πολυ ωραιο thread...κατα την ταπεινη μου αποψη,σε σχεση παντα και με την ηλικια μου και την αρρωστια που εχω με τα αμαξια απο παιδι,εχω να παραθεσω τα εξης...
Ενας πραγματικος φιλος της αυτοκινησης και της τεχνολογιας,ξεκιναει απο την χοντα,μιλωντας για την δεκαετια του 90...τοτε που η πορωση του να στροφαρεις στις 8500στρ. ηταν εθισμος...τοτε που βλεπαμε το Vti του παππου να μας περναει και εμεις ακομα βαραγαμε (τον ανεβασμενο) κοφτη των 9000στρ...Η συγκεκριμενη εταιρια,τοτε ηταν η μια και μονη που μιλαγε στην καρδια των περισσοτερων...Βλεπετε τα εξακυλινδρα ηταν σπανιοτατα τοτε...και συνηθως συναντονται μονο σε 520...
Περνωντας στα χρονια της ωριμοτητας (οσο ειναι δυνατον να χαρακτηριζεται ωριμος ενας ανθρωπος αρρωστος με τα αυτοκινητα) μπαινει η BMW στη ζωη του...Πουλας το Χοντα,και αγοραζεις ενα 316,αντε 318ις και ετοιμαζεσαι για το ονειρο...να το κανεις Μ3 (τα τεκμηρια υπηρχαν ακομα...)...Να μπορεσεις να εχεις στη ζωη σου τα καλυτερα δειγματα των 2 καλυτερων κατασκευαστων ατμοσφαιρικων κινητηρων...(η 3η ειναι η Φερραρι...αλλα θα επανελθω αργοτερα...)η μπεμβε σου εδινε φρενα και αναρτησεις...και πλαισιο...οχι μονο μοτερ και κιβωτιο οπως η Χοντα...Θυμαμαι καποια στιγμη που πηγαινα σε συναντηση με γραφικους τυπους,αρρωστους με αμαξια και BMW,περασα μπροστα απο το δημοτικο παρκιν Ζωγραφου με το 325 που ειχα τοτε,και η παρεα εκει (50αρηδες αρρωστοι πρωην μηχανικοι...που οι μπυρες ακουμπουσαν πανω σε επιχρυσο ψυγειο Rolls Royce...)μου φωναξαν "που το πας το Ευαγγελιο,Μητσο?"...Εξακυλιν δρο Βλεπετε...
Για να μην σας κουραζω...η χοντα ειναι παντα στην καρδια μου...(αλλα δυστυχως εμεινε πισω τα τελευταια χρονια...)Η ΒMW ειναι και στην καρδια και στο μυαλο μου,και η Porsche τα κανει ολα με ενα δικο της τροπο...Τελεια ομως δεν ειναι...γιαυτο και οταν οδηγαω κανενα καλο Ε46Μ3...παντα χαμογελαω...
Understeer is when you hit the wall with the front of the car
Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car.
Horsepower is how fast you hit the wall,
Torque is how far you take the wall with you.