-
Χριστόφορε όπως λέει κι ο Κωστής αλλά και άλλοι, κάνε τον περήφανο και θα χαρεί 2 φορές ...είμαι σίγουρος πως είναι ήδη περήφανος για σένα για όλα τα υπόλοιπα που του προσφέρεις και για τη συμπαράσταση που έχει. Ένα 9χρονο παιδί έχει μεγάλη αντίληψη των πραγμάτων.. και θα αναπτύξει εύκολα άλλες ικανότητες που τον ευχαριστούν περισσότερο ..όπως λες είναι καλός μαθητής και σίγουρα θα γίνει και καλός κολυμβητής. Όταν μεγαλώσει λίγο και με την εξέλιξη της επιστήμης είμαι βέβαιος πως θα μπορέσει διορθωθεί σε μεγάλο βαθμό η όρασή του..
και μιας και άνοιξες την ψυχή σου θα σου πω κι εγώ ότι η μάνα μου 1.5 χρόνο πριν γεννηθώ εγώ και ενώ ήταν έγκυος στην αδελφή μου έπαθε μελιταίο πυρετό και στην επαρχία που βρισκόταν άργησαν πολύ να διαγνώσουν τι έχει με αποτέλεσμα να πάθει μια ύπουλη εγκεφαλική βλάβη η οποία με τα χρόνια χειροτέρεψε ...και το χειρότερο να γεννηθεί η αδελφή μου με διανοητική καθυστέρηση η οποία λόγω του ότι ήταν σε ελαφριά μορφή, (μπορεί δηλαδή να αυτοεξυπηρετηθεί και να επικοινωνήσει) διαπιστώθηκε στη 2α τάξη του Δημοτικού (γιατί δεν έπαιρνε τα γράμματα) και το ακόμα χειρότερο είναι πως μη γνωρίζοντας την κατάσταση αυτή ο πατέρας μου προχώρησε και σε 2ο παιδί (εμένα) ...αλλά εντάξει, στάθηκα τυχερός... είμαι ένα σφάλμα της φύσης... χεχε
..εδώ και πολλά χρόνια η μάνα μου είναι ήμι-κατάκοιτη, η αδελφή μου βοηθάει όσο μπορεί και ο πατέρας μου τραβάει 40 χρόνια τοσταυρό του μαρτυρίου, ο οποίος σταυρός, αν πάθει κάτι αυτός θα παραδοθεί σε εμένα...
μην τα συζητάς, υπάρχουν πολύ χειρότερα και δυσεπίλυτα προβλήματα... γι αυτό συνέχισε να τον κάνεις ευτυχισμένο αλλά και πρόσεχε ταυτόχρονα γιατί στο λέω απλά, είσαι η "κολόνα" του...
σορυ αν βάρυνα το κλίμα ..πιστεύω να ελάφρυνα λίγο τη δική σου θέση ...αν και ξέρω ότι είναι ευτυχία τελικά να μπορείς να βοηθάς και να προσφέρεις, ειδικά σε άτομα δικά σου που τα ζεις και βλέπεις την πρόοδο τους καθημερινά...
-
The Following 10 Users Say Thank You to NickE60 For This Useful Post:
aristent (17-12-10), gnx (17-12-10), Konstantinos E60 (17-12-10), kostas 325 (17-12-10), Leonidas_E39 (29-01-11), Nino (17-12-10), PANOS-E60 (17-12-10), Ptboul (31-01-11), Thomelef (17-12-10), z3 2.2 (17-12-10)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP