Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 26 από 26

Θέμα: Immobilizer και κλειδια απο Ε46

Περιοχή
    Εδώ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο apovas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το αμαξι εξακολουθει να ειναι παρατειμενο σε καποιον τσορβα στον αγ.στεφανο.Το dsc-abs αρνειται να δουλεψει και εγω ειμαι στο 8ο εγκεφαλικο.Η απαντηση απο τα δικα μου ξεφτερια μηχανικους ειναι η κλασσικη"το ψαχνει".Τωρα τι ψαχνει εδω και 2 βδομαδες ειναι αγνωστο,τη πρωτη μαλιστα καθοταν και το κοιταγε γιατι δεν ηξερε τι θα γινει με τα κλειδια λες και αλλα θεματα δεν ειχε το αμαξι για να λυσει,τελος παντων υπομονη μπας και λυξει αυτη τη βδομαδα το σιριαλ
    Στείλε εαν μπορείς πμ με το συνεργείο που πήγες μην παω κ μπλέξω με αυτούς τους κ@ρ@γιώζηδ£$ κ θα πάθω κανένα εγκεφαλικό κ γω

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ziaba Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στείλε εαν μπορείς πμ με το συνεργείο που πήγες μην παω κ μπλέξω με αυτούς τους κ@ρ@γιώζηδ£$ κ θα πάθω κανένα εγκεφαλικό κ γω
    παρε το αμαξι απο κει με γερανο και πηγαινε το σε καποιο σοβαρο συνεργειο...

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Απο σημερα απογευμα η αιτια του πονοκεφαλου μου εδω και 1,5 μηνα βρισκεται στο γκαραζ της.Ελατοματικο canbas απο το 330 μας την ειχε κανει τη λαδια.Μενει το θεμα με τα κλειδια αλλα και αυτο στο καιρο του!!

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τι τις ηθελα τις ανακοινωσεις.Απο δευτερα παλι μεσα για διαγνωση το εργαλειο.Πρωτες εντυπωσεις?Αλλο αυτοκινητο καλη ροπη μεχρι και την εκτη τη γεμιζε για πλακα.Βεβαια δεν εχει την αισθηση του μπαμ που ειχε το τουρμπακι μου αλλα δεν μπορεις να τα εχεις ολα στη ζωη!Α!Μαλλον το κοβω για μεγαλη φαγανα.Του εβαλα ενα 10ρικο βενζινη την οποια την εξαφανισε μεσα σε μια ωριτσα..

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο apovas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι τις ηθελα τις ανακοινωσεις.Απο δευτερα παλι μεσα για διαγνωση το εργαλειο.Πρωτες εντυπωσεις?Αλλο αυτοκινητο καλη ροπη μεχρι και την εκτη τη γεμιζε για πλακα.Βεβαια δεν εχει την αισθηση του μπαμ που ειχε το τουρμπακι μου αλλα δεν μπορεις να τα εχεις ολα στη ζωη!Α!Μαλλον το κοβω για μεγαλη φαγανα.Του εβαλα ενα 10ρικο βενζινη την οποια την εξαφανισε μεσα σε μια ωριτσα..
    Μπραβο ρε Αποστολακη.. Ειναι καλο το μοτερακι.. μπορει να μην ειναι Μ3, αλλα παρολα αυτα ειναι φουντωτικο και εχει τα γκαζακια του..

Κοιτα, στην αρχη θα καψεις ΠΟΛΛΑ 10ευρα (και λιγα λεω)...

Κοιτα να λυσεις τα θεματακια που εχεις και να εισαι καλα και να το χαιρεσαι μετα..

Αν χρειαστεις βοηθεια καπου, στειλε πμ ή γραψε εδω να τα πουμε...
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Να'σαι καλα Ζαχαρια!Τελικα ηταν αισθητηρας abs πισω δεξια,αλλαξα και ρουλεμαν απο δεξια μπροστα ευτυχως ταιριαζε απο το παλιο ακρο το πισω ομως μας πηγε 95Ε.Ενταξει δεν εχει καμια σχεση με τον διλιτρο ταφο που ειχα.Ειναι αυτο που λεμε ηρεμη δυναμη.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP