Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 287

Θέμα: Νέα της Αγοράς

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Έχουν χάσει εντελώς τα λογικά τους ..επειδή οι εταιρίες παράγουν πρέπει εμείς να αγοράζουμε... χαχαχαχα ωραία ..αν είναι έτσι, ας μας τα δίνουν δωρεάν και αναλαμβάνουμε εμείς τα έξοδα συντήρησης/διατήρησης και κυκλοφορίας τους για τα επόμενα 4-5 χρόνια που θα πρέπει σύμφωνα με το σκεπτικό τους να το αλλάξουμε πάλι.... που νομίζει οτι βρίσκεται ο άνθρωπος? στο Michigan?? πόσο μακριά είναι νυχτωμένοι.... για να πάρω καινούριο αυτοκίνητο Κε Ταγκούλη θα πρέπει να θέλω/μπορώ να το κυκλοφορώ. Βήμα 1ον: δραστική μείωση της τιμής της βενζίνης!!!
    Μήπως Κε Ταγκούλη συμβάλλετε κι εσείς (οι εταιρίες) έμμεσα στο να γίνουν υπέρογκα τα τέλη κυκλοφορίας για τα παλαιότερα αυτοκίνητα (τι παλαιότερα δηλαδή ...ακόμα και του 2010 αυτοκίνητα, ως 10ετιας λογίζονται) ώστε να εξαναγκαστεί ο κόσμος να αγοράσει καινούρια????? Για να αγοράσω ένα καινούριο θα πρέπει να πουλήσω (πουλήσω όχι χαρίσω) το προηγούμενο!! Με αυτά τα τέλη δεν το θέλει κανείς Κε Ταγκούλη!!! Βήμα 2ον: πρέπει να μειωθούν όλα τα τέλη κυκλοφορίας και ειδικά τα άνω των 1900cc να υπολογίζονται αναλογικά και όχι ως ποινή, ώστε τα μεταχειρισμένα να αποκτήσουν λογική αξία.. κι ας αφήσουμε το περιβάλλον για 5-10 χρόνια μετά, απο τα "euro3" και μετά τα καυσαέρια είναι μια χαρά για την κατάντια μας..
    ...ο κόσμος έχει οικονομικά προβλήματα Κε Ταγκούλη!! Μόνο για μεταχειρισμένα σε εξευτελιστικές τιμές ενδιαφέρεται. Δεν το γνωρίζετε όμως απ' ότι φαίνεται.... Οπότε μένω εγώ με αυτό που έχω ..κι εσείς με το να ψάχνετε για πελάτες!

2. The Following 5 Users Say Thank You to NickE60 For This Useful Post:

A8hnaios (29-01-11), bill_m3 (23-12-10), Nick bmwlover (31-12-10), nikos1400 (22-12-10), S8N (22-12-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP