Leonidas_E39 (21-08-15)
Παρελαβα σημερα το αμαξι και εφυγα για ταξιδι πρωτα ορεινη Αρκαδια για να αφησω τους παππουδες και καπακι εφυγα μονος για γυναικοχωρι προς Κυπαρισσια μερια . Η διαδρομη απο το φραγμα του Λαδωνα προς Τουμπίτσι και Κρεστενα για όσουσ ξέρουν , ονειρικη , γεμάτη στροφές και καθόλου κίνηση. Μετα την ψυχρολουσια των 600 Ευρω η διαδρομη με αποζημίωσε, κσι το αυτοκίνητο δουλευε τόσο μα τόσο γλυκά....5 ώρες απολαυσης!! Τελος παντων φαίνεται ότι όλα έγιναν σωστά. Οσο για το κοστος των ανταλλακτικων το τσεκαρα και με αλλα συνεργεια και ειναι νορμαλ. Οι τιμες που αναφερουν οι συναδελφοι πιο πάνω αφορουν σε αλλο ανταλλακτικο οχι σε αυτο που αλλαξα εγω. Και εγω στην αρχη μπερδευτηκα γιατί τα δυο ανταλλακτικα εχουν παρομοια περιγραφη. Βέβαια πιστευω ότι αν το πήγαινα σε εξειδικευμένο και όχι εξουσιοδοτημένο συνεργειο η τιμή για την εργασια μπορουσε να ηταν μικρότερη...
Καλησπέρα
Εδώ και ένα μήνα περίπου έχω το εξής πρόβλημα , όταν πατάω γκάζι σταδιακά και όχι απότομα κάνει ενα σκορτσαρισμα μετά της 1800 στόφες . 2000 diesel . Ξέρει να μου πει κάποιος τι μπορεί να είναι ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
την Καλησπέρα μου , Ε83 2,0 i μοντέλο 2006 προ-facelift , σήμερα καθώς οδηγούσα στην εθνική με ταχύτητα γύρω στα 100 χλμ ακούστηκε μπιμ και άναψε το λαμπάκι του αερόσακου !!!! Δοκίμασα να σβήσω κινητήρα , κλεισιμο διακόπτη κλπ μπας και σβήσει αλλά τίποτα , έχω γύρω στα 96000 χλμ. Ξέρει κάποιος τι μπορεί να παίζει ? ή να παω από bmw για διάγνωση ?
Καλησπέρα ,
Έχω το e83 2.0 d και διαπίστωσα ότι υπάρχει διαρροή λαδιού κάτω από την τουρμπίνα , γνωρίζει κάνεις σε τι μπορεί να οφείλεται ;;
Καλημέρα !!!Σε ευχαριστώ Παναγιώτη για την απάντηση σου .
Όχι δεν έχω αλλάξει τίποτα στο αυτοκίνητο μέχρι τώρα μόνο ότι προβλέπεται στα service.
Και εγώ ελπίζω να είναι αυτό . Δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να το αφήσω στο συνεργείο , θα το πάω από βδομάδα , παντός είναι μικρή η διαρροή