Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 40

Θέμα: Fw1

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kostasfw1 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για σας παιδιά !
    Εγώ είμαι καινούργιος στο forum ! Δεν μπορώ να σας απαντήσω με ακρίβεια πως μπορείτε να αφαιρέσετε το κάψιμο που έχει προκαλέσει η κοτσουλιά , αλλά μπορώ να σας πω τον τρόπο για να μην χρειαστεί να το ξανασκεφτείτε !
    Το προϊόν ονομάζετε FW1 RACING FORMULA, είναι καθαρά αμερικάνικο και βρίσκετε μόλις 7 μίνες στην Ελλάδα !
    Δεν αφαιρεί μόνο κουτσουλιές , αλλά πίσσα, μυγάκια, ρετσίνι, καμένα λάστιχα στα πλαϊνά, όλοι την σκληρή βρωμιά που αφήνουν τα τακάκια, επαναφέρει το ξεθωριασμένο χρώμα και αφαιρεί την οξείδωση …
    Είναι και για μηχανές και για σκάφη και δεν χρησιμοποιεί καθόλου νερό !
    Κατ αρχη καλως ηρθες. Αν θες μπορεις να συστηθεις εδω: https://www.bmwfans.gr/forum/forumdisplay.php?f=23

Οσο για το σχόλιο σου επειδη φαινεται σαν γκριζα - έμμεση διαφημιση, και επειδη οπως ειδα εχεις κανει αντιστοιχα σχόλια και σε αλλα sites, αν εισαι προσωπικα ενδιαφερόμενος καλύτερα να το γραψεις ευθεως δηλώνοντας και την ιδιότητα σου.

Για το αν ειναι καλό προιόν ή οχι δεν εχω αποψη, ας απαντησουν οι ειδκοι του φορουμ

2. The Following 6 Users Say Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

5555 (14-12-10), BILL007 (17-12-10), m-power_01 (14-12-10), Stathis (14-12-10), tamtamcafe (16-12-10), Vasilis (15-12-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP