Το θεμα ειναι πως οι πωλησεις πανε πολυ καλα, γιατι να κανεις f/l τοσο νωρις; Και οι προηγουμενη 7αρα κατα γενικη ομολογια κακασχημη ηταν αλλα οι πωλησεις πηγαν πολυ καλα και δεν εγινε f/l τοσο νωρις.
Το θεμα ειναι πως οι πωλησεις πανε πολυ καλα, γιατι να κανεις f/l τοσο νωρις; Και οι προηγουμενη 7αρα κατα γενικη ομολογια κακασχημη ηταν αλλα οι πωλησεις πηγαν πολυ καλα και δεν εγινε f/l τοσο νωρις.
Mε τόσο άσχημη μούρη το αμάξι αυτό δεν έπρεπε να κυκλοφορήσει καν.
Το υπόλοιπο οκ είναι, αν και τα φώρα αλα polo πίσω δεν διεκδικούν και δάφνες πρωτοτυπίας.
Κανονικά ένα ανασχεδιασμένο μπροστινό μέρος πρέπει να βγάλουν και τίποτ'άλλα, τόσο νωρίς που είναι.
Κι αυτό να μπορεί να μπαίνει και στα τωρινά μοντέλα με κάποιο υποτυπώδες κόστος, ώστε να μην απαξιωθούν.
Προφανώς, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει αλλά λέμε τώρα.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
Kαλησπέρα σε ολους ,Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά. Δεν έχω BMW και προέρχομαι απο το Greek Citroen Club. Εκτιμώ ομως αφάνταστα τη BMW σαν φίρμα και τεχνολογία. Στις φωτογραφίες η νέα σειρά 1 είναι οντως άσχημα μπροστά. Οταν ομως την είδα απο κοντά στον Κορφιάτη αναθεώρησα. Ειναι πολύ δυναμική και άγρια με τον δικό της τρόπο αλλά βέβαια εξακολουθεί να εχει ενα θεματάκι με τα εμπρός και πίσω φώτα. Τα εμπρός αν τα δείς ζωντανά αντιλαμβάνεσαι ολη τη τρισδιάστατη φόρμα τους και τελικά τα συνηθίζεις. Τα πίσω, οντως η πρώτη εντύπωση είναι οτι τα εβαλαν απο Polo. To υπόλοιπο αυτοκίνητο ειναι οντως χαμηλό, φαρδύ και σπόρ ειδικά η θέση οδήγησης. Με κέρδισε το σαλόνι του και η ανώτερη ποιότητα της κατασκευής. Μπράβο ακόμα μια φορά στους Βαυαρούς. Επίσης μου αρέσει πολύ το μακρύ καπώ, δίνει μια αίσθηση δύναμης! Δεν το εχω οδηγήσει αλλά φαντάζομαι οτι θα είναι καταπληκτικό. Πάντως είναι περίεργο το πως αποφάσισαν να φτιάξουν ετσι τα εμπρός και πίσω φώτα. Μας εχουν αποδείξει οτι εχουν πολύ ικανούς σχεδιαστές...
aristent (25-12-12)
aristent (25-12-12)
halkida116mpack (25-12-12)
Καιρός ήταν,να μην πω πως άργησαν κιόλας.
Τώρα γιά την απαξίωση του παλιού χ...
Συνήθως το facelift έρχεται 3 χρόνια μετά την έναρξη παραγωγής οπότε για αρχές/μέσα 2014 υπολογίζω να βγει στην αγορά!
Χρόνια πολλά σε όλους!!
M40B18, 8-valve, Aluminium cylinder head, Hydraulic valves, Cast iron block, Forged steel rods, 6 counter-weights, DME Bosch motronic 1.3 > 115(BHP)@5500 rpm, 165(NM)4250 rpm.
λογικα θα μακρυνουν λιγο τη μουρη και θα την τουμπανιασουν κι αλλο.....και θα πειραξουν και πισω....εμενα προσωπικα σαν ομορφι απιο πολυ μου αρεσει το e87 μου.....η και νουρια μου θυμιζει seat ibiza μακροστενο....λογικα θα του κωλησουν τη μουρη της σκαινουριας 3αρας,που ειναι πανεμορφη.....εγω πρωσοπικα ευχομαι να βγει η x1 σε 1600...
bimmerm (08-04-13)
Μου άναψε λαμπάκι ρεζέρβας στον άσο στα 993 χλμ και το trip έδειχνε αυτονομία άλλα 135 χλμ! Φούλαρα και πήρε ακριβώς 46 λίτρα diesel (πρώτο σκάσιμο αντλίας) = 4,6 λίτρα/100πραγματική κατανάλωση (το trip έδειχνε 4.5 lt/100). Το αυτοκίνητο είναι εξαιρετικά οικονομικό και ακόμα δεν έχω πάει εθνική όπου λογικά θα καίει ακόμα λιγότερο με νορμάλ ρυθμούς. Να διευκρινίσω ότι ναι μεν οδηγάω προσεκτικά αλλά σε καμία περίπτωση δε σέρνομαι, απλά ακολουθώ τους βασικούς κανόνες οικονομικής οδήγησης πιστά. Πιστεύω ότι αν προσπαθούσα και άλλο θα την έριχνα ακόμα 0.2 με 0.3 λίτρου αλλά δεν έχει ιδιαίτερο νόημα γιατί η προσπάθεια θα ήταν δυσανάλογη του κέρδους σε καύσιμο. Η ουσία είναι ότι καίει σαν scooter 300 κυβικών, είναι σχεδόν αθόρυβη (δεν κροταλίζει παρά ελάχιστα και μόνο στο ρελαντί) και έχει ροπή από πολύ χαμηλά ώστε μπορείς να ακολουθείς την κίνηση με αλλαγές στις 2000 στροφές χωρίς κόπο. Μπράβο στην bmw που κατάφερε να φτιάξει ένα τόσο οικονομικό (πισωκίνητο
) αυτοκίνητο χωρίς να στερεί από τον οδηγό τη χαρά της οδήγησης και χωρίς να απαρνηθεί εντελώς τις παραδοσιακές αξίες της μάρκας στο βωμό της οικονομίας
![]()
bimmerm (08-04-13), Dimitrios (08-04-13), Konstantinos E60 (08-04-13), nikos1400 (08-04-13), ntinos (08-04-13)