Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 131

Θέμα: Ferrari F430 F1

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

όλα τα σκέφτεται Θωμά, τα περιγράφει εδώ.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θωμα εχω μια προσφορα για ανταλλαγη με σχετικα λογικο κοστος.

Προβλημα τεκμηριου -ασφαλεια-τελη δεν τιθεται αφου το Μ5 εχει τα ιδια και περισσοτερα, ασε που το bmw εχει πρωτη αδεια τον 8 του 2007 ενω το 430 το 2011 γινεται 5ατιας με τα γνωστα οφελη (τεκμηριο).
    Με το Μ5 κανω περιπου 3-4000 χλμ τον χρονο και αν.....

Οδηγησα σε νορμαλ ρυθμους το 430 και μου αρεσε πολυ το καθισμα που ακουμπαει στον δρομο και η γενικη αισθηση οδηγησης που σου δινει αν και το Μ5 ειναι πιο πληρες και πιο ποιοτικο σε οτι αφορα το εσωτερικο.

Πραγματικα το παλευω μεσα μου και προσπαθω να εχω τουλαχιστον τις πιθανοτητες με το μερος μου.
    Για έναν οδηγό που η άνεση είναι κάτι που το σκέφτεται έστω και με την άκρη του μυαλού του είναι επίφοβο να καταντήσει από ενοχλητικό ως επικίνδυνο κάποια στιγμή. Αν το ξεπερνά με σιγουριά, τότε δεν το συζητώ ...

πιστεύω πως κόστος κλπ θέματα αξίας είναι δευτερεύοντα στο μυαλό του και μάλλον κέρδος έχει φορολογικά, βέβαια θα πρέπει να δώσει και κάτι απ' ότι καταλαβαίνω στην ανταλλαγή.

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μολις κλεισαμε το τηλ. με τον Αλεξη επειτα απο 45+ λεπτα συνομιλιας!!!

Θα γραψει ο ιδιος αργοτερα καποιες λεπτομερειες επειδη τωρα πρεπει να παει σε καποια δουλεια.

Οπως τα λεει ο Νικος ειναι τα πραγματα.

Θωμα, ενταξει και το κοστος ειναι θεμα, αλλα το χειροτερο ειναι να μετανοιωσεις για μια τετοια αγορα και τοτε πολυ δυσκολα θα μπορεσεις να "ξεφορτωθεις" το "λαθος"!!!

Εαν μπορουμε να χαρουμε καποια πραγματα στη ζωη μας χωρις να ενοχλουμε καποιον τοτε συμφωνω να τα χαρουμε!...εαν και παλι μπορουμε να μοιραζομαστε αυτες τις χαρες με δικους μας ανθρωπους και παλι συμφωνω!!!

....οπως τα ειπαμε Αλεξη πιστευω χωρις ιδιαιτερη λογικη εχεις μια πιθανοτητα να κανεις πραγματικοτητα ενα ΟΝΕΙΡΟ που οι αντρες εχουν σχεδον απο την ωρα που γεννιουνται!!!(....αν και υπαρχουν και γυναικες με τετοια ονειρα εστω και απο τη θεση του συνοδηγου!!!)....οτι και να αποφασισεις να ξερεις εμεις εδω θα χαρουμε σα μικρα παιδακια!!!!

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    οτι και να αποφασισεις να ξερεις εμεις εδω θα χαρουμε σα μικρα παιδακια!!!!
    + 100000000

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    + 100000000

Τελος θα ηθελα να συμπληρωσω οτι ο Αλεξης δεν θα επαιρνε Φερραρι ουτε για να την παρκαρει στην πλατεια του χωριου του,ουτε για να παει στα μπουζουκια να του την παρκαρουν μπροστα στην πορτα,ουτε για να κανει κοντρες με 850csi κλπ......

........αρα τζαμπα θα την παρει ,......εαν την παρει..........

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ηθελα από το πρωί να γράψω και εγώ τη γνώμη μου γιά το (ευχάριστο)δίλημμα που μας έβαλε ο αγαπητός φίλος μας ο Αλέξης. Τα τρεχάματα της ημέρας όμως δε με άφησαν με αποτέλεσμα να με καλύψουν οι προλαλήσαντες επίσης φίλοι. Νίκος, Αρης, Θωμάς, Hulk τα είπαν όλα.

Αλέξη θα έδινα πολλά γιά να βρεθώ μπροστά σε τέτοιο ερωτηματικό στη ζωή μου. Σου εύχομαι πάντα τέτοια !

Παίρνοντας λοιπόν όλα τα παραπάνω υπόψιν μου και χωρίς να τα επαναλαμβάνω μιάς και με εκφράζουν απόλυτα, ένα έχω να πω. Αφού έριχνα καμμιά 10αριά ευχάριστα ξενύχτια σκεπτόμενος το "πρόβλημα", τελικά θα κρατούσα το ΑΣΤΕΡΙ μου ! Αν μου επιτρέπεις και ένα προσωπικό σχόλιο : δεν σου ταιριάζει ρε φίλε το Ferrari Καταλαβαίνεις τι εννοώ, τα έχουμε πει.

Και πάλι, όπως είπαν και τα παιδιά, την όποια απόφασή σου θα τη χαρούμε σα μικρά παιδιά !
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PANOS-E60 : 27-12-10 στις 13:47

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP