Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 60

Θέμα: cyprus time attack-σκεψεις...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μπες στην πίστα και κάνε τον γιό σου περήφανο για τον μπαμπά του.
    Αν και απο τον γραπτό λόγο σου, είναι βέβαιο πως έχει αρκετούς λόγους να είναι περήφανος ήδη.

Κοίτα να μείνεις ευχαριστημένος απο την επίδοση σου, ασχέτως νίκης ή ήττας. Αυτό μετράει !!!

2. The Following 5 Users Say Thank You to Κωνσταντίνος For This Useful Post:

joseph (17-12-10), manos///3 (17-12-10), NickE60 (17-12-10), Ptboul (31-01-11), z3 2.2 (16-12-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Κατ αρχην σας ευχαριστω ειλικρινα για τις απαντησεις.
    Να πω επησης οτι δεν κομπλαρω να γραφω και να λεω τα προσωπικα μου. Ετσι ειμαι εγω. Οτι εχω το βγαζω...

Οταν γεννηθηκε ο μικρος και αναγνωρισαμε το προβλημα του, περα απο το τρεξιμο στους γιατρους αποφασησαμε με την γυναικα μου οτι δεν θα του επιτρεψουμε (σε λογικα πλαισια) να μας εκμεταλευτει ή ακομη και τον οποιοδηποτε βρισκοντας παντα ως προφαση και δικαιολογια το προβλημα του.

Δεν του δειχναμε οτι εχει προβλημα, αντιθετως τον μεγαλωνουμε φυσιολογικά αφηνωντας τον να το ανακαλυψει σιγα σιγα μονος του. Πραγμα που γινεται και απ την μερια του.
    Ετσι παρ ολες τις ανησηχίες μας σχετικα με το σχολειο αν θα βλεπει ή οχι, πηγε απο την πρωτη μερα και κολλησε το θρανιο του στον πινακα και ειναι τωρα ο καλυτερος μαθητης του σχολειου. Παρ ολο που ηταν ευκολο για μενα να του αγορασω εξοπλησμο για την ταξη που μεγεθυνει τα γραμματα απ τον πινακα δεν το εκανα για να μην τον κανω να ξεχωριζει μειονεκτικα απ τα αλλα παιδια και νομιζω δικαιωθηκα παρ ολο που δυσκολευτικε καπως στην αρχη να προσαρμοστει.
    Αν το εκανα ισως να τον ευκολινα στον πινακα και να τον δυσκολευα μεγαλονοντας σε αλλα θεματα της ζωης αφου αθελα του θα εκμεταλευοταν το προβλημα του. Με το παραμικρο λαθος, αφέλια, οκνηρια κλπ δεν θα εφτεγε αυτος αλλα η οραση του. Ευτυχως εδω και 9 χρονια δεν ειχαμε ποτε αυτην την δικαιολογια ως ψεμα η ως ευκολη απαντηση.
    Ηθελε να πάει Ταεκβοντο. Τον εστειλα. Οταν καταλαβε οτι δεν βλεπει τις κλοτσιες που του εδιναν μου ειπε οτι δεν του αρεσει και θελει να πάει κολυμπι. Οκ το εστειλα και πάει μια χαρα. Δεν κλαψουρισε ομως. Το δεχτικε οτι δεν τα καταφερνει στο ξυλο και τα καταφερνει στο νερο.

Ειναι πολλα τα παραδειγματα στην καθημερηνοτητα που βαριεμε να τα γραψω.
    Ξερω οτι με τον να μην παω στους αγωνες ειναι λες και κανω το αντιθετο με αυτο που καναμε στο σπιτι μας τα τελευταια 9 χρονια. Να διακοψω την φυσιολογικη ροή των πραγματων ας πουμε...

Οπως εγραψε και ο Αρης δεν νιωθω τιποτα αλλο απο ενα ηθικο δηλλημα. Τυψεις απεναντι του δηλαδη και πιστεψτε με ειναι πολυ σκληρο και μπερδεμενο συναισθημα.

Απ την αλλη οπως εγραψε και ο Θωμας θα βρει τον δρομο του και θα κλεινει εκει που τον βολευει. Οπως για παραδειγμα στην κολυμβιση που εχει γινει μανιακος τον τελευταιο χρονο και τον βλεπω να γραφει σε κανα φορουμ με ψαρια σε λιγο καιρο. Θα εχει και nickname σιναγριδα ας πουμε...

Στα θετικα ειναι οτι μεγαλωνοντας τον παρακολουθω οτι ξεφευγει σιγα σιγα απο μενα και μακαρι να ξεφυγει και απο τα πιο πολλες μου συνηθειες και παθη.
    Θα δουμε...Θα το συζητησω ξανα με την Τσιφουλα και θα δουμε αν θα κλαψει το CSL ή οχι...

Anyway σας τα κανα αεροστατα με τον μικρο.

Στην περιπτωση που αγωνιστω και κερδισω θα αφηερωσω την νικη στην Γιωργαρα, το κολληταρι μου. Ετσι για να σας την σπασουμε

και ουτε προκειτε να δωσω συνεντευξη σαν πρωταθλητης Κυπρου στο Κρητη TV οσο και να με παρακαλάει ο Μανος.

Θα σκεφτω αν θα κανω την τιμη στο vespafans.gr να με τραπεζωσουν και να με τιμησουν αφου αμα νικησω ειναι σιγουρο οτι ο Βεσπακιας θα μου γινει τσιμπουρι για να με γνωρισει στους φιλους του και να καμαρωνει.

4. The Following 9 Users Say Thank You to chief For This Useful Post:

aristent (17-12-10), gant (18-12-10), joseph (17-12-10), Leonidas_E39 (29-01-11), Nino (17-12-10), paganis (29-01-11), Ptboul (31-01-11), S8N (16-12-10), Thomelef (16-12-10)

Περιοχή
    Kαλαματα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Κωνσταντίνος Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπες στην πίστα και κάνε τον γιό σου περήφανο για τον μπαμπά του.
    Αν και απο τον γραπτό λόγο σου, είναι βέβαιο πως έχει αρκετούς λόγους να είναι περήφανος ήδη.

Κοίτα να μείνεις ευχαριστημένος απο την επίδοση σου, ασχέτως νίκης ή ήττας. Αυτό μετράει !!!
    Αυτο!!!

Ειμαι σιγουρος πως ο μικρος θα το χαρει πολυ!

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP