Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 316

Θέμα: iPhone -Γενική συζήτηση 2

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

παιδια εχω μια μεγαλη απορια!!!!θελω τη βοηθεια σας......ειχα ενα 3gs με λογαριασμο στο itunes και οπως προειπα πηρα iphone 4...οταν το ενεργοποιησα πατησα back up from previous iphone και ολα καλα..το 4αρι πηρα ολες τις επαφες κλπ που ειχα.....το θεμα ειναι οτι το 3gs το εδωσα στον αδερφο μου...θελω λοποιn να κανω λογαριασμο νεο στο itunes για τον αδερφο μου.......μπορειτε να μου πεθτε πως και εαν γινετε?????

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PATSIMINI Εμφάνιση μηνυμάτων
    παιδια εχω μια μεγαλη απορια!!!!θελω τη βοηθεια σας......ειχα ενα 3gs με λογαριασμο στο itunes και οπως προειπα πηρα iphone 4...οταν το ενεργοποιησα πατησα back up from previous iphone και ολα καλα..το 4αρι πηρα ολες τις επαφες κλπ που ειχα.....το θεμα ειναι οτι το 3gs το εδωσα στον αδερφο μου...θελω λοποιn να κανω λογαριασμο νεο στο itunes για τον αδερφο μου.......μπορειτε να μου πεθτε πως και εαν γινετε?????
    μπαινεις ρυθμισεις-> store -> εξοδος.
    Τωρα εχεις σβησει το λογαριασμο σου απο το κινητο.
    Μπαινεις στο itunes, κανεις κανονικα λογαριασμο.Κατεβαζεις οτι θελεις.Εννοειται κανεις οθοραιζ τον υπολογιστη.
    Αν στο κινητο εχεις περασει εφαρμογες απο το appstore στο δικο σου λογαριασμο τις χανεις.Οι εφαρμογες ειναι καθαρα προσωπικες και δε μεταφερονται απο το ενα account στο αλλο.Οτι αλλα εχεις στο κινητο απλα οταν το συνδεσεις στο itunes κανε δεξι κλικ πανω στο εικονιδιο του κινητου που βγαζει αριστερα και πατα transfer purcuases.Kανοντας μετα sync να ξερεις οτι θα χασει ολες τις επαφες που ειχες μεσα οπως και bookmarks,σημειωσεις, μουσικη, εικονες...
    Με λιγα λογια ΟΤΙ βρει στο πσ αυτο θα περασει.Για αυτο ΠΡΙΝ κανεις sync πατα αυτο που σου πα να στα περασει πρωτα στο πσ και μετα να το συγχρονισει.

3. The Following User Says Thank You to Χρίστος For This Useful Post:

Vasilis (28-12-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP