Νομιζα οτι η Μ5 εξυπηρετουσε καποιες αναγκες σαν αυτες που εχω κανει bolt......αρα δεν αλλαζει κατι οπως ειπες και εσυ,εχεις δωσει την απαντηση μονο σου....ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΛΜ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ,νομιζω και σαν ''επενδυση'' και σαν συλλεκτικο κομματι να τη δεις την ιταλιδα και ονειρο ζωης αξιζει μιας και η κατρακυλα της Μ5 Ε60 ειναι δεδομενη, με βασει αυτα που γραφεις να κανεις το βημα.Εγω δεν θα το εκανα....αλλα εγω ειμαι εγω!!!!!!!Τυχερος παντως αυτος που θα παρει το Μ5 σου να το ξερεις....ελπιζω να χαρεις λιγο την ιταλιδα και να μην την φυλας για να την χαρει ο επομενος.......ομοιοπαθων μιλων!!!
insane in the ///Midbrain
Αλεξη στα εχουν πει πανω κατω και οι προλαλισαντες οτι ονειρο ολων μας ειναι να εχουμε μια Φερραρι στο γκαραζ μας.
Στο θεμα μας τωρα,αν το αμαξι που εχεις βρει ειναι καλο και οικονομικα δεν εχεις προβλημα,που δεν εχεις και φτου σου να μην σε ματιασω,δωσε την Μπεμπα σου χτυπα το ερπετο και κανε τα γουστα σου,μια ζωη την εχουμε.
Ετσι και αλλιως οτι εκανες με το Μ5 μπορεις να το κανεις και με το Φερραρι,απλα αν γινει συναντηση για Ε60 δεν θα μπορεσουμε να σε δεχτουμε με το corolla.
Ευχομαι να κανεις τα ονειρα σου πραγματικοτητα και να μην μετανιωσεις ποτε για κατι που θα εκανες αλλα δεν το εκανες.![]()
Να πάρεις το εργαλείο και μην ακούς τους πωρωμένους μπεμβεδάκηδες.
Ο ήχος του 430 είναι απίστευτος.
Και μόνο γι'αυτό αξίζει να το πάρεις.
Είδα μερικοί λένε χάλια ποιότητα, κουραστικό, θορυβώδες κτλ.
Εγώ πάντως έχω κάμποσο θόρυβο στο δικό μου, κουραστικό είναι, αλλά δεν θέλω να βγω από μέσα.
Τώρα αν πάω 70 χρονών και αλλάξουν τα γούστα μου, ίσως θέλω λιμουζίνα![]()
chief (27-12-10), mitsos_chania (27-12-10)
Απο την στιγμη που η corolla αντικατεστησε το Μ5 καιρο τωρα ας ερθει το ferrari.Γιατι δεν επαιρνες ενα Μ6 απο την αρχη ρε συ Αλεξ και το πηρες 4πορτο.
Ωραία, να μιλήσω τότε κάνοντας προσπάθεια να έρθω στη θέση σου.. Αν τα 50K που θα δώσεις επιπλέον και τα οποία είναι πολύ πιθανό να χάσει μέσα στα 2-3 επόμενα χρόνια σε αξία... (Supercar 8ετίας που δύσκολα θα βρίσκει αγοραστή) δεν είναι πρόβλημα για εσένα ...go for it then ...μαζί σου
Βασική προϋπόθεση να είναι 3πλοτσεκαρισμένα "σωστό" και να έχει πραγματικά χλμ on the clock..
Aλεξη με την ιταλιδα φτανει μια ωρα μαζι της για να χαμογελας αλλες δεκα! Την οδηγησες και αρα γνωριζεις....απλα μη ψαχνεις για σουπερ ποιοτητα υλικων στο εσωτερικο...και εμενα μου ειχε κανει εντυπωσει αλλα οι Ιταλοι εχουν δωσει σε αλλα σημεια ''ποιοτητα''.
Απλα ειναι ενα αυτοκινητο που το παντρευεσαι στις μερες μας...δυσκολα θα φυγει αν το αποφασισεις στο μελλον.
Ενα αλλο που με ενοχλει (ενταξει μπορει να μ΄αρεσει λιγακι αν γινεται διακριτικα ,ανθρωπος ειμαι) ειναι το πως σε κοιτουν οι υπολοιποι στο δρομο επιμονα. Και αυτο οταν οδηγεις ferrari ,ειδικα στην περιφερεια που ειναι δυσευρετες, ειναι συνηθες φαινομενο. Παντα κοιτουσαν τις ferrari απλα τωρα οι συμπεριφορες εχουν αλλαξει.
Βεβαια μπορει να την αγορασεις με τα λεφτα σου ,που εχεις γ@μηθει να τα βγαλεις και να αισθανεσαι ΟΚ....και να μη σε ενοχλει τι λενε οι γυρω σου...
Δε ξερω...σκεψεις κανω...ειμαι και λιγακι μετριοφρων...
Ειναι παντως εντελως διαφορετικο αυτοκινητο απο το Μ5.....ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.
Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo
Κωστα μου ανεφερε οτι ειχε μια επαφη με ενα αυτοκινητο που παραβιασε προτεραιοτητα,αν και δεν ηταν δυνατο το ατυχημα στο Μιλανο προτειναν να αλλαχθουν εμπρος φτερο-πορτα-πισω φτερο και εχουν βαφτει μονο αυτα και τιποτε αλλο.
Το σβησημο στην ενωση του πισω φτερου με τον ουρανο το φωτισε μονος του επιμενοντας στο σημειο οταν το γυαλιζε.
Εχω ενημερωθει που θα εστιασουμε την προσοχη μας!!!!!
Του ειπα εγω μολις εβγαλα πινακιδες στο Μ5 με το δευτερο πλυσιμο(με το χερι πλυσιμο) η εμπρος ξεβαψε στην σφραγηδα, αναγκαστηκα να τις αλλαξω και επειδη αναφερετε στην αδεια, την εβγαλα 10 φωτογραφειες για να ξερει ο επομενος γιατι τις αλλαξα, εσυ δεν τραβηξες 5 φωτο να τις εχεις αρχειο;
Μπορει να εχω αρχισει να το βλεπω στο παρκινκαλλα θα το το ξεσκονισω του το ξεκαθαρισα....., εαν θελει!