Αλεξ χρόνια πολλά και από εμένα. Σου εύχομαι με το καλό να το αποκτήσεις και να το χαρείς.Είμαι από τους τυχερούς που έχω οδηγήσει τέτοιο αυτοκίνητο-φίλος μου έχει ένα τέτοιο. Σου μεταφέρω λοιπόν την άποψή του για το θέμα σερβις.To αυτοκίνητο έχει αγορασθεί από την Γεννεσις ΑΕ και επιλεκτικά έχει κάνει κάποια σερβις εκεί. Σημαντικός παράγοντας για την καλύτερη εξυπηρέτηση του είναι η πολύχρονη φιλία του (παλιός ιδιοκτήτης 360f1) με τον εκεί υπευθυνο νίκο πάνου.
Παράλληλα εχει αναπτύξει γνωριμία με τον αντιπρόσωπο φερράρι βορείου ελλάδος (θεσ/κη -παντελής κάλτσιος) και εκεί το κλιμα οπως εχω διαπιστώσει και εγώ είναι πολύ καλό-αριστη τεχνογνωσία,εξειδίκευση,φι λικό περιβάλλον, αρτιότητα μηχανολογικού εξοπλισμού.
Τελος σου αναφέρω ότι αλλος φίλος μου ιδιοκτήτης επιλέγει να ταξιδεύει στο μαρανέλο για να κάνει σέρβις όπού είναι πολύ ευέλικτοι στα θέματα μικτής ασφάλειας αλλά και εκεί ''παίζει'' ο παράγοντας γνωρίμια.
Γενικότερα επειδή υφίσταται καθεστώς στάνταρ αντικατάστασης ανταλλακτικών ανάλογα με τα χιλιόμετρα και όχι με την χρήση-φθορά άν θες την γνώμη μου σε παροτρύνω να κάνεις επιλογή κάθε φορά για να μην εκτροχιασθεί το κόστος.
Ενδεικτικά σου αναφέρω ότι σύμφωνα με τα στανταρ της εταιρείας κάθε 20000 χλμ αντικαθιστούν δίσκο πλατώ.
Ελπίζω να σου έδωσα χρησιμες πληροφορίες. Και πάλι με το καλό.![]()

Απάντηση με παράθεση