Δεν έχουν ανοιχτεί ταπετσαρίες ...
Nομίζω πως έχει οροφή γυάλινη ... λέτε να μπάζει απο εκεί?
Δεν έχουν ανοιχτεί ταπετσαρίες ...
Nομίζω πως έχει οροφή γυάλινη ... λέτε να μπάζει απο εκεί?
αν δεν ειναι καποια υδροροη βουλωμενη,τοτε θελει ανοιγμα η ταπετσαρια και ελεγχος-ισως και αντικατασταση της μαστιχας στεγανοποιησης.
Γνωστο θεματακι στα bmw ειδικα στα χ αν και συνηθως το βγαζουν στη πισω του οδηγου πορτα...
mark e92 (13-12-14)
Εγώ ειχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα στο χ3 στη πλευρά του συνοδηγού με πολυ νερό να μπαίνει μέσα απο τη βροχή. Το πρόβλημα κατα πάσα πιθανότητα βρίσκεται στη πόρτα όπου και πρέπει να ανοιχτεί και να ξανά κολληθεί το υλικό που εχει εσωτερικά (ειναι σαν υαλοβάμβακας ). Στη περίπτωση μου λύθηκε το θέμα. Εναλλακτικά να κοιτάξει τις υδρορροές της πανοραμικής ηλιοροφής (Αν υπάρχει).
mark e92 (13-12-14)
Στο δικό μας το Χ3 μπαίνει από το πίσω παρμπρίζ ορισμένες φορές. Δεν έχει αλλαχτεί ποτέ.![]()
Ιδια περιπτωση με του spyrosk! Ξεκιλλησε ελαφρά η στεγανοποιητικη μεμβρανη της πισω πορτας. Αν θες κανε το εξης πειραμα. Μπες εσωτερικα του αυτοκινητου και βαλε καποιον να ριχνει νερο εξωτερικα με ενα λάστιχο στην πορτα. Ετσι εκανα και εγω και το ειδα αμεσως.
Ξανά το ίδιο πρόβλημα με τις προχθεσινές δυνατές βροχές. Μπήκε νερό απο τις 3 πόρτες (εκτός απο την πίσω του οδηγού). Δεν ήταν πολυ αλλα η υγρασία σημερα έφυγε που ζέστανε. Όπως και να το δεις απαράδεκτο για BMW. Ενώ ειναι εξαιρετικά αυτοκίνητα δυστυχώς κάποια υλικά και η ποιότητα κατασκευής ειναι κάτω του μετρίου, ψεύτικα πλαστικά και κακή συναρμογή
Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλησπέρα σας.
Θα σας πω και εγώ τη γνώμη μου για το x3 μου.Ειναι pro-face 8/2006.Το αυτοκινητο το πήρα όταν ήταν ενάμιση χρονών με 22.000χμ απο την αντιπροσωπεια bmw οπου μου κράτησαν κ το e46 316 facelift για ανταλλαγή.Το αυτοκίνητο ήταν πραγματικά καινουργιο απο ιατρό με τον οποιο μίλησα προσωπικά πριν το κλείσω .Να μην πολυλογό το αυτοκινητο στις 83,000χμ εβγαλε αντλία κενου και χρειαστηκε και φλαντζα στο ψευτοκάπακο.Τη φλάντζα την βαλανε στραβα κ εχανε παλι και την ξαναπληρωσα.Μετα μου έκοψε τη γειωση που έχει κάτω στο μπροστινό ψαλίδι.Μετά επάθα δίσκο γιατι το ζόρισα σε μία παραλια ελαχιστα μην νομιζεται τιποτα τραγικο.Μμμμ τι άλλο πλήρωσα...έναν μαφ αλλαξα(100,000χμ) έναν αισθητηρα στροφάλου(120,000χμ) το μοτέρ του βαλβετρόνικ(αυτο τσούζι...)(115,000χμ),αλλαξα 2-3 ματακια απο το παρκτρονικ και τώρα την προηγουμενη εβδομαδα που το πηγα μου βρήκαν οτι ενα σκοτσαρισμα που κανει σε ολες τις ταχυτητες ειναι απο το βοηθητικο...το οποιο κοστιζει 2,000 ευρω.Τώρα τα συμπερασματα αν ειναι καλο κ αξιοπιστο ειναι δικα σας.Αν πιστευεται οτι ειναι λιγα τα ευρω που μου εφυγαν σε ζημιες και σε συντήριση μεχρι τωρα εισται πολυ γελασμένοι.Εγω προσωπικα είμαι δυσαρεστημένος.Ξέχασα να πώ το προηγουμενο 316 ε46 2004 που ειχα το ειχα παρει απο θειο μου με 65,000χμ το εφτασα 250,000 σε 2,5 χρονια η χρηση του ηταν καθημερινη συν μετακομισεις κ το αυτοκινητο δεν ειχε βγαλει τιποτα.και το χ3 το εχω ολη μερα στο γκαραζ κ βγαζει συνεχεια ζημιες μεγαλη αποτυχια...
BILL007 (31-07-15)
Φίλε το πόσο τυχερός στάθηκες στο 46άρι το εξαργύρωσες στο Χ3...Μην είσαι "πλεονέκτης"
Το 46άρι θα μπορούσε στα 250κ μέσα σε 2.5 χρόνια να σου βγάλει τα 3πλάσια απο αυτά που έβγαλε το Χ3. Παραδείγματα ανθρώπων με τα μισά χιλιόμετρα απο αυτά που γράφεις στο 46άρι έχουν πληρώσει τη μάνα τους και τον πατέρα τους (και εγώ μέσα σε αυτούς).
Τελικά εχω αρχίσει να πιστεύω ότι είναι να σου κάτσει κιόλας για το πόσα απο τα κλασσικά προβλήματα θα σου βγάλει ένα αυτοκίνητο...
Konstantinos E60 (31-07-15), Moufas E46 (31-07-15)
Εάν το βοηθητικό είναι το transfer box, εμένα μου το επισκεύασε ο Γεράσιμος Κολαίτης πρίν απο 10 ημέρες και έγινε άλλο αυτοκίνητο στην κυριολεξία at a fraction of the cost.
Ψάξε τον, θα τον βρεις με ενα search. Όλα τα άλλα που αναφέρεις τα εχω αλλάξει και εγω από καιρου εις καιρον, εκτος απο τη φλατζα και τους αισθητήρες.