Θωμα
εχω μια προσφορα για ανταλλαγη με σχετικα λογικο κοστος.
Προβλημα τεκμηριου -ασφαλεια-τελη δεν τιθεται αφου το Μ5 εχει τα ιδια και περισσοτερα, ασε που το bmw εχει πρωτη αδεια τον 8 του 2007 ενω το 430 το 2011 γινεται 5ατιας με τα γνωστα οφελη (τεκμηριο).
Με το Μ5 κανω περιπου 3-4000 χλμ τον χρονο και αν.
Πριν λιγες μερες ανταλαξα την παλια corolla που ειχα για την δουλεια με corolla 2001 vvti και ετσι εχω καλυψει τις 4-5 θεσιες μεταφορες και δεν με ζαλιζουν οι κορες μου,παλι με το παλιο θα μας πας

Οδηγησα σε νορμαλ ρυθμους το 430 και μου αρεσε πολυ το καθισμα που ακουμπαει στον δρομο και η γενικη αισθηση οδηγησης που σου δινει αν και το Μ5 ειναι ποιο πληρης και ποιο ποιοτικο σε οτι αφορα το εσωτερικο.
Εαν εξαιρεσεις το πρωτο μου τουτου Opel Kadett e του 85 (που μεσα στην εγγυηση ειχα αλαξει το μισο) μετα με corolla-celica-e36-e46-525 e60-530 e60 -m5 εκτος τυπικα σερβις και κατι πολυ ψιλα δεν ειχα θεματα βλαβων.
Θα εχω τα ιδια με το 430? ή θα τρεχω καθε λιγο και λιγακι στην πρωτευουσα με αγνωστες οικονομικες συνεπειες;
Πραγματικα το παλευω μεσα μου και προσπαθω να εχω τουλαχιστον τις πιθανοτητες με το μερος μου.