Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 131

Θέμα: Ferrari F430 F1

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

αντικειμενικά να το πάρουμε το πράμα...απο έξοδα δημοσίου, πάνω κάτω στα ίδια θα είσαι...
    αν η χρηματική διαφορά δε είναι και λογική και στα μέτρα σου φορολογικά, ακόμα καλύτερα.
    για θέμα συντήρησης, δεν έχω την παραμικρή ιδέα...η λογική πάντως λέει πως όσο πιο
    ιδιαίτερο είναι ένα αυτοκίνητο, τόσο πιο πολά πράγματα κρύβει για την συντήρηση του και
    γενικότερα για την αξιοπιστία του και πως να την κρατήσεις σε καλά επίπεδα και να μην κλαίς.
    θεωρώ επίσεις πως τα 3-4 χιλιάδες χιλιόμετρα, θα γίνουν το πολύ 1.5-2 χιλιάδες, μιάς και
    τα μισά με την πεντάρα γίνονται με την οικογένεια σε κάποια ταξιδάκια οικογενειακά...
    πράγμα που δεν πρόκειτε να γίνονται πλέον με το φεράρι.
    θα μιλήσω σαν θωμάς...με μάξιμουμ 2 χιλιάδες χιλιόμετρα τον χρόνο, δεν θα με απασχολούσε
    το θέμα συντήρησης. εδώ για το Μ3άκι μετά απο 4 χρόνια σχεδόν έδωσα κοντά στα τέσσερα
    χιλιάρικα για επισκευές για θέμα αξιοπιστίας...οκ συμπλήρωσε κάνα διχίλιαρο ακόμα για το
    φεράρι, και θα είναι τα λεφτά που θα δώσεις στην πενταετία εξαετία...την δεκαετία, δεν νομίζω
    να την φτάσεις για να αλλάξεις δίσκο πλατό κτλ...εκτός και αν θέλεις να γεράσεις μαζί του.
    για να είμαι ειλικρηνής, θα κοιτούσα πότε έκανε τελαιυταία φορά όλα αυτά το συγκεκριμένο
    αμάξι και πόσο χιλιόμετρα έχω ακόμα μπροστά μου...
    στο διαταύτα, και το ///Μ5 και το φεράρι, είναι όνειρα ζωής...το ///Μ5 το έζησες.
    επίσεις, αυτές είναι και οι ευκαιρείες που παρουσιάζονται την συγκεκριμένη εποχή για μερικούς.
    ελπίζω να είσαι ένας απο αυτούς τους τυχερούς κάνοντας μια τέτοια αλλαγή...
    κακά τα ψέματα μάγκες...τα αμάξια είναι τρύπιοι κουμπαράδες...απο 1000άρια, μέχρι και
    βέυρον.
    το θέμα είναι να'μαστε εμείς καλά, οι οικογένειες μας και να ευχαριστιόμαστε κάθε τι που
    μας δίνεται και έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε...
    εγώ θα το χτύπαγα και την άκρη θα την έβρισκα στην πορεία...το πολύ πολύ, να το άφηνα
    και κάνα δίμηνο σβηστό στην έσχατη περίπτωση που κάτι θα μου προέκυπτε. αλλά σε καμμία
    περίπτωση δεν θα απέριπτα μια τέτοια πρόταση, ειδικά αν ήταν στα μέτρα μου, για 2-3
    χιλιάρικα παραπάνω στην πενταετία.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 8 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

aristent (27-12-10), bill_m3 (27-12-10), ghost-rider (27-12-10), KalpasM3 (22-12-12), Kostas_1 (27-12-10), NickE60 (27-12-10), PANOS-E60 (27-12-10), vagmag (20-09-14)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καλα τα λες Νικο,αλλα ο ενθουσιασμος και οχι η λογικη ειναι συνηθως ο παραγοντας που "αποφασιζει" τι θα καναμε ο καθενας μας σε μια αναλογη περιπτωση/διλημμα....και ενω εσυ μαλλον λες οχι ,....ο Θωμας μαλλον λεει ναι........ και ο Αλεξης δε μας λεει λεπτομερειες

Αλεξη !!!!ειμαι στο μαγαζι σημερα και το τηλ. μου ειναι 2410-620372!!!

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP