Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 66

Θέμα: ΠΡΟΚΑΤ ΣΠΙΤΙ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.......ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ??

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Προεπιλογή

Αν είναι προκάτ κάνω θυσία σε επιλογές ! Δεν έχω ευελιξία σωστά ; Διαλεγω από μια συγκεκριμένη γκάμα ... Είναι σαν να παίρνω μτχ αυτοκίνητο ... Δεν έχω ελευθερία κινήσεων βασιζομαι στο γούστο κάποιου αλλού ( του προηγούμενου αγοραστή ) εκεί όμως καταπιεζομαι γιατί έχω μεγάλο οικονομικό ωφελος. Στο σπίτι μου το οποίο δεν θα το κρατησω 5 χρόνια αλλά 60 γιατί να περιοριστω ; Αφού όπως λέτε το καλό προκάτ πληρώνεται ...

Αν λοιπόν είναι να φτάσουν τα ίδια λεφτά ποια είναι τα ωφέλη ; Ο χρόνος παράδοσης ; Αυτοκίνητο παραγγελνετε και περιμένετε 6 μήνες ... Στο σπίτι δεν μπορείτε να περιμένετε 12; Για να μην πούμε ότι το θέμα δεν είναι ο χρόνος κατασκευής , αλλά ο χρόνος εύρεσης των κεφαλαίων ! Αν εχεις τα λεφτά στην άκρη κασερι όλα παν ρολόι !
    Άρα λοιπόν ποιο είναι το ωφελος ; Το άγχος ; Αν δεν θες να εχεις άγχος βγαλε την κακιά συνήθεια του να τα ξέρεις όλα , δώσε το εργολαβία σε έναν σοβαρό επαγγελματία μηχανικό και έχε το κεφάλι σου ήρεμο !

Και καλά θα μου πείτε τα προκάτ δεν έχουν πλεονεκτειματα δηλαδή ;
    Και θα πω εγώ ... Ναι έχουν αλλά σε άλλες περιπτώσεις !
    Η αν κερδίζεις χρήματα σε ίδια ποιότητα κατασκευής ή αν θες να άμεσα να σηκώσεις μια τουριστική μονάδα με ενοικιαζόμενα μπανγκαλοους ( όπου το σχέδιο είναι επαναλαμβανόμενο) . Ή αν κάποιος μεγιστάνες θέλει να κάνει δωρεά ( ξέπλυμα χρημάτων ) και τώρα το θέλω τώρα θα γίνει , σηκώσει ένα μικρό χωριό ! Ή αν έχουμε 9 μήνες τον χρόνο χιονόπτωση και δεν μπορούμε να κάνουμε εργασίες βάλε ένα προκάτ να τελειωνεις κλπ!
    Απλά να δώσω μια άλλη οπτική

2. The Following 4 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

beliris (30-12-10), ghost-rider (24-12-10), spar@ (12-01-11), Vasilis (24-12-10)

Περιοχή
    Ξάνθη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν δεν θες να εχεις άγχος βγαλε την κακιά συνήθεια του να τα ξέρεις όλα , δώσε το εργολαβία σε έναν σοβαρό επαγγελματία μηχανικό και έχε το κεφάλι σου ήρεμο !
    η πιο σωστη λυση!
    Μη τα συζητας αδερφε...

4. The Following 2 Users Say Thank You to Tsakirakos For This Useful Post:

beliris (30-12-10), m-power_01 (24-12-10)

Περιοχή
    Χανια
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν είναι προκάτ κάνω θυσία σε επιλογές ! Δεν έχω ευελιξία σωστά ; Διαλεγω από μια συγκεκριμένη γκάμα ... Είναι σαν να παίρνω μτχ αυτοκίνητο ... Δεν έχω ελευθερία κινήσεων βασιζομαι στο γούστο κάποιου αλλού ( του προηγούμενου αγοραστή ) εκεί όμως καταπιεζομαι γιατί έχω μεγάλο οικονομικό ωφελος. Στο σπίτι μου το οποίο δεν θα το κρατησω 5 χρόνια αλλά 60 γιατί να περιοριστω ; Αφού όπως λέτε το καλό προκάτ πληρώνεται ...

Αν λοιπόν είναι να φτάσουν τα ίδια λεφτά ποια είναι τα ωφέλη ; Ο χρόνος παράδοσης ; Αυτοκίνητο παραγγελνετε και περιμένετε 6 μήνες ... Στο σπίτι δεν μπορείτε να περιμένετε 12; Για να μην πούμε ότι το θέμα δεν είναι ο χρόνος κατασκευής , αλλά ο χρόνος εύρεσης των κεφαλαίων ! Αν εχεις τα λεφτά στην άκρη κασερι όλα παν ρολόι !
    Άρα λοιπόν ποιο είναι το ωφελος ; Το άγχος ; Αν δεν θες να εχεις άγχος βγαλε την κακιά συνήθεια του να τα ξέρεις όλα , δώσε το εργολαβία σε έναν σοβαρό επαγγελματία μηχανικό και έχε το κεφάλι σου ήρεμο !

Και καλά θα μου πείτε τα προκάτ δεν έχουν πλεονεκτειματα δηλαδή ;
    Και θα πω εγώ ... Ναι έχουν αλλά σε άλλες περιπτώσεις !
    Η αν κερδίζεις χρήματα σε ίδια ποιότητα κατασκευής ή αν θες να άμεσα να σηκώσεις μια τουριστική μονάδα με ενοικιαζόμενα μπανγκαλοους ( όπου το σχέδιο είναι επαναλαμβανόμενο) . Ή αν κάποιος μεγιστάνες θέλει να κάνει δωρεά ( ξέπλυμα χρημάτων ) και τώρα το θέλω τώρα θα γίνει , σηκώσει ένα μικρό χωριό ! Ή αν έχουμε 9 μήνες τον χρόνο χιονόπτωση και δεν μπορούμε να κάνουμε εργασίες βάλε ένα προκάτ να τελειωνεις κλπ!
    Απλά να δώσω μια άλλη οπτική
    Σπυρο υπαρχουν τα ετοιμα σχεδια προκατ σπιτιων αλλα υπαρχει και η επιλογη να γινει το σχεδιο οπως το προτιμας "εσυ".Ξαναλεω τα προκατ πλεον δεν ειναι οπως ηταν παλια.

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP