Θαυμάστε τα μονοπίστονα θαύματα
Μέχρι και τo Alfa Romeo Mito 1.4 έχει τετραπίστονα brembo
![]()
Θαυμάστε τα μονοπίστονα θαύματα
Μέχρι και τo Alfa Romeo Mito 1.4 έχει τετραπίστονα brembo
![]()
Ποια λες, τα 3 που ειχαν πολυπιστονα;
Και το csi; Ποιος τον ακουει τον κλαιν μαιν τωρα...
Υπαρχουν αυτοι που λενε "Αγοραζω bmw M " kαι δεν ξερουν τι περνουν γιατι πολυ απλα δεν ειχαν ΠΟΤΕ και δεν εχουν ασχοληθει να μαθουν ΠΟΤΕ το τι ειναι ενα ΓΝΗΣΙΟ Μ..
Υπαρχουν και οι αλλοι που αγοραζουν Μ με βαση την μεχρι τωρα πορεια τις..Ε αυτοι ειναι που δεν τους αρεσει το Μ1 coupe..Και καπου το βρισκο λογικο..{ειναι δυνατον να του αρεσει του Ιαβερη το MITO}???
Η Μ1 coupe ειναι ενα σπορ και γρηγορο αυτοκινητο με καλα χαρακτηριστικα απο τι διαβαζουμε το οποιο κατα την γνωμη μου δεν λεγεται ασχημο αλλα ισως ειναι ΠΟΛΥ ΦΤΩΧΟ για τον χαρακτηρισμο Μ..
ΥΓ. Για το εσωτερικο ας κοιταξει καποιος τη καθισματα φοραει η M3 E36 kαι θα καταλαβει την διαφορα..
EVERGET (19-12-10), ghost-rider (20-12-10), GiannisRob (19-12-10), Thomelef (19-12-10)
Alex, μέχρι εδώ φτάνω, δε ξέρω. Όταν είχα ψηθει να τα βάλω, είχα κοιτάξει από περιέργεια τα βάρη, μάλλον για παρηγοριά επειδή δεν ήθελα να ξηλωθώ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ξέρω ότι στο CSL άν βάλεις καλό τακάκι (εγώ είχα pagid RS-29) δεν έχεις πρόβλημα με τα φρένα στην πίστα (πολλά παραδείγματα με CSL εκεί έξω).
Δεν έμεινα ποτέ από φρένα στο CSL όταν είχα αγωνιστικά τακάκια.
Επίσης ξέρω ότι το Μ3 Ε46 είναι αντίστοιχη περίπτωση. Ίσως όχι τόσο καλό το αποτέλεσμα μιας και έχει πιο μικρούς δίσκους και μεγαλύτερο βάρος.
Θα μου πεις, μπορείς να βάλεις και στο 1 Μ τακάκια αγωνιστικά και να αντέχουν.
Σωστά, αλλά από την άλλη είμαστε στο 2010 και όχι στο 2003 και όταν ο ανταγωνισμός φοράει 4,6,8,10 πίστονα φρένα, εσύ τι κάνεις με τα μονοπίστονα ?
Ίσως κόψανε την ατμόσφαιρα και τώρα θέλουν να διαφοροποιηθούν σε κάτι από τον ανταγωνισμό ... με τα φρένα.
Η Μ ξέρει καλύτερα και βάζει μονοπίστονα !
![]()
chief (19-12-10), ghost-rider (20-12-10), Thomelef (19-12-10)