Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 40

Θέμα: Fw1

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kostasfw1 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για σας παιδιά !
    Εγώ είμαι καινούργιος στο forum ! Δεν μπορώ να σας απαντήσω με ακρίβεια πως μπορείτε να αφαιρέσετε το κάψιμο που έχει προκαλέσει η κοτσουλιά , αλλά μπορώ να σας πω τον τρόπο για να μην χρειαστεί να το ξανασκεφτείτε !
    Το προϊόν ονομάζετε FW1 RACING FORMULA, είναι καθαρά αμερικάνικο και βρίσκετε μόλις 7 μίνες στην Ελλάδα !
    Δεν αφαιρεί μόνο κουτσουλιές , αλλά πίσσα, μυγάκια, ρετσίνι, καμένα λάστιχα στα πλαϊνά, όλοι την σκληρή βρωμιά που αφήνουν τα τακάκια, επαναφέρει το ξεθωριασμένο χρώμα και αφαιρεί την οξείδωση …
    Είναι και για μηχανές και για σκάφη και δεν χρησιμοποιεί καθόλου νερό !
    Η αλήθεια είναι πως δεν το έχω ρωτήσει αυτό …. Χαχα … αλλά γενικά σαν προϊόν δεν υπάρχει …. Είναι κορυφή !!!
    stef..... Και όμως μπορεί να αντικαταστήσει πολλά προϊόντα
    Αμερικλάνικες μαλ@κίες έχω φάει με το κουτάλι. Πολλά χρόνια εκεί.

Mη χρησιμοποιείς τα ίδια παχιά λόγια που λένε στο telemarketing. O κόσμος εδώ δεν είναι τόσο 'αγαθός' όσο ο μέσος αμερικάνος και σίγουρα δε ψήνεται με statements του στυλ 'το προϊόν δεν υπάρχει'.

edit: ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΙΝΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΕΣ ??? ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ???
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Monsta : 15-12-10 στις 21:25

Περιοχή
    παλιο ηρακλειο
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αμερικλάνικες μαλ@κίες έχω φάει με το κουτάλι. Πολλά χρόνια εκεί.

Mη χρησιμοποιείς τα ίδια παχιά λόγια που λένε στο telemarketing. O κόσμος εδώ δεν είναι τόσο 'αγαθός' όσο ο μέσος αμερικάνος και σίγουρα δε ψήνεται με statements του στυλ 'το προϊόν δεν υπάρχει'.

edit: ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΙΝΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΕΣ ??? ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ???
    μην εισαι αρνητικος κωστα
    ας σου δωσει ενα προιον ο φιλος μας να το δοκιμασεις και μετα γραψε τις εντυπωσεις σου
    καμμια φορα δεν ξερεις ισως..... και να κανει τα πραγματα που υποσχεται

ΖΗΤΕΙΤΑΙ CHE ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

3. The Following User Says Thank You to tamtamcafe For This Useful Post:

Vasilis (16-12-10)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ας κάνει κανείς ενα google search για το συγκεκριμένο προίον και ας βγάλει ο καθένας τα δικά του συμπεράσματα.

https://www.google.gr/search?q=fw1+racing+formula+review&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:elfficial&client=firefox-a

Rides
    5

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο liakos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ας κάνει κανείς ενα google search για το συγκεκριμένο προίον και ας βγάλει ο καθένας τα δικά του συμπεράσματα.

https://www.google.gr/search?q=fw1+racing+formula+review&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:elfficial&client=firefox-a
    Αν ομως καναμε ενα poll για το εαν πιστεύουμε στις ιδιότητες, οχι μονο αυτου, αλλά και άλλων προιοντων που υπόσχονται αυτη τη δραση/προστασια θα εβγαζε συμπεράσματα και ο ανθρωπος που το προτείνει.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gnx Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν ομως καναμε ενα poll για το εαν πιστεύουμε στις ιδιότητες, οχι μονο αυτου, αλλά και άλλων προιοντων που υπόσχονται αυτη τη δραση/προστασια θα εβγαζε συμπεράσματα και ο ανθρωπος που το προτείνει.
    Gnx … ειδικά για εσένα έχουμε κάτι συγκεκριμένο.
    Μόλις πριν λίγες εβδομάδες φτιάξαμε με το FW1 ένα αυτοκίνητο σαν το δικό σου στην photo σου … ελπίζουμε να σας αρέσει.
    Φαίνεται πάνω κάτω η δουλειά του FW1

https://www.youtube.com/watch?v=n0QBja7y2Ec

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tamtamcafe Εμφάνιση μηνυμάτων
    μην εισαι αρνητικος κωστα
    ας σου δωσει ενα προιον ο φιλος μας να το δοκιμασεις και μετα γραψε τις εντυπωσεις σου
    καμμια φορα δεν ξερεις ισως..... και να κανει τα πραγματα που υποσχεται
    Δημήτρη μου δεν αντιλέγω. Ευχαρίστως να το δοκιμάσω. Εγώ άλλωστε είμαι εκείνος που έπρεπε να απευθυνθεί ο φίλος μας ως πρώτη επαφή. Και να γράψω τις θετικές ή αρνητικές μου εντυπώσεις, όπως έχω κάνει με άλλα προϊόντα.

Στην υπογραφή λέει που να με βρει και οι πόρτες μου είναι ανοιχτές.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δημήτρη μου δεν αντιλέγω. Ευχαρίστως να το δοκιμάσω. Εγώ άλλωστε είμαι εκείνος που έπρεπε να απευθυνθεί ο φίλος μας ως πρώτη επαφή. Και να γράψω τις θετικές ή αρνητικές μου εντυπώσεις, όπως έχω κάνει με άλλα προϊόντα.

Στην υπογραφή λέει που να με βρει και οι πόρτες μου είναι ανοιχτές.
    Tamtamcafe σε ευχαριστούμε πολύ … και εσένα Κώστα που μας δίνεις αυτή την ευκαιρία και σίγουρα θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.
    Πιστεύουμε να προκαλέσουμε την εντύπωση σου και να πεις καλά λόγια για εμάς στα παιδιά του forum

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP