Σελίδα 5 από 14 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 131

Θέμα: Ferrari F430 F1

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων

Εχει βαφτει (στην αντιπροσωπεια στο Μιλανο) η πλευρα του συνοδηγου ολη και στον ουρανο ειναι λιγο εμφανες το σβησημο του βερνικιου.
    Αυτό Άλεξ ΓΙΑΤΙ ??? Είχε τρακάρισμα ή κάποια πχ γρατζουνιά από κλειδί ? Ο φανοποιός τι ακριβώς θέλεις να ψάξει ? Αν έχει αλλαχτεί κάποιο κομμάτι ? Πάντως (ειδικά) στα Φερράρι είναι εύκολο να εντοπιστεί αυτό αν ο μάστορας ξέρει που να κοιτάξει.

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Smile

Το 430 το εχει πελατης μου απo τον 12-2005 οπου το αγορασε μεταχειρισμενο στην Italia 6 μηνων και εχει διανυσει συνολικα 21350χλμ.
    Η βολτα που καναμε με το 430 διηρκησε περιπου 30 λεπτα και διεπιστωσα τα εξεις:
    Χαμηλη (σχεδον ενα με το δρομο)θεση οδηγησης,πολυυυυυυυ γρηγορες αλλαγες ταχυτητων, καταπληκτηκη αισθηση οδηγησης,μετρια ποιοτητα του ετσι και αλλιως σπαρτιατικου εσωτερικου(ο διακοπτης των υαλοκαθαριστιρων ειναι ιδιος με του punto),γυαλισμενο λιγο το δερμα στο καθισμα του οδηγου και αρκετουτσικα εσωτερικα τριξιματακια στο κατσαρο οδοστρωμα.
    Ανεβασα μεχρι 6-6500 στροφες και καταλαβα περιπου τις ιδειες επιδοσεις με το Μ5 αν και στην πραξη λογο χαμηλης θεσης-θορυβου-αισθησης,το νιωθεις πολυ ποιο γρηγορο απο το Μ5.
    Εχει βαφτει (στην αντιπροσωπεια στο Μιλανο) η πλευρα του συνοδηγου ολη και στον ουρανο ειναι λιγο εμφανες το σβησημο του βερνικιου.
    Χρειαζετε ενα προστινο τζαμι γιατι εχει ενα μεγαλο(οσο το νυχι στο μεγαλο δακτυλο)σημαδι απο πετρα στη ευθεια του ματιου.

Μιλησα το πρωι τηλεφωνικος με την GENESIS (Νικος Πανου)και με την AUTOCORSE (Σταθη Μαγο) για το θεμα του σερβις-βλαβων και οι αποψεις τους συνεπεσαν,δεν εχουν καποιο ιδιαιτερο θεμα,εκτος απο τον δισκο που εχει μια ευαισθησια με τα ανηφορικα παρκινκ και μειωνετε η αντοχη του οσο για το κοστος του σερβις το θεωρησα απολυτα λογικο.
    Γενικο σερβις 10.000 χλμ (λαδια 5-40,φιλτρα λαδιου-βενζινης-αερα, υγρα τιμονιου,βαλβολινες κυβωτιου-diff, 1200-1300 ευρω.
    Αλλαγη σετ δισκου 4000 ευρω περιπου καθε 20.000 χλμ, τακακια εμπρος brembo 300 ευρω.
    Ιμαντα χρονισμου δεν εχει ειναι με καδενα.

Και τωρα τι κανω;
    Η οικονομικη διαφορα για να το αποκτησω ειναι 50.000 ευρω.
    Το Μ5 ειναι μαλλον ποιο ποιοτικο, ποιο χρηστικο, περιπου το ιδιο δυνατο και σε ποιο καινουργια κατασταση, αλλα δεν ειναι 430!!!!!!!
    Ξερω οτι δεν προκειται να κανω τιποτα παραπανω απο αυτα που εκανα με το Μ5(εαν θεωρηθει οτι εκανα).
    Οταν θελω να ανεβω στην Αθηνα, να παω διακοπες,να παω για διασκεδαση,να παω............,παλι με την corolla θα παω και αυτο δεν αλλαζει γιατι ειναι μαλλον προεκταση χαρακτηρα.
    Αυριο εχουμε ραντεβου στον φανοποιο μου να ελεγχθει το βαψιμο που εχει και μετα εαν συνεχισουμε θα ανεβουμε Αθηνα για γενικο ελεγχο.

Θα ηθελα μεσα απο την καρδια μου να σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ολους για βοηθεια σας στο θεμα που εθεσα.

Υ.Γ:τις τραβηξα το μεσημερι με το κινητο στο παρκινκ και συνεχισα να το κοιτω για αρκετη ωρα σκεπτομενος,
    <καλυτερα να το μετανοιωσεις που το εζησες ή θα το μετανοιωσεις που δεν το τολμησες>; γιατι μαλλον το μετανοιωμα ειναι δεδομενο!!!!!!!!!!!!!.
    Νομιζα οτι η Μ5 εξυπηρετουσε καποιες αναγκες σαν αυτες που εχω κανει bolt......αρα δεν αλλαζει κατι οπως ειπες και εσυ,εχεις δωσει την απαντηση μονο σου....ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΛΜ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ,νομιζω και σαν ''επενδυση'' και σαν συλλεκτικο κομματι να τη δεις την ιταλιδα και ονειρο ζωης αξιζει μιας και η κατρακυλα της Μ5 Ε60 ειναι δεδομενη, με βασει αυτα που γραφεις να κανεις το βημα.Εγω δεν θα το εκανα....αλλα εγω ειμαι εγω!!!!!!!Τυχερος παντως αυτος που θα παρει το Μ5 σου να το ξερεις....ελπιζω να χαρεις λιγο την ιταλιδα και να μην την φυλας για να την χαρει ο επομενος.......ομοιοπαθων μιλων!!!
    insane in the ///Midbrain

Περιοχή
    Νεο Ηράκλειο-Μεταμορφωση
    Rides
    2

Προεπιλογή

Αλεξη στα εχουν πει πανω κατω και οι προλαλισαντες οτι ονειρο ολων μας ειναι να εχουμε μια Φερραρι στο γκαραζ μας.

Στο θεμα μας τωρα,αν το αμαξι που εχεις βρει ειναι καλο και οικονομικα δεν εχεις προβλημα,που δεν εχεις και φτου σου να μην σε ματιασω,δωσε την Μπεμπα σου χτυπα το ερπετο και κανε τα γουστα σου,μια ζωη την εχουμε.

Ετσι και αλλιως οτι εκανες με το Μ5 μπορεις να το κανεις και με το Φερραρι,απλα αν γινει συναντηση για Ε60 δεν θα μπορεσουμε να σε δεχτουμε με το corolla.

Ευχομαι να κανεις τα ονειρα σου πραγματικοτητα και να μην μετανιωσεις ποτε για κατι που θα εκανες αλλα δεν το εκανες.

Rides
    0

Προεπιλογή

Να πάρεις το εργαλείο και μην ακούς τους πωρωμένους μπεμβεδάκηδες.
    Ο ήχος του 430 είναι απίστευτος.
    Και μόνο γι'αυτό αξίζει να το πάρεις.

Είδα μερικοί λένε χάλια ποιότητα, κουραστικό, θορυβώδες κτλ.
    Εγώ πάντως έχω κάμποσο θόρυβο στο δικό μου, κουραστικό είναι, αλλά δεν θέλω να βγω από μέσα.
    Τώρα αν πάω 70 χρονών και αλλάξουν τα γούστα μου, ίσως θέλω λιμουζίνα

5. The Following 2 Users Say Thank You to alexk For This Useful Post:

chief (27-12-10), mitsos_chania (27-12-10)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να πάρεις το εργαλείο και μην ακούς τους πωρωμένους μπεμβεδάκηδες.
    Ο ήχος του 430 είναι απίστευτος.
    Και μόνο γι'αυτό αξίζει να το πάρεις.

Είδα μερικοί λένε χάλια ποιότητα, κουραστικό, θορυβώδες κτλ.
    Εγώ πάντως έχω κάμποσο θόρυβο στο δικό μου, κουραστικό είναι, αλλά δεν θέλω να βγω από μέσα.
    Τώρα αν πάω 70 χρονών και αλλάξουν τα γούστα μου, ίσως θέλω λιμουζίνα
    Δεν το λένε μόνο οι άλλοι, το λέει και ο ίδιος ..γι αυτό και φοβάμαι πως είναι πολύ πιθανό να το μετανοιώσει..

Rides
    0

Προεπιλογή

Απο την στιγμη που η corolla αντικατεστησε το Μ5 καιρο τωρα ας ερθει το ferrari.Γιατι δεν επαιρνες ενα Μ6 απο την αρχη ρε συ Αλεξ και το πηρες 4πορτο.

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Υ.Γ:τις τραβηξα το μεσημερι με το κινητο στο παρκινκ και συνεχισα να το κοιτω για αρκετη ωρα σκεπτομενος,
    <καλυτερα να το μετανοιωσεις που το εζησες ή θα το μετανοιωσεις που δεν το τολμησες>; γιατι μαλλον το μετανοιωμα ειναι δεδομενο!!!!!!!!!!!!!.
    Ωραία, να μιλήσω τότε κάνοντας προσπάθεια να έρθω στη θέση σου.. Αν τα 50K που θα δώσεις επιπλέον και τα οποία είναι πολύ πιθανό να χάσει μέσα στα 2-3 επόμενα χρόνια σε αξία... (Supercar 8ετίας που δύσκολα θα βρίσκει αγοραστή) δεν είναι πρόβλημα για εσένα ...go for it then ...μαζί σου

Βασική προϋπόθεση να είναι 3πλοτσεκαρισμένα "σωστό" και να έχει πραγματικά χλμ on the clock..

Περιοχή
    South
    Rides
    3

Προεπιλογή

Aλεξη με την ιταλιδα φτανει μια ωρα μαζι της για να χαμογελας αλλες δεκα! Την οδηγησες και αρα γνωριζεις....απλα μη ψαχνεις για σουπερ ποιοτητα υλικων στο εσωτερικο...και εμενα μου ειχε κανει εντυπωσει αλλα οι Ιταλοι εχουν δωσει σε αλλα σημεια ''ποιοτητα''.

Απλα ειναι ενα αυτοκινητο που το παντρευεσαι στις μερες μας...δυσκολα θα φυγει αν το αποφασισεις στο μελλον.

Ενα αλλο που με ενοχλει (ενταξει μπορει να μ΄αρεσει λιγακι αν γινεται διακριτικα ,ανθρωπος ειμαι) ειναι το πως σε κοιτουν οι υπολοιποι στο δρομο επιμονα. Και αυτο οταν οδηγεις ferrari ,ειδικα στην περιφερεια που ειναι δυσευρετες, ειναι συνηθες φαινομενο. Παντα κοιτουσαν τις ferrari απλα τωρα οι συμπεριφορες εχουν αλλαξει.

Βεβαια μπορει να την αγορασεις με τα λεφτα σου ,που εχεις γ@μηθει να τα βγαλεις και να αισθανεσαι ΟΚ....και να μη σε ενοχλει τι λενε οι γυρω σου...

Δε ξερω...σκεψεις κανω...ειμαι και λιγακι μετριοφρων...

Ειναι παντως εντελως διαφορετικο αυτοκινητο απο το Μ5.....ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.
    Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτό Άλεξ ΓΙΑΤΙ ??? Είχε τρακάρισμα ή κάποια πχ γρατζουνιά από κλειδί ? Ο φανοποιός τι ακριβώς θέλεις να ψάξει ? Αν έχει αλλαχτεί κάποιο κομμάτι ? Πάντως (ειδικά) στα Φερράρι είναι εύκολο να εντοπιστεί αυτό αν ο μάστορας ξέρει που να κοιτάξει.
    Κωστα μου ανεφερε οτι ειχε μια επαφη με ενα αυτοκινητο που παραβιασε προτεραιοτητα,αν και δεν ηταν δυνατο το ατυχημα στο Μιλανο προτειναν να αλλαχθουν εμπρος φτερο-πορτα-πισω φτερο και εχουν βαφτει μονο αυτα και τιποτε αλλο.
    Το σβησημο στην ενωση του πισω φτερου με τον ουρανο το φωτισε μονος του επιμενοντας στο σημειο οταν το γυαλιζε.
    Εχω ενημερωθει που θα εστιασουμε την προσοχη μας!!!!!
    Του ειπα εγω μολις εβγαλα πινακιδες στο Μ5 με το δευτερο πλυσιμο(με το χερι πλυσιμο) η εμπρος ξεβαψε στην σφραγηδα, αναγκαστηκα να τις αλλαξω και επειδη αναφερετε στην αδεια, την εβγαλα 10 φωτογραφειες για να ξερει ο επομενος γιατι τις αλλαξα, εσυ δεν τραβηξες 5 φωτο να τις εχεις αρχειο;

Μπορει να εχω αρχισει να το βλεπω στο παρκινκ αλλα θα το το ξεσκονισω του το ξεκαθαρισα....., εαν θελει!

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

...........
    Μπορει να εχω αρχισει να το βλεπω στο παρκινκ αλλα θα το το ξεσκονισω του το ξεκαθαρισα....., εαν θελει???!
    Αυτο τωρα ειναι για ρωτημα????σαν τρελλος θα το θελει!!!!αφου ηταν "το Απιστευτο που το Ειδε και επαθε ο Ιδιος Πλακα!!!"

ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ //Μ5 ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ +50Κ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ?????!!!!.......ΕΙΔΙΚΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ!!!!!

Σελίδα 5 από 14 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP