Σελίδα 3 από 6 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 60

Θέμα: Παράνομες αντλίες καυσίμων

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Έχω δει εγώ με τα ίδια μου τα μάτια σε πρατήριο πολυεθνικής εταιρίας να αλλάζει με τηλεκοντρόλ την τιμή ανά λίτρο στην αντλία ακριβώς πριν βάλει τη μάνικα στο ρεζερβουάρ μιας γιαγιάς με ένα παλιό αυτοκίνητο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το τηλεκοντρόλ είχε 3 μπουτον σαν αυτά στις γκαραζόπορτες, που σημαίνει πως μάλλον είχε απομνημονεύσει 3 διαφορετικές επιλογές τιμής ανά λίτρο, μία εκ των οποίων σίγουρα θα ήταν και η αναγραφόμενη στην είσοδο του πρατηρίου... Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα, γιατί άλλη τιμή έγραφε στον πυλώνα της εισόδου και με άλλη πουλούσε ...όποτε έκρινε ότι αυτό είναι εφικτό... είναι σίγουρο πως αυτό μπορεί να γίνει και χωρίς να επηρεάζεται η αναγραφόμενη τιμή/λτ στην αντλία ώστε να μην το παίρνει χαμπάρι κανείς ...απλά ήμουν στην ακριβώς πιο πίσω αντλία με το παπί και το είδα πεντακάθαρα!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

ποσο δικιο εχεις...
    και να ερθω να συμπληρωσω...
    πολυ δικος μου και καλος μου φιλος ειναι βενζινας...με δικο του βενζιναδικο (απο πατερα μερια χρονια ολοκληρα...)
    εγω εβαζα μονο απο αυτον βενζινη γιατι ηξερα οτι δεν ηταν νοθευμενη (εβαζε στο subaru 330 αλογα,S3 το καινουριο και merc clk230)
    αφετερου ηταν ο φθηνοτερος πανω στη μοναστηριου....
    μου εξηγουσε τα κυκλωματα που υπαρχουν....τι πολιτικη και τι show biz..εκει να δειτε βρωμια...
    αλλα φταινε αυτοι?οχι!!!!!φταιω εγω που καθε εβδομαδα ξοδευω 60 ευρω βενζινη!!!ας αρχισω να πηγαινω στη δουλεια με λεωφορειο....ας αρχισω να πηγαινω για καφε με λεωφορειο....
    το πραγμα απαιτει ψυχραιμη σκεψη και κοινη λογικη γιατι αλλιως ολοι δικιο εχουμε!!!!!και ο γιωργακης εχει δικιο γιατι πραγματι η χωρα ειναι σπασμενο καραβι και εγω εχω δικιο γιατι με μειωση μισθου προσπαθω να τα βγαλω περα με τρομακτικες αυξησεις και ο βενζινας δικιο εχει γιατι το διυλιστηριο του λεει τι να κανει και δεν τον αφηνει να δουλεψει...
    αλλα.........ο τζεφρυ εχει την καβαντζα του...μηπως πληρωνει εφορια??
    εγω...εχω Bmw ειμαι πλουσιος!!!!
    ο βενζινας.....κλεβει αβερτα απο αντλιες....
    βλεπετε ειμαστε η αντιγραφη της εξελιξης...αξελισομαστε και προσαρμοζομαστε στο περιβαλλον που ζουμε!!!
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

παιδια πολυ ωραια τα λετε και συμφωνω απολυτα!
    ΟΝΟΜΑΤΑ και διευθυνσεις παρακαλω.
    να βγει η ρετσινια στα γιδια που μας κατακλεβουν!
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

4. The Following 2 Users Say Thank You to z3 2.2 For This Useful Post:

bakalos (28-12-10), Vasilis (28-12-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Άμα κάτσω να γράψω σε πόσους την έχω πατήσει θα με βρεί το ξημέρωμα....

Ο τελευταίος που έβαλα και μου κάηκε τρόμπα βενζίνης (καινούρια 4 ημερών) είναι ο γνωστός στα βόρεια προάστεια σαν "κατσίμπας" (Aegean) πάνω στην Λεωφ. Κηφισίας στο ρεύμα προς Μαρούσι.....

6. The Following 2 Users Say Thank You to Jimmakos For This Useful Post:

GIWRGOSPR (29-12-10), katsaraios (29-12-10)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ασχετο:
    εθεαθη ο Τζεφρυ προσφατα με τη συζηγο και την κορη σε "καλο" κομμωτηριο των Αθηνων. Και οι τρεις τους το συνολον, 700 ευρω !!

Του λεει μια κυρια που ητανε εκει, "δε ντρεπεστε να ξοδευετε ενα μισθο ιδ. υπαλληλου στο κομμωτηριο? δε φοβαστε τι θα πει ο κοσμος?"
    της λεει αυτος τα κλασσικα "μπλα μπλα, και εσεις κυρια μου το ιδιο μπλα μπλα"

του απανταει "εγω προεδρε ειμαι επειχιρηματιας, ο συζυγος μου επισης. οπου γουσταρω τα δινω. εσεις ποιανου τα λεφτα ξοδευετε ??"

κοινως "εδω ο κοσμος πειναει, και το Μ@ΥΝΙ χτενιζεται"
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos1400 : 28-12-10 στις 13:08
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

8. The Following User Says Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

Snoo (28-12-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos1400 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ασχετο:
    εθεαθη ο Τζεφρυ προσφατα με τη συζηγο και την κορη σε "καλο" κομμωτηριο των Αθηνων. Και οι τρεις τους το συνολον, 700 ευρω !!

Του λεει μια κυρια που ητανε εκει, "δε ντρεπεστε να ξοδευετε ενα μισθο ιδ. υπαλληλου στο κομμωτηριο? δε φοβαστε τι θα πει ο κοσμος?"

του απανταει "εγω προεδρε ειμαι επειχιρηματιας, ο συζυγος μου επισης. οπου γουσταρω τα δινω. εσεις ποιανου τα λεφτα ξοδευετε ??"

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos1400 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ασχετο:

ο γιωργος τι πηγε να κουρεψει...δεν πηγαινε στον monsta για κανα γυαλισμα κερωμα?

11. The Following 4 Users Say Thank You to paganis For This Useful Post:

A8hnaios (28-12-10), joseph (28-12-10), katsaraios (29-12-10), Kostas_1 (28-12-10)

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

αντε να πω και εγω...εναν απατεωνα! shell στην πειραιως...μετα τον σκλαβενιτη στο ρευμα προς πειραια...καταφερε να χωρεσει 45 λιτρα εκει που χωραει 45 και ειχε κανα 20ρικο σε ευρω μεσα....

Rides
    0

Προεπιλογή

Ούτε ο χουντίνι δεν τα έκανε αυτά.....

Rides
    0

Προεπιλογή

τωρα αυτο ειναι αληθινο??οντως εχει συμβει?
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP