Κι εγώ κάθε 5.000 αλλάγή με φίλτρο! Έκανα ήδη την πρώτη μου (από αγοράς του) αλλαγή προχθές (50.000χλμ).
Με αλλάγη φίλτρου περίπου 6,5 λίτρα. Σωστά??
Κι εγώ κάθε 5.000 αλλάγή με φίλτρο! Έκανα ήδη την πρώτη μου (από αγοράς του) αλλαγή προχθές (50.000χλμ).
Με αλλάγη φίλτρου περίπου 6,5 λίτρα. Σωστά??
Θωμά θα συμφωνήσω με το κοπέλι...5.5 με το φίλτρο είναι..![]()
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Συγνώμη που ρωτώ ρε παιδιά ,αλλα γιατί αλλάζετε τόσο συχνά τα λάδια στα Μ ,αφού είναι πλήρως συνθετικά κ ειδικά για αυτό το μοτέρ...?
κάθε 5000 μαζί με φίλτρο πάντα..το κόστος είναι μηδαμινό![]()
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Kazakos Garage (09-01-11)
Specialized,
To αυτοκινητο παιρνει 5.5 λιτρα λαδι μαζι με το φιλτρο. Στα 5.5 λιτρα πρεπει το λάδι στο μαρκούτσι να φτανει ακριβώς στη μέση. Η ποσότητα που αναλογεί απο το μέγιστο στο ελάχιστο είναι 1.3 λιτρα. Στην θεωρία αυτό σημαίνει ότι το πάνω άκρο, το ΜΑΧ στο μαρκούτσι είναι 6.15 λίτρα.
Στην πράξη επειδη δεν αδειάζει και τελειως το μοτερ, με 6 λιτρα θα πρεπει να εισαι στο max. Με 6.5, καλο ειναι να βγαλεις λιγο, ειδικα εαν το κυνηγας το αμαξι.
Kazakos Garage (09-01-11), Specialized (23-12-10)