Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 131

Θέμα: Ferrari F430 F1

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Απο την στιγμη που η corolla αντικατεστησε το Μ5 καιρο τωρα ας ερθει το ferrari.Γιατι δεν επαιρνες ενα Μ6 απο την αρχη ρε συ Αλεξ και το πηρες 4πορτο.

Περιοχή
    South
    Rides
    3

Προεπιλογή

Aλεξη με την ιταλιδα φτανει μια ωρα μαζι της για να χαμογελας αλλες δεκα! Την οδηγησες και αρα γνωριζεις....απλα μη ψαχνεις για σουπερ ποιοτητα υλικων στο εσωτερικο...και εμενα μου ειχε κανει εντυπωσει αλλα οι Ιταλοι εχουν δωσει σε αλλα σημεια ''ποιοτητα''.

Απλα ειναι ενα αυτοκινητο που το παντρευεσαι στις μερες μας...δυσκολα θα φυγει αν το αποφασισεις στο μελλον.

Ενα αλλο που με ενοχλει (ενταξει μπορει να μ΄αρεσει λιγακι αν γινεται διακριτικα ,ανθρωπος ειμαι) ειναι το πως σε κοιτουν οι υπολοιποι στο δρομο επιμονα. Και αυτο οταν οδηγεις ferrari ,ειδικα στην περιφερεια που ειναι δυσευρετες, ειναι συνηθες φαινομενο. Παντα κοιτουσαν τις ferrari απλα τωρα οι συμπεριφορες εχουν αλλαξει.

Βεβαια μπορει να την αγορασεις με τα λεφτα σου ,που εχεις γ@μηθει να τα βγαλεις και να αισθανεσαι ΟΚ....και να μη σε ενοχλει τι λενε οι γυρω σου...

Δε ξερω...σκεψεις κανω...ειμαι και λιγακι μετριοφρων...

Ειναι παντως εντελως διαφορετικο αυτοκινητο απο το Μ5.....ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.
    Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP