-

Το BMW Vision EfficientDynamics θα έχει τιμή γύρω στα ¤150.000
Το ότι το Vision EfficientDynamics θα βγει τελικά στη παραγωγή είναι κάτι που έχει γίνει γνωστό εδώ και μερικούς μήνες. Αυτήν που δεν είχε ανακοινωθεί ήταν η τιμή του. Σύμφωνα με το Inside Line αυτή θα κυμαίνεται γύρω στα ¤150.000 ($200.000). Η δήλωση βγήκε από το στόμα του Ian Robertson, διευθυντή πωλήσεων και marketing του BMW Group κατά την συνέντευξη που παραχώρησε για το ντεμπούτο της 1 Series M Coupe. Το νέο υβριδικό supercar θα είναι έτοιμο την άνοιξη του 2013 και θα είναι αρκετά φθηνότερο από το Mercedes-Benz SLS E-Cell το οποίο φημολογείται ότι για να το αποκτήσει κάποιος θα πρέπει να αφαιρέσει από τον τραπεζικό του λογαριασμό ¤187.000 ($250.000).
Να σου θυμίσω ότι το Vision EfficientDynamics θα εφοδιάζεται με έναν 3-κύλινδρο turbo diesel ο οποίος θα συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα στον μπροστά άξονα και με έναν πλήρως υβριδικό στον πίσω, όπως αναφέρει η BMW. Η συνολική του ιπποδύναμη θα ανέρχεται στα 328 άλογα ικανά ώστε να κάνουν τα 0-100 χλμ/ώρα σε 4.8 δευτερόλεπτα με μέση κατανάλωση 3.76 λίτρα/100 χλμ και εκπομπες 99 γρ CO2/χλμ.
Το αυτοκίνητο πιθανότατα θα ονομαστεί είτε i100 είτε i1 και όταν θα κινείται αποκλειστικά με τους ηλεκτροκινητήρες θα έχει αυτονομία γύρω στα 50 χλμ/ώρα αλλά με 24 λίτρα πετρελαίου εκτινάσσεται στα 700 χλμ.
Πηγη
https://www.autoblog.gr/2010/12/18/b...f-150000-euro/
-
The Following User Says Thank You to SuperSonic For This Useful Post:
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP