Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 68

Θέμα: προβλημα με τελωνειο

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή Ανταλλακτικα απο tischer BMW (getbmwparts.com) με USPS!!

Μητσο τελικα τι εκανες με αυτο..??

Τη πατησα παιδες κι εγω..

Μου ζητανε 105 ευρω τελωνειο για ενα Maf και καμια 50αρια κουμπωματα.. Τους π*υστηδες.. Ωστοσο, εχω φερει παρα ΠΟΛΛΕΣ φορες με USPS και παντα πληρωνα απλα 3 ευρω οτι παρουσιαστηκε το δεμα στο τελωνειο δηλαδη..

Ειδα οτι ειχε κολλησει απο τις 23 του Νοεμβρη στο τελωνειο και δεν ηξερα για ποιο λογο.. Μιλησα με τα ανταλλακτικα απο tischer BMW (getbmwparts.com) και το εψαξαν εκεινοι μεσω USPS (Αμερικη) και εστειλαν mail για να δουν γιατι εχει κολλησει το δεμα εκει.. 16 Δεκεμβρη βγηκε απο το τελωνειο και σημερα πηγα στο τοπικο ταχυδρομειο για να μαθω οτι με εχουν χρεωσει 105 ευρω..
    Τι γινεται τωρα?
    Πληρωνω τα γ@μησιατικα?
    Τι επιλογες εχω? Αν εχω δηλαδη..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ωστοσο, μου ειπαν απο το ταχυδρομειο οτι μπορει και καλα να με βαλουν σε "black list" οτι ψωνιζω συχνα απο Αμερικη κτλ.. Αυτα μου τα ειπε ενας γνωστος στο ταχυδρομειο, μπορει και να μην ισχυουν...
    Απο tischer BMW (getbmwparts.com) παντως που στελνουν international μονο με USPS ΔΕΝ παιζει να κανουν υποτιμολογηση, αν θυμαμαι καλα.. Το γραφει καπου στο site νομιζω..
    Τωρα για το θεμα gift που το συζητουσα στο ταχυδρομειο, μου εχουν πει οτι και αυτα τα ψαχνουν πια και δεν περνανε ετσι..
    Παντως παραλληλα σημερα παρελαβα και εναν επεξεργαστη ηχου που ειχα αγορασει και ηρθε με USPS και πληρωσα απλα 3 ευρω.. Η αξια του ηταν 100 δολαρια ομως.. δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο zaharias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ωστοσο, μου ειπαν απο το ταχυδρομειο οτι μπορει και καλα να με βαλουν σε "black list" οτι ψωνιζω συχνα απο Αμερικη κτλ.. Αυτα μου τα ειπε ενας γνωστος στο ταχυδρομειο, μπορει και να μην ισχυουν...
    Απο tischer BMW (getbmwparts.com) παντως που στελνουν international μονο με USPS ΔΕΝ παιζει να κανουν υποτιμολογηση, αν θυμαμαι καλα.. Το γραφει καπου στο site νομιζω..
    Τωρα για το θεμα gift που το συζητουσα στο ταχυδρομειο, μου εχουν πει οτι και αυτα τα ψαχνουν πια και δεν περνανε ετσι..
    Παντως παραλληλα σημερα παρελαβα και εναν επεξεργαστη ηχου που ειχα αγορασει και ηρθε με USPS και πληρωσα απλα 3 ευρω.. Η αξια του ηταν 100 δολαρια ομως.. δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο..
    Σωστα Ζαχαρια, υποτιμολογηση απο "επισημο" μαγαζι, λιγο απιθανο.
    Μαλλον απο ΕΒΑΥ μονο ετσι.

Μπλακ λιστ στο ταχυδρομειο ?!?!?
    Λες ?

Παντως, αμα γραφει gift και ΔΕΝ εχει αποδειξη/τιμολογιο μεσα, ΤΙ μπορουνε να πουνε ??? Τιποτα νομιζω.
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos1400 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σωστα Ζαχαρια, υποτιμολογηση απο "επισημο" μαγαζι, λιγο απιθανο.
    Μαλλον απο ΕΒΑΥ μονο ετσι.

Μπλακ λιστ στο ταχυδρομειο ?!?!?
    Λες ?

Παντως, αμα γραφει gift και ΔΕΝ εχει αποδειξη/τιμολογιο μεσα, ΤΙ μπορουνε να πουνε ??? Τιποτα νομιζω.
    "Black list" και καλα..
    Και καλα οτι σε τσακωσαμε οτι φερνεις απο Αμερικη και απο τωρα και στο εξης θα πληρωνεις και θα φορολογησε.. Καπως ετσι..
    Δεν ξερω αν ισχυει..

Αμα δεν υπαρχει τιμολογιο νομιζω οτι το αξιολογουν εκεινοι βασει καταλογων που εχουν και τοτε παλι την τρως.. (μεχρι και σημερα ηξερα οτι με USPS μπορεις να τη σκαπουλαρεις.. αλλα)..

Απλα μου κανει εντυπωση που την πατησα με USPS!!
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο zaharias Εμφάνιση μηνυμάτων
    "Black list" και καλα..
    Και καλα οτι σε τσακωσαμε οτι φερνεις απο Αμερικη και απο τωρα και στο εξης θα πληρωνεις και θα φορολογησε.. Καπως ετσι..
    Δεν ξερω αν ισχυει..

Αμα δεν υπαρχει τιμολογιο νομιζω οτι το αξιολογουν εκεινοι βασει καταλογων που εχουν και τοτε παλι την τρως.. (μεχρι και σημερα ηξερα οτι με USPS μπορεις να τη σκαπουλαρεις.. αλλα)..

Απλα μου κανει εντυπωση που την πατησα με USPS!!
    τη πατησα κι εδωσα προσφατα 140 γιουρια τελωνειο και αμειβη εκτελωνιστη

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kplc16 Εμφάνιση μηνυμάτων
    τη πατησα κι εδωσα προσφατα 140 γιουρια τελωνειο και αμειβη εκτελωνιστη
    Οποτε τη τρωω τωρα και λεω και ευχαριστω..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP