_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
"Black list" και καλα..
Και καλα οτι σε τσακωσαμε οτι φερνεις απο Αμερικη και απο τωρα και στο εξης θα πληρωνεις και θα φορολογησε.. Καπως ετσι..
Δεν ξερω αν ισχυει..
Αμα δεν υπαρχει τιμολογιο νομιζω οτι το αξιολογουν εκεινοι βασει καταλογων που εχουν και τοτε παλι την τρως.. (μεχρι και σημερα ηξερα οτι με USPS μπορεις να τη σκαπουλαρεις.. αλλα)..
Απλα μου κανει εντυπωση που την πατησα με USPS!!
ΧΙΟΣ-CHIOS
καλησπερα και απο εμενα δεν ειδα να αναφερεται πουθενα και ισως να μην γνωριζεται οτι πλεον στα τελωνεια εχουν αντικειμενικες αξιες φορολογησεως οποτε δεν μασανε τιποτα απο gift κλπ το ξερουν το ποιημα πολυ πριν απο ολους εμας αν ηταν τοσο απλα ολοι οι εμποροι θα πεινουσαν εχω εκτελωνησει αρκετες φορες μαζικες ποσοτητες και δεν τους ξεφυγε ουτε βιδα ασχετος με ποια μεταφορικη εταιρεια θα ερθουν ξεχαστε τα 3 ευρω τα οποια εδω και λιγο καιρο εγιναν 3,70 εκτος ευρωπης εισαγωγη εστω και ενος αντικειμενου ειναι πονος!!!!!!!!!
Σημερα παρελαβα εναν ενισχυτη της Alpine απο Αμερικη με USPS και πληρωσα 3 ευρω..
Η αξια του ηταν γυρω στα 300 ευρω αλλα ειδα οτι ειχαν βαλει αξια 150 δολαρια+40 (περιπου) μεταφορικα..
Παλι καλα..
ΧΙΟΣ-CHIOS
πηρα ενα σπανιο ανταλλακτικο απο την αμερικη στις 29-11. την επομενη μερα ο πωλητης το εστειλε.
2-12 οι αμερικανοι το προωθησαν. 6-12 εφθασε στην ελλαδα.
εως τις 29-12 καθοταν στο τελεωνειο... το κλωσσαγαν προφανως μηπως "γεννησει"...
φυσικα ακομα δεν το εχω στα χερια μου και ποιος ξερει τι θα ζητησουν για δασμους και μεγαλη παραμονη στο τελωνειο...
ζωα, μπουρδελ@, ολα διαλυμενα...Detailed Results:
Out of Foreign Customs, December 29, 2010, 1:26 pm, GREECE
Into Foreign Customs, December 06, 2010, 1:06 pm, GREECE
Arrived Abroad, December 06, 2010, 9:08 am, GREECE
International Dispatch, December 02, 2010, 5:10 am, ISC CHICAGO IL (USPS)
Arrival
Acceptance, November 30, 2010, 8:29 am, SIGOURNEY, IA 52591
κι εμεις κοροϊδα και μακακες που πληρωνουμε τοσους φορους και συντηρουμε ολους αυτους τους μικρους δικτατορισκους, οι οποιοι οχι μονο δεν μας εξυπηρετουν και δεν κανουν αυτα για τα οποια τους πληρωνουμε, αλλα σε καθε ευκαιρια μας τυρανανε και προσπαθουν να μας κλεψουν.
Σταθη αφου λεει out of customs λογικα θα σου το φερει το ταχυδρομιο με 3 ευρω. Εμενα μου ειχαν κρατησει το short shift 12 μερες αλλα τελικα περασε.
μακαρι γιωργο... ενα μηνα τελωνειο ρε συ? ελεος!
ουτε στη μπουζουμπουρα δεν γινονται αυτα...
και θελουμε και ευρω στη μπανανια, τρομαρα μας...