Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 131

Θέμα: Ferrari F430 F1

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    + 100000000

Τελος θα ηθελα να συμπληρωσω οτι ο Αλεξης δεν θα επαιρνε Φερραρι ουτε για να την παρκαρει στην πλατεια του χωριου του,ουτε για να παει στα μπουζουκια να του την παρκαρουν μπροστα στην πορτα,ουτε για να κανει κοντρες με 850csi κλπ......

........αρα τζαμπα θα την παρει ,......εαν την παρει..........

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ηθελα από το πρωί να γράψω και εγώ τη γνώμη μου γιά το (ευχάριστο)δίλημμα που μας έβαλε ο αγαπητός φίλος μας ο Αλέξης. Τα τρεχάματα της ημέρας όμως δε με άφησαν με αποτέλεσμα να με καλύψουν οι προλαλήσαντες επίσης φίλοι. Νίκος, Αρης, Θωμάς, Hulk τα είπαν όλα.

Αλέξη θα έδινα πολλά γιά να βρεθώ μπροστά σε τέτοιο ερωτηματικό στη ζωή μου. Σου εύχομαι πάντα τέτοια !

Παίρνοντας λοιπόν όλα τα παραπάνω υπόψιν μου και χωρίς να τα επαναλαμβάνω μιάς και με εκφράζουν απόλυτα, ένα έχω να πω. Αφού έριχνα καμμιά 10αριά ευχάριστα ξενύχτια σκεπτόμενος το "πρόβλημα", τελικά θα κρατούσα το ΑΣΤΕΡΙ μου ! Αν μου επιτρέπεις και ένα προσωπικό σχόλιο : δεν σου ταιριάζει ρε φίλε το Ferrari Καταλαβαίνεις τι εννοώ, τα έχουμε πει.

Και πάλι, όπως είπαν και τα παιδιά, την όποια απόφασή σου θα τη χαρούμε σα μικρά παιδιά !
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PANOS-E60 : 27-12-10 στις 13:47

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP