Σελίδα 3 από 6 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 60

Θέμα: cyprus time attack-σκεψεις...

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καλα ρε ....δε ντρεπεσαι λιγο ? Εχεις μουτρα και κυκλοφορεις ? Σου πηρε η πατατα το ΡΟΧΙΕΦΤΑ (που λενε και οι τάκουνες) το ρεκορ και καθεσαι και σκεφτεσαι το παιδι μελλοντικα ? Δε σκεφτεσαι οτι ΗΔΗ του εχεις δημιουργησει προβλημα που εχασες το ρεκορ και το παιδι δε θα εχει προσωπο να βγει στην κοινωνια της Λαρνακας ?
    Αυτο ειναι προβλημα κυριε Χριστοφορε.......αντε ρε παρε πισω το ρεκορ να κανεις το παιδι περηφανο για τον πατερα του ...... ο μικρος θα ερχεται μαζι σου, θα ακουει....θα μυριζει.....θα βλεπει (πολυ περισσοτερο απ οτι νομιζεις με την καυλα που εχει με τ'αυτοκινητα) και να εισαι σιγουρος οτι θα κατευχαριστιεται μονο και μονο που θα συμμετεχει......μη κανεις πισω ουτε στιγμη .... go for it ρε μαγκα να λεμε και μεις οτι εχουμε ενα φιλο πρωταθλητη.

2. The Following 8 Users Say Thank You to Nikos For This Useful Post:

alexk (18-12-10), aristent (17-12-10), chief (17-12-10), imolarot (17-12-10), Leonidas_E39 (29-01-11), NickE60 (17-12-10), Ptboul (31-01-11), Thomelef (17-12-10)

Περιοχή
    Lagadas - greece
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο chief Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οπως γραφει και ο τιτλος του θρεντ, με την νέα χρονια θα γινει στην πατριδα μου πρωταθλημα time attack.

Αφού εκανα ενα δικιμαστικό στην μικρη πιστα που εχουμε (προς το παρόν εδω) και αφου και εγω επαθα ο Ιδιος πλακα και δεν το Πιστευα (καπως ετσι το λέει νομιζω η Γιωργαρα) με τον χρονο που εκανε το αμαξι, σκεφτομαι με την νέα χρονια και με την παρακινηση γνωστων, φίλων και της οικογενειας μου να αγωνιστω στους 5 αγωνες που θα γινουν το 2011.

Πριν ενα μηνα σε ελευθερα χρονομετρημενα δοκιμαστικα αντιμετωπισα στην κατηγορία street legal διαφορα αρκετα δυνατα αμαξια οπως RX-7, EVO, STI που ηταν ολα φτιαγμενα με αναρτησεις, φρενα κλπ και ηταν ολα πάνω απο 450 αλογα και δεν ξερω αν βοηθησε η πιστα ή το αμαξι ή και εγω αλλα ημουν αρκετα πιο γρηγορος απο αυτους με αποτελεσμα να κάνω και ρεκορ γυρου της πιστας στην κατηγορία street legal που εξερουνται τα αγωνιστικά (που και απο αυτα εκανα καλυτερο χρονο).
    Επειδη τα ρεκορ ειναι για να σπανε πριν μια εβδομαδα ενα RX7 μου εσπασε το ρεκορ και απο τοτε εχω σκασει.

Στα θετικα ειναι:
    - Οτι θα κάνω κατι το οποιο πιστευω οτι εχω το ταλέντο και κατι που ηθελα να κανω απο μικρος
    -Η παρακινηση που εχω απ ολους μου τους φίλους και ειδικα απο την οικογενεια μου και την γυναικα μου.

Στα "προβληματα" μου ομως ειναι:
    - Δεν εχω εμπειρία απο αγωνες και απο σετ απ και ρυθμισεις. Η αληθεια να λεγεται ξερω οτι ολο το φόρουμ και ειδικα η κλικα των Μ3ακιδων θα με βοηθησει σε αυτα {θωμας, ΝικΜ3, Μανος, Αλεξ, Ευαγγελος(με αυτον πρεπει αναγκαστικα να πληρωνω τηλ αφου πμ γιοκ)}.
    -Δεν μου αρεσει να χανω. Με πιανει μελαχγολία και στεναχωριεμαι. Αυπνος μενω για μερες εδω που τα λεμε αμα τυχει και χασω...
    -Ειναι και το καθημερηνο μου αμαξι και δεν θελω να του κανω καμια σοβαρη ζημια γιατι εχω και την ειδικοτητα που και που να μην με χωράει ο δρομος...

Το Προβλημα που εχω ομως ειναι το εξης και ευχαριστως θα ακουγα και τις γνωμες σας.
    Οπως πολλοι γνωριζεται ο μεγαλος μου ο γιος που ειναι 9 χρονων αντιμετωπιζει εκ γενετης προβλημα ορασης. Βλέπει περιπου 10% και με τα σημερινα δεδομένα δεν υπαρχει περιπτωσει να μπορει να οδηγα.
    Προσπάθω καθημερινα οσο γινεται να του κρυβω το παθος που εχω με τα αμαξια και την ταχυτητα για να μην του μεταδωσω το μικροβιο αφου δεν θελω καποτε οταν και εαν δεν μπορει να οδηγα να ειναι δυστηχησμενος γιατι οπως και να το κανουμε σε πολλα πραγματα ολα τα αγορια εχουν προτυπο τον πατερα τους. Δεν νομιζω ομως να καταφερα και πολλα απ οτι βλεπω καθημερινα. Εχει και αυτος τρελα...
    Ομως δεν θελω δηλαδη με το να με βλεπει να αγωνιζομαι με αμαξι να τον κανω μελλοντικα δυστηχισμενο αφου δεν θα μπορει να κανει κατι που πιθανον να αγαπησει.Δεν θελω να "επιβαρίνω" την κατασταση με λιγα λογια...
    Ο γιατρος του μου ειπε να κανω αυτο που γουσταρω και απο μονος του θα καταλαβει μεγαλονοντας τι κανει και τι δεν κανει γι αυτον. Μου ειπε οτι δεν προκειτε να αγαπησει και να ασχοληθει με κατι που δεν θα εχει τις δυνατοτητες. Θα κανει πισω απο μονος του και δεν θα τον ενδιαφερει. Ετσι ειπε...
    Τι να πω ρε παιδια... Οταν προκειτε για τα παιδια δεν υπαρχουν δηληματα. Αυτο ειναι σιγουρο. Δεν ξερω ομως αν του κανω κακο ή καλό. Εχω ειλικρινα μπερδευτει...

Τεσπα, αν το αποφασισω θα κραταω ενημερο το θρεντ με τα αποτελεσματα.
    ΟΟΟΟΟΟΟρε ΣΕφ ευχομαι να παν ολα καλα ρε αλλα οταν δεν παιρνει αλλο τ'αμαξι δεν θελει μεγαλα ρισκα στους χρονους ε?? Ξερω για να ρθης ως εδω σ'αυτο το μποστανι των σερρων παει να πη πολυ γουσταρεις μαχες πιστας.αλλα προσοχη στα μοιραια λαθη οχι εκει που δε παιρνη

Rides
    0

Προεπιλογή

Σας ευχαριστω ξανα ολους.

Με τον ΝικοΜ5 τα εχουμε πει αρκετες φορες και η γνωμη του εχει μεγαλο βαρος σε μενα και παντα την λαμβανω υπόψην

@Γιωργαρα, το εγραψα και πιο πισω αδερφε.
    Στην περιπτωση που θα συμετάσχω, το πρωταθλημα το εχουμε σιγουρο. Και λέω το "εχουμε" αφου σε σενα θα το αφιερωσω. Θα σου στειλω και το κυπελο με κουριερ.
    Ασε τον Τομι και τους αλλους να χτυπιουνται .

///M 850 CSI = Ferrari ,και ξερό ψωμι.

5. The Following 3 Users Say Thank You to chief For This Useful Post:

alexk (18-12-10), PANOS-E60 (17-12-10), Ptboul (31-01-11)

Περιοχή
    Lagadas - greece
    Rides
    1

Προεπιλογή

Με τον ΝικοΜ5 τα εχουμε πει αρκετες φορες και η γνωμη του εχει μεγαλο βαρος σε μενα και παντα την λαμβανω υπόψην

Στην περιπτωση που θα συμετάσχω, το πρωταθλημα το εχουμε σιγουρο. Και λέω το "εχουμε" αφου σε σενα θα το αφιερωσω. Θα σου στειλω και το κυπελο με κουριερ.

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Χριστόφορε δεν έχει τύχει να σε γνωρίσω από κοντά, αλλά από τα κομμάτια σου που διάβασα εδώ, καταλαβαίνω πως έχεις μεγάλη καρδιά και θέλω να σου πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ. Εύχομαι να σου έρθουν όλα δεξιά ρε φίλε.

8. The Following User Says Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

chief (17-12-10)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χριστόφορε δεν έχει τύχει να σε γνωρίσω από κοντά, αλλά από τα κομμάτια σου που διάβασα εδώ, καταλαβαίνω πως έχεις μεγάλη καρδιά και θέλω να σου πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ. Εύχομαι να σου έρθουν όλα δεξιά ρε φίλε.
    καλά κατάλαβες πάνο...ο χριστόφορος είναι ψυχάρα...έχει καρδιά μικρού παιδιού.
    γενικά είναι ο άνθρωπος που δεν ξέρει να λέει όχι, και οι άνθρωποι του είναι πολύ
    τυχεροί που τον έχουν κοντά τους είναι ευλογία τέτοιοι άνθρωποι...το λέω και το
    πιστεύω αυτό που λέω και δεν είναι καθόλου υπερβολή...
    το μοναδικό κακό που έχει πάντως είναι πως είναι τόσο καλός που τον έχω ικανό
    αν του πείς κατέβασε τα βρακιά σου να σε...αυτός θα το κάνει...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Thomelef : 17-12-10 στις 15:06
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

10. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

PANOS-E60 (17-12-10), Ptboul (31-01-11)

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Χριστοφορε μπες μεσα και παρε το ρεκορ πισω και να εισαι σιγουρος οτι μολις δωσεις στο μικρο να κρατησει το κυπελο του νικητη "θα τα δει ολα".......εισαι σουπερ περιπτωσαρα ρε φιλε.

12. The Following User Says Thank You to Nikos For This Useful Post:

alexk (18-12-10)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    +100000000!!!!!!

Περιοχή
    South
    Rides
    3

Προεπιλογή

Xριστοφορε στο θεμα μας τωρα.....

Μπαξε πανω την ΑST...πες μου μοντελο μπας και βρω ρυθμισεις ,410 ή 420?

Την επομενη Πεμπτη θα εχεις τα cup. θα σου πω αναλυτικα τι πιεσεις θα παιξεις..

Χρειαζεσαι μαλλον κοντο βημα εκει μεσα...Τι λες???

Τον Ιανουαριο θα ειμαι στα μερη σου για ΣΚ...θα κανουμε δοκιμες!

Θα τους φαμε ολους ρε ΡΕΚΟΡΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ!!!!
    Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo

Rides
    0

Προεπιλογή

Κατσε να δει το ποστ σου ο Alexk και θα στην στη πεσει

ΑST 4200 εχω Μανωλιό αλλα δεν νομιζω να θελω να χρειαζεται να την ξαναμπάξω.

Ασε που με τις ιδέες για τα σετ απ που εχεις θα μου κανεις το αμαξι σαν και ΑΥΤΟ :

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP