Σελίδα 14 από 35 ΠρώτηΠρώτη ... 4121314151624 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 131 έως 140 από 347

Θέμα: 1 Series M Coupe World Debut

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο TAZ118! Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ακομα δεν παρουσιαστηκε αρχισαμε τα ''ημιαιμο'',''γιαλαντζι Μ'',''αχρηστο'' και
    λοιπες @@@....
    Ελπιζω οταν οι ''γρηγοροι'' με τις Ε46 Μ3 την συναντησουν σε καποιο στροφιλικι να μην κανουν πως αλλαζουν σταθμο στο ραδιο η' ψαχνουν τα τσιγαρα τους....
    Απορω πως οι κατοχοι Ε92 Μ3 δεν εχουν εκφερει ακομα καποια
    αποψη πανω στο θεμα....

''φαρμακερο'' το ποστ#118...Αναμενω κοκκινες...
    Εγώ έχω ράδιο φίλε και ακούω cd γιατί οι σταθμοί εδώ είναι χάλια.
    Αλλάζω κομμάτια γιατί δεν μου αρέσουν όλα από κάθε δίσκο.
    Πάρ'αυτα εύχομαι να συναντήσω το 1 Μ σε κάποιο στροφιλίκι και θα το κάνω να πει το Δεσπότη Παναγιώτη γιατί το δικό μου Μ είναι το πιο ελαφρύ και καλοστημένο που βγήκε και θα βγει ποτέ και εγώ είμαι το νούμερο ένα τιμόνι βεβαίως βεβαίως.

Εγώ πάντως μπορώ να αγοράσω το 1 Μ αν θέλω, και αυτό μου δίνει το δικαίωμα να λέω @ρχιδιές όπως το έγραψες για το άν είναι καλό ή όχι.
    Άν εσένα σου κάνει και θέλεις να το αγοράσεις θα χαρώ μιας και είναι καλό ο καθένας να αποκτά αυτό που επιθυμεί-ποθεί.

2. The Following User Says Thank You to alexk For This Useful Post:

Thomelef (16-12-10)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

πως το λενε στα ινγκλις...

"Opinions are like @ssholes, everybody's got one..."

χωρις παρεξηγηση απο κανεναν παρακαλω...
    δεν απευθυνεται σε κανεναν.
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos1400 Εμφάνιση μηνυμάτων
    πως το λενε στα ινγκλις...

"Opinions are like @ssholes, everybody's got one..."

χωρις παρεξηγηση απο κανεναν παρακαλω...
    δεν απευθυνεται σε κανεναν.
    συμφωνω απολυτα ολα κατερευσαν στη χωρα αυτη αφου ολοι απεκτησαν εν μια νυκτι γνωμη για οτιδηποτε.....προφανως και το σχολιο δεν παει σε κανεναν...

απο την αλλη ομως εχω να πω το εξης........ναι η εταιρια αυτη τη στιγμη κανει αλλαγη πλευσης και τα μοτερ με τουρμπο για αυτο δεν τα εβαλε ακομα στις σειρες αλλα παει να μας τα περασει μεσω των M πρωτα ωστε να γινουν αποδεκτα(αφου μπαινουν στα κορυφαια πλεον) αλλα εαν τα αμαξια που βγαινουν απο το Division ειναι καλα δε νομιζω οτι υπαρχει λογος να μην τα υποστηριξουμε...και απο την αλλη ναι μεν η τεχνολογια προχοραει και οι εταιρειες πρεπει να εναρμονιζονται στις νεες νορμες αλλα δε μπορω να πιστεψω οτι ενα Μ αμαξι τοσα χρονια που ειναι κορυφαιο το επομενο του να βγει τοσο χαλια...δε γινεται....πιο αποστειρωμενο ναι αλλα συνολικα χειροτερο οχι......τελος την αποκλειστηκοτητα ενα Μ αμαξι να εχει δικο του μοτερ και μονο την καταλαβαινω αφου για αυτο πληρωνεις αλλα εαν ενα μοτερ πληροι τις προδιαγραφες σου και με λιγο σκαλισμα μπορει να φανει ανταξιο στο καπο ενος Μ με το καλο να βρεθει.....

Rides
    0

Προεπιλογή

για να δουμε στα αλλα χρωματα πως θα ειναι περιπου..

πατα και εσυ ενα m3.. δεν πανε μια..

6. The Following User Says Thank You to panos90 For This Useful Post:

A8hnaios (29-01-11)

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μόνο λευκό...
    Δεν βλέπω κάτι άλλο..

Rides
    5

Προεπιλογή

Νομιζω οτι οταν αγοραζεις Μ, καλό ειναι να το αγοράζεις σε Μ exclusive χρωμα.

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gnx Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νομιζω οτι οταν αγοραζεις Μ, καλό ειναι να το αγοράζεις σε Μ exclusive χρωμα.
    Στο περτοκαλί δηλαδή εννοείς....?

Επίσης κάτι άλλο που δεν έχω δει πουθενά , εαν μπορείς να το παραγγείλεις με ηλιοροφή ....

Rides
    0

Προεπιλογή

το ερωτημα ειναι αν μπορει να δωσει το ιδιο joy ( freude am fahren που λεει και η bmw ) με ενα old school ///M (ετσι θα τα λεμε τωρα) με πολυστροφο κινητηρα ...

πχ m3 e46....

στα χαρτια βεβαια το δινουν πολυ πιο γρηγορο απο το 46αρι....

// το οτι ειναι πιο γρηγορο βεβαια δεν σημαινει οτι δινει και περισσοτερο joy... καμια φορα....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panos90 : 17-12-10 στις 12:06
    πατα και εσυ ενα m3.. δεν πανε μια..

11. The Following User Says Thank You to panos90 For This Useful Post:

Thomelef (17-12-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω γιατι οταν παρουσιαζεται ενα Μ πρεπει οπωσδηποτε να το συγκρινουμε με Μ3 {ειτε 46-ειτε 92}αν ειναι ποιο βαρυ η αν ειναι ποιο ελαφρυ...
    Πως θα πηγαινει αν οδηγος ειναι ο Σουμαχερ η το οδηγο εγω..Η αν περναει το ΕΝΑ το ΑΛΛΟ..

Σιγουρα η κριτικη υπαρχει και ειναι λογικο αφου υπαρχουν κατοχοι Μ και μη..
    Παντως για να κλεισω ο υπερβαλλον σχολιασμος απο κατοχους μη Μ ειναι υπερβολικος μιας και δεν νομιζω να γνωριζουν καλυτερα απο καποιον που εχει Μ!!

Το Μ1 απο τι δειχνει ειναι ενα ωραιο γρηγορο αυτοκινητο το οποιο δεν θα περασει απαρατηρητο σιγουρα δεν ειναι Μ3 και δεν ΠΡΕΠΕΙ να συγκριθει μαζι τις εξαλου στοχευει αλλα αυτοκινητα σε αλλες κατηγοριες και αλλες εταιριες.

Πιστευω θα εχουμε μια ποιο τεκμηριωμενη αποψη αν το οδηγηση καποιος απο εδω μεσα που εχει και Μ και μας πει πραγαματικα τα καλα και τα κακα...

13. The Following User Says Thank You to SuperSonic For This Useful Post:

nikos1400 (17-12-10)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MPOWER Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω γιατι οταν παρουσιαζεται ενα Μ πρεπει οπωσδηποτε να το συγκρινουμε με Μ3 {ειτε 46-ειτε 92}αν ειναι ποιο βαρυ η αν ειναι ποιο ελαφρυ...
    Πως θα πηγαινει αν οδηγος ειναι ο Σουμαχερ η το οδηγο εγω..Η αν περναει το ΕΝΑ το ΑΛΛΟ..

Σιγουρα η κριτικη υπαρχει και ειναι λογικο αφου υπαρχουν κατοχοι Μ και μη..
    Παντως για να κλεισω ο υπερβαλλον σχολιασμος απο κατοχους μη Μ ειναι υπερβολικος μιας και δεν νομιζω να γνωριζουν καλυτερα απο καποιον που εχει Μ!!

Το Μ1 απο τι δειχνει ειναι ενα ωραιο γρηγορο αυτοκινητο το οποιο δεν θα περασει απαρατηρητο σιγουρα δεν ειναι Μ3 και δεν ΠΡΕΠΕΙ να συγκριθει μαζι τις εξαλου στοχευει αλλα αυτοκινητα σε αλλες κατηγοριες και αλλες εταιριες.

Πιστευω θα εχουμε μια ποιο τεκμηριωμενη αποψη αν το οδηγηση καποιος απο εδω μεσα που εχει και Μ και μας πει πραγαματικα τα καλα και τα κακα...
    Ακριβως οπως το λες φιλε ειναι.

Ειναι το μοντελο της σειρας 1 που εχει περασει μια βολτα απο τα σχεδιαστηρια και τη γραμμη του Μ division.

Γιατι να εχει σχεση και γιατι να συγκριθει με Μ3 ??
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Σελίδα 14 από 35 ΠρώτηΠρώτη ... 4121314151624 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP