Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 16

Θέμα: [E36]Λαμπακι abs

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Skyline_IS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπερα

Οταν αγορασα το αμαξι και γυρνουσα το κλειδι πριν βαλω μπροστα αναβαν ολα τα λαμπακια συμπεριλαμβανομενου και του abs και μετα απο 1 δευτερολεπτο σβηνανε ολα.

Πριν κανα μηνα προσεξα οτι και ενω βαζω μπροστα ξανα αναβει το λαμπακι του abs για 1 δευτερολεπτο και σβηνει.Μηπως πρεπει να ανυσηχω?

Φιλε μου 2 χρονια σχεδον καθε μερα που βαζω μπρος(κυριως το πρωι) εχω αυτη την ιστορια!
    Αυριο μαλλον θα δωσω οριστικη λυση στο προβλημα..και θα ενημερωσω για το αποτελεσμα..Ενα απο τα πρωτα πραγματα που παιρνει ρευμα την ωρα που πας να βαλεις μπροστα ειναι η μοναδα ASC/ABS..το οτι κανει Check τα λαμπακια την ωρα που βαζεις μπροστα οφειλεται σε ελλειψη τασης ακριβως εκεινη τη στιγμη και υπευθυνο για αυτο ειναι το δυναμο σου..αν μετρησεις τα ρευματα σου θα ειναι ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ ομως το προβλημα αυτο εκει οφειλεται!!!!!εγω θα κανω επισκευη στο δυναμο για το λογο οτι τωρα τελευταια κανει αραια και που την εμφανιση του το λαμπακι της μπαταριας(μαζι με του abs-asc) το οποιο φυσικα αναβει και σβηνει στιγμιαια ομως δεν θα διακυνδυνευσω να με αφησει στο δρομο!! Για τη μοναδα να ανυσηχεις αν σου αναψουν τα λαμπακια ενω εισαι εν κινηση και μεινουν αναμμενα..το προβλημα που εχεις ειναι επειδη το δυναμο σου δεν δινει το απαιτουμενο ρευμα στη μοναδα στιγμιαια και για αυτο σου ξανατσεκαρει τα λαμπακια..

2. The Following 2 Users Say Thank You to Nickolas_s2k For This Useful Post:

nikos1400 (19-12-10), Panos 316T (28-06-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP