Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο gnx Θα προτιμουσα ομως Θωμα χιλιες φορες ενα Ε89 S65 με σωστες γεωμετρίες και steering ratio να κολλήσει τα ******* του στο παρμπριζ του 997, απο τα V10 M Στο 60% της τιμης. Ποιο αμαξι και τι μοτερ ειναι αυτο ρε που μαμαει πορκε???? ΙΕΡΟΣΥΛΕ!!!!!
Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...
Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ Ποιο αμαξι και τι μοτερ ειναι αυτο ρε που μαμαει πορκε???? ΙΕΡΟΣΥΛΕ!!!!! Kανενα εκτος απο αυτο! 9 sec το 0-200. Ποια πορσε?
Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Kανενα εκτος απο αυτο! https://www.youtube.com/watch?v=lEytNLhEjzg 9 sec το 0-200. Ποια πορσε? Σα να βλεπω τσοντα με την Τζου!1α...το πρωτο...περιεργος αλλα παντελος αδιαφορη και αποκομενη αισθηση........
Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ Σα να βλεπω τσοντα με την Τζου!1α...το πρωτο...περιεργος αλλα παντελος αδιαφορη και αποκομενη αισθηση........ Ναι... και εγω αυτα λεω οταν θυμαμαι οτι το δικο μου θελει τσιμπημενα 25 sec για το 0-200...
Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Ναι... και εγω αυτα λεω οταν θυμαμαι οτι το δικο μου θελει τσιμπημενα 25 sec για το 0-200... Γι αυτο το στελνω.....για να πεσω κατω απο τα 15......
Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ Γι αυτο το στελνω.....για να πεσω κατω απο τα 15...... Την καλυτερη δουλεια θα κανεις!
Z4 DCT (16-12-10)
Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ Ποιο αμαξι και τι μοτερ ειναι αυτο ρε που μαμαει πορκε???? ΙΕΡΟΣΥΛΕ!!!!! E89 = z4 coupe s65 = 4ltr v8...
sympether with chiefτης _________________________________________________ ///Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS
Αρχικό μήνυμα απο Thomelef E89 = z4 coupe s65 = 4ltr v8...
Αρχικό μήνυμα απο Thomelef E89 = z4 coupe s65 = 4ltr v8... Κάποιο λάθος κάνεις Το Ε86 είναι το Ζ4 coupe To E89 είναι το νέο Ζ4 roadster!!
Thomelef (16-12-10)
Αρχικό μήνυμα απο stef Κάποιο λάθος κάνεις Το Ε86 είναι το Ζ4 coupe To E89 είναι το νέο Ζ4 roadster!! whatever...κάτι τέτοιο ενοούσε ο γιώργος πάντως...
Εμφάνιση Ομάδας Ετικετών
Κανονισμός του Φόρουμ