. Ένα Μ5 δεν μπορεί να είναι το καθημερινό αυτοκίνητο "εργαλείο", και καμιά φορά μπορεί να το λυπάσαι να το ταλαιπωρήσεις σε ταξίδια όπου οι δρόμοι δεν του αρμόζουν. Παρότι πολλοί που δεν έχουν συμβιώσει με Μ νομίζουν πως είναι οχήματα με all round χαρακτήρα κάτι τέτοιο στην πράξη δεν ισχύει. Τόσο λοιπόν το Μ όσο και το ferrari είναι αμάξια "παιχνιδια". Διάλεξε λοιπόν φίλε μου το παιχνίδι που τη δεδομένη στιγμή σε γεμίζει περισσότερο!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη EVERGET : 27-12-10 στις 23:35
    "There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...
    Μιλαω για ολα μα ολα τα Ιταλικα αυτοκινητα...

Θελετε να μαθετε τι γινεται σε αυτα τα δωματια.......?

Κατ αρχην Συμφωνω. Απολυτως.

Αλλα....
    προκειται για τις ψυχες των προηγουμενων ιδιοκτητων που τους τις εχουν βγαλει απο τα προβληματα...
    η δικη μου σιγουρα παντως...πολυ-παθων Fiat, lancia, alfa, αστα φιλε...καλη η κα@λα αλλα ολο μες τα προβληματα ηταν.

Και στο θεμα μας. Δεν πειραζει Αλεξ. Το καλοκαιρι περασα και γω απο μια αντιστοιχη φαση. Αν το βαλεις στοχο σιγουρα θα βρεθει η καταλληλη
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 28-12-10 στις 20:27

4. The Following 2 Users Say Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

alexm (28-12-10), Stamatis (31-12-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP