Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 16 από 16

Θέμα: [E36]Λαμπακι abs

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καλα και μενα ετσι ξαφνικα μου το αρχισε!τεσπα επειδη το θεμα το εχω εξαντλησει σε πολλες αντιπροσωπιες και σε πολλους ηλεκτρολογους μην ανησυχεις!Απλα στιγμιαια η μοναδα σου δεν παιρνει το ρευμα που θελει απο το δυναμο και μολις το παρει τα ξανατσεκαρει τα βρισκει ολα καλα και φυσικα τα σβηνει!Αν δεις εν κινηση λαμπακι μπαταριας η την ωρα που βαζεις μπρος μαζι με τα λαμπακια που σου τσεκαρει σου αναψει και αυτο της μπαταριας ειναι σημαδι να πας και εσυ για επισκευη για να μη σε αφησει ξαφνικα..ο αυτοματος του δυναμο μπορει να ειναι η αιτια η καποιο καρβουνακι που δεν παταει καλα ..

Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω παντως οταν μου αναβε το λαμπακι δεν ειχα abs.Ητανε καποιος αισθητηρας απ΄οτι μου ειχε πει ο ηλεκτρολογος,δεν το εφτιαξα ποτε ετσι το πουλησα.Το μονο σιγουρο ειναι οτι το abs ειναι πολυ σημαντικο μια μερα που το χρειαστηκα και δεν ειχα παραλιγο να στουκαρω,την γλιτωσα με 2 μπροστινα λαστιχα τα οποια εφαγα μονοπατα απο το φρεναρισμα.Τσεκαρε το!
    quattro ist fur sissies

Rides
    0

Προεπιλογή

καλό είναι να το βάλεις στον εγκέφαλο (βίζμα κάτω απο το καπό) σε ένα ηλεκτρολογείο να στο σβήσουν. Αν δεν σβήσει πας για μονάδα ABS.... πίκρα..
    Ακης

Περιοχή
    Λακωνια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Θα συμφωνησω κι εγω με τον Νικολα,προσθετοντας οτι μαλλον η μπαταρια σου εχει αρχισει και πεφτει με συνεπεια να ζοριζεις το δυναμο κατα την εκκινηση.Γι αυτο και βλεπεις το λαμπακι του abs να αργει να σβησει,επειδη τραβαει αρκετο ρευμα πριν παρει μπροστα. Υπαρχουν ειδικα tester τα οποια σου δειχνουν το ποσοστο επι τις εκατο ζωης της μπαταριας,ενα τετοιο εχουν σιγουρα σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο της bmw και τομηχανημα ειναι της bosch.

Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Akis 318tis Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλό είναι να το βάλεις στον εγκέφαλο (βίζμα κάτω απο το καπό) σε ένα ηλεκτρολογείο να στο σβήσουν. Αν δεν σβήσει πας για μονάδα ABS.... πίκρα..
    Ακης
    Αναβει κατα την εκκινηση μονο για 1-2 δευτερολεπτα και μετα σβηνει.Προς το παρων δεν ειναι κατι τοσο ανηχυτικο και προς το παρων το αφηνω ετσι.

Rides
    0

Προεπιλογή abs

Δοκίμασε κάτι,
    Αν έχεις αυτόματο κλιματισμό κλειστον και μετά βάλε μπροστά..!!
    θα δείς άν έχεις την ίδια συμπεριφορά

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP