Σελίδα 4 από 14 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 131

Θέμα: Ferrari F430 F1

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο HULK Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προφανως(υποθετω) αυτος που δινει τη Ferrari ξεπερασε την κ@υλα του για τα σουπερ cars για αυτο παει σε ενα αριστο Μ5 αλλιως θα την εκανε τραμπα με κανενα αλλο super car.Οταν και ο Αλεξ θα την ξεπερασει θα ψαχνει το αριστο Μ5 που εδωσε.
    Συμφωνώ απόλυτα, βέβαια ίσως και να θέλει να το κρατήσει για συλλεκτικό. Μια Ferrari (τουλάχιστον ως τώρα) είχε και συλλεκτική αξία.

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μολις κλεισαμε το τηλ. με τον Αλεξη επειτα απο 45+ λεπτα συνομιλιας!!!

Θα γραψει ο ιδιος αργοτερα καποιες λεπτομερειες επειδη τωρα πρεπει να παει σε καποια δουλεια.

Οπως τα λεει ο Νικος ειναι τα πραγματα.

Θωμα, ενταξει και το κοστος ειναι θεμα, αλλα το χειροτερο ειναι να μετανοιωσεις για μια τετοια αγορα και τοτε πολυ δυσκολα θα μπορεσεις να "ξεφορτωθεις" το "λαθος"!!!

Εαν μπορουμε να χαρουμε καποια πραγματα στη ζωη μας χωρις να ενοχλουμε καποιον τοτε συμφωνω να τα χαρουμε!...εαν και παλι μπορουμε να μοιραζομαστε αυτες τις χαρες με δικους μας ανθρωπους και παλι συμφωνω!!!

....οπως τα ειπαμε Αλεξη πιστευω χωρις ιδιαιτερη λογικη εχεις μια πιθανοτητα να κανεις πραγματικοτητα ενα ΟΝΕΙΡΟ που οι αντρες εχουν σχεδον απο την ωρα που γεννιουνται!!!(....αν και υπαρχουν και γυναικες με τετοια ονειρα εστω και απο τη θεση του συνοδηγου!!!)....οτι και να αποφασισεις να ξερεις εμεις εδω θα χαρουμε σα μικρα παιδακια!!!!

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    οτι και να αποφασισεις να ξερεις εμεις εδω θα χαρουμε σα μικρα παιδακια!!!!
    + 100000000

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    + 100000000

Τελος θα ηθελα να συμπληρωσω οτι ο Αλεξης δεν θα επαιρνε Φερραρι ουτε για να την παρκαρει στην πλατεια του χωριου του,ουτε για να παει στα μπουζουκια να του την παρκαρουν μπροστα στην πορτα,ουτε για να κανει κοντρες με 850csi κλπ......

........αρα τζαμπα θα την παρει ,......εαν την παρει..........

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ηθελα από το πρωί να γράψω και εγώ τη γνώμη μου γιά το (ευχάριστο)δίλημμα που μας έβαλε ο αγαπητός φίλος μας ο Αλέξης. Τα τρεχάματα της ημέρας όμως δε με άφησαν με αποτέλεσμα να με καλύψουν οι προλαλήσαντες επίσης φίλοι. Νίκος, Αρης, Θωμάς, Hulk τα είπαν όλα.

Αλέξη θα έδινα πολλά γιά να βρεθώ μπροστά σε τέτοιο ερωτηματικό στη ζωή μου. Σου εύχομαι πάντα τέτοια !

Παίρνοντας λοιπόν όλα τα παραπάνω υπόψιν μου και χωρίς να τα επαναλαμβάνω μιάς και με εκφράζουν απόλυτα, ένα έχω να πω. Αφού έριχνα καμμιά 10αριά ευχάριστα ξενύχτια σκεπτόμενος το "πρόβλημα", τελικά θα κρατούσα το ΑΣΤΕΡΙ μου ! Αν μου επιτρέπεις και ένα προσωπικό σχόλιο : δεν σου ταιριάζει ρε φίλε το Ferrari Καταλαβαίνεις τι εννοώ, τα έχουμε πει.

Και πάλι, όπως είπαν και τα παιδιά, την όποια απόφασή σου θα τη χαρούμε σα μικρά παιδιά !
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PANOS-E60 : 27-12-10 στις 13:47

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Cool !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eγω θα το επαιρνα αλλα οχι να θυσιασω το Μ5 και να μεταφερω την οικογενεια με toyota μετα.Φιλικα

+n! ολα τα παιδια μιλησανε σωστα αλλα ο φιλος το ειπε σε λιγες λεξεις......οχι οτι εχει τιποτα το TOYOTA (οδηγαω καθε μερα starlet ολων των γενιων τα τελευταια χρονια) απο θεμα ασφαλειας και μονο το λεω......
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη m_power_lunatic : 27-12-10 στις 14:10
    insane in the ///Midbrain

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Eγω θα το επαιρνα αλλα οχι να θυσιασω το Μ5 και να μεταφερω την οικογενεια με toyota μετα.Φιλικα
    Το καλύτερο σχόλιο σε μία πρόταση.

Πέρα της αξιοπιστίας / service και όλα αυτά που λέγαμε στην αρχή, φυσικά και δε λέει να θυσιάσεις το Μ5. Συνήθως εκείνοι που έχουν Φερράρι, έχουν και 2-3 άλλα οχήματα για καθημερινή χρήση επιπέδου Μ5 ή κάτι αντίστοιχο. Φυσικά και δεν το λέω για να σε μειώσω Αλέξη, κάθε άλλο μάλιστα. Όμως πάω στοίχημα ότι στη περίπτωσή σου, ο 'άλλος' με το Φερράρι θα τρίβει τα χέρια του έτσι και πάρει το Μ5 σου, ενώ εσύ σε λίγο καιρό θα ψάχνεις (μάταια?) για νέο αγοραστή.

Προσωπικά πάντως που δεν έχω μεγάλη εμπειρία με τα συγκεκριμένα οχήματα, παρά μόνο ως συνοδηγός σε βόλτες και βάλε-βγάλε από το μαγαζί, μου τη σπάει αφάνταστα που με το που στρεβλώνει το αμάξι έστω και λίγο (στριμένο τιμόνι + ραμπίτσα) τρίζει στις κολώνες του. Είναι way too hardcore !! Άσε που σε ποιότητα δεν έχει τεράστιες διαφορές με την 360 (όπως η 458 vs 430 που είναι λες και πήδηξε 2 γενιές η εταιρεία, όχι μία....).

Καλή τύχη με την απόφασή σου

8. The Following 2 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

gnx (27-12-10), joseph (27-12-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

ο κωστας,οπως και ο πανος εχουν δικιο.
    πραγματικα εχω φουντωσει λες και θα αγορασω εγω τη φερραρι!!!
    η απαντηση βρισκεται καπου αναμεσα.
    εφ οσον υπαρχει δευτερο αυτοκινητο (αξιοπρεπεστατο και οικονομικο θα ελεγα)και ξεκολησουμε απο τετριμενα οτι το πρωτο αμαξι ειναι jaguar,Μ5 κλπ και το δευτερο ειναι φερραρι,τοτε βρισκεσαι κοντα στο ονειρο ολων των αντρων αυτου του πλανητη...
    ζησε το αν μπορεις.καλυτερα να το μετανοιωσεις που το εζησες παρα να το μετανοιωσεις που δεν το τολμησες.
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

10. The Following User Says Thank You to GEORGE316 For This Useful Post:

KalpasM3 (22-12-12)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GEORGE316 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ο κωστας,οπως και ο πανος εχουν δικιο.
    πραγματικα εχω φουντωσει λες και θα αγορασω εγω τη φερραρι!!!
    η απαντηση βρισκεται καπου αναμεσα.
    εφ οσον υπαρχει δευτερο αυτοκινητο (αξιοπρεπεστατο και οικονομικο θα ελεγα)και ξεκολησουμε απο τετριμενα οτι το πρωτο αμαξι ειναι jaguar,Μ5 κλπ και το δευτερο ειναι φερραρι,τοτε βρισκεσαι κοντα στο ονειρο ολων των αντρων αυτου του πλανητη...
    ζησε το αν μπορεις.καλυτερα να το μετανοιωσεις που το εζησες παρα να το μετανοιωσεις που δεν το τολμησες.
    Aυτο ειχα στο μυαλο μου και εγω....αλλα πραγματικα δε σκεφτηκα οτι οι ιδιοκτητες Φερραρι συνηθως εχουν και Καγιεν,Τζαγκουαρ,//Μ5 κλπ.για "καθημερινο"οχημα......αρνητι κο μεν ......αλλα....η καρδια και η λογικη δεν εχουν "σημειο επαφης"....

12. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

NickE60 (27-12-10)

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Το 430 το εχει πελατης μου απo τον 12-2005 οπου το αγορασε μεταχειρισμενο στην Italia 6 μηνων και εχει διανυσει συνολικα 21350χλμ.
    Η βολτα που καναμε με το 430 διηρκησε περιπου 30 λεπτα και διεπιστωσα τα εξεις:
    Χαμηλη (σχεδον ενα με το δρομο)θεση οδηγησης,πολυυυυυυυ γρηγορες αλλαγες ταχυτητων, καταπληκτηκη αισθηση οδηγησης,μετρια ποιοτητα του ετσι και αλλιως σπαρτιατικου εσωτερικου(ο διακοπτης των υαλοκαθαριστιρων ειναι ιδιος με του punto),γυαλισμενο λιγο το δερμα στο καθισμα του οδηγου και αρκετουτσικα εσωτερικα τριξιματακια στο κατσαρο οδοστρωμα.
    Ανεβασα μεχρι 6-6500 στροφες και καταλαβα περιπου τις ιδειες επιδοσεις με το Μ5 αν και στην πραξη λογο χαμηλης θεσης-θορυβου-αισθησης,το νιωθεις πολυ ποιο γρηγορο απο το Μ5.
    Εχει βαφτει (στην αντιπροσωπεια στο Μιλανο) η πλευρα του συνοδηγου ολη και στον ουρανο ειναι λιγο εμφανες το σβησημο του βερνικιου.
    Χρειαζετε ενα προστινο τζαμι γιατι εχει ενα μεγαλο(οσο το νυχι στο μεγαλο δακτυλο)σημαδι απο πετρα στη ευθεια του ματιου.

Μιλησα το πρωι τηλεφωνικος με την GENESIS (Νικος Πανου)και με την AUTOCORSE (Σταθη Μαγο) για το θεμα του σερβις-βλαβων και οι αποψεις τους συνεπεσαν,δεν εχουν καποιο ιδιαιτερο θεμα,εκτος απο τον δισκο που εχει μια ευαισθησια με τα ανηφορικα παρκινκ και μειωνετε η αντοχη του οσο για το κοστος του σερβις το θεωρησα απολυτα λογικο.
    Γενικο σερβις 10.000 χλμ (λαδια 5-40,φιλτρα λαδιου-βενζινης-αερα, υγρα τιμονιου,βαλβολινες κυβωτιου-diff, 1200-1300 ευρω.
    Αλλαγη σετ δισκου 4000 ευρω περιπου καθε 20.000 χλμ, τακακια εμπρος brembo 300 ευρω.
    Ιμαντα χρονισμου δεν εχει ειναι με καδενα.

Και τωρα τι κανω;
    Η οικονομικη διαφορα για να το αποκτησω ειναι 50.000 ευρω.
    Το Μ5 ειναι μαλλον ποιο ποιοτικο, ποιο χρηστικο, περιπου το ιδιο δυνατο και σε ποιο καινουργια κατασταση, αλλα δεν ειναι 430!!!!!!!
    Ξερω οτι δεν προκειται να κανω τιποτα παραπανω απο αυτα που εκανα με το Μ5(εαν θεωρηθει οτι εκανα).
    Οταν θελω να ανεβω στην Αθηνα, να παω διακοπες,να παω για διασκεδαση,να παω............,παλι με την corolla θα παω και αυτο δεν αλλαζει γιατι ειναι μαλλον προεκταση χαρακτηρα.
    Αυριο εχουμε ραντεβου στον φανοποιο μου να ελεγχθει το βαψιμο που εχει και μετα εαν συνεχισουμε θα ανεβουμε Αθηνα για γενικο ελεγχο.

Θα ηθελα μεσα απο την καρδια μου να σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ολους για βοηθεια σας στο θεμα που εθεσα.

Υ.Γ:τις τραβηξα το μεσημερι με το κινητο στο παρκινκ και συνεχισα να το κοιτω για αρκετη ωρα σκεπτομενος,
    <καλυτερα να το μετανοιωσεις που το εζησες ή θα το μετανοιωσεις που δεν το τολμησες>; γιατι μαλλον το μετανοιωμα ειναι δεδομενο!!!!!!!!!!!!!.
    Attached Images Attached Images

14. The Following 2 Users Say Thank You to alexm For This Useful Post:

Lambros46 (27-12-10), vagmag (20-09-14)

Σελίδα 4 από 14 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP