Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να κατονομάσω. Πάντως είναι μόνιμος κάτοικος Μονάχου και ήδη από τον Ιούλιο μου είχε πει για το μοτέρ του 1Μ:
https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...1811#post71811
Αν θες με πιστεύεις, αν δεν θες είναι δικαίωμα σου!
![]()
Γιαννη, θεωρω οτι θα ηταν πολυ πιο επικοδομητικό να μιλησεις στο φορουμ για τον SCOTT, το ρόλο του, και τον δικο σου ρολο στο site στο οποιο εισαι μοντερατορ απο το να λες πχ εχω πληροφοριες.
Τη στιγμη μάλιστα που ενα μεγαλο μερος των πληροφοριών αυτών εχει γραφτεί από τον ιδιο στο 1addicts στο Μ3 στο Ε90.
Δε σε αδικώ, ουτε λεω οτι δεν εχεις προσωπικες επαφες με τον Μπενυ, τον Ορατιο ή ξερω γω τον South αλλα θα μπορούσες να υποδείξεις πληροφορίες και λινκ στο φορουμ εδω.
Οι Scott είναι ένα πανέξυπνο παιχνίδι του μάρκετινγκ, αλλά αυτό είναι ένα θέμα άσχετο με τη διάταξη των κυλίνδρων του επόμενου Μ3. Όσο για το αν οι πληροφορίες μου είναι από τον SCOTT, η απάντηση είναι ότι όχι, δεν είναι. Σπάνια δίνει κάποια πληροφορία που δεν ξέρουμε, ενώ τις περισσότερες φορές, απλά επιβεβαιώνει ημερομηνίες. Αλλά αυτό είναι μία κουβέντα για άλλη ώρα.
Πίστεψε με, όταν κάποια στιγμή βγάλουμε κάποια αξιόλογη πληροφορία (όπως όταν βγάλαμε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της CLS) που ενδιαφέρει το bmwfans (όπως όταν μίλησα για το μοτέρ του 1Μ με 100% βεβαιότητα τον Ιούλιο, πρίν μαλιστα βγει στο GCF), πρώτος θα την ποστάρω και θα βάλω και το λινκ. Δεν θέλω όμως να θεωρηθεί ότι κάνω διαφήμιση σε κάποιο άλλο φόρουμ, ακόμα και αν αυτό έχει ευρύτερο αντικείμενο και είναι στα αγγλικά.
Πάντως δεν ήξερα ότι ο Scott είναι τόσο διάσημος.
Φιλικά πάντα,
Γιάννης
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GiannisRob : 14-12-10 στις 22:36
Stathis (14-12-10)
Δεν εχω καμια ιδιαιτερη επιθυμία να σε κοντύνω, αλλα βλεπω τα εξης:
Τιποτα απο αυτα που εγραψες στο ποστ σου για το οποίο ρώτησε ο alexk δεν ειναι εμπιστευτικη πληροφόρηση.
Οσον αφορά το handle scott, δεν ειναι καθόλου ασχετο, γιατι οτι ακριβως γραφεις εχει γραφτει απο αυτον στο και στο bimmerpost και στο φορουμ στο οποιο εισαι μοντερατορ.
Ξαναλέω λοιπόν , οτι οταν κάποιος ρωτά κάτι το οποίο ξέρεις ότι μπορεί να απαντηθεί με ενα λινκ που θα αναρτησεις, ειναι προτιμοτερο να το κανεις, απο το να επιμενεις οτι εχει διασυνδέσεις στο Μόναχο.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 15-12-10 στις 10:00
alexk (15-12-10)
Ναι και η πλάκα είναι ότι συνήθως κάποιος ξέρει κάποιον που δουλεύει στο εργοστάσιο εργάτης και ξέρει όλες τις εμπιστευτικές πληροφορίες !
Δεν είχα σκοπό να συνεχίσω αυτή την κουβέντα, αλλά αυτό το ειρωνικό ίσως (ποτέ δεν μπορώ να ξέρω τι εννοεί κάποιος πίσω από ένα πληκτρολόγιο) σχόλιο που προφανώς στοχεύει εμένα, μου δίνει την αφορμή να πω κάποια πράγματα που δε θέλω.
Θα μπορούσα να κάτσω και να σου αναλύσω πως δουλεύει όλο το σύστημα πίσω από τα μεγάλα φόρουμ, και από που παίρνω τις πληροφορίες μου και με τι βεβαιότητα, αλλά δεν το έχω σκοπό.
Αν θες πιστεύεις ότι σου λέω. Αν όχι, είναι δικαίωμα σου, όμως με κανένα τρόπο δεν έχεις το δικαίωμα να με προσβάλεις με σχόλια όπως το παραπάνω, ειδικά από τη στιγμή που ότι έχω γράψει έχει αποδειχθεί, και δεν είναι μπαρούφες.
Αυτά από μενα.
Με συγχωρείς, αλλά δεν θεωρώ αξιόπιστη πηγή, κάτι που έγραψε κάποιος σε κάποιο φόρουμ, εκτός αν τον ξέρω.
Στην περίπτωση του Scott, ο λόγος ύπαρξης του συνοψίζεται σε 4 λέξεις:
Debate equals maximum publicity
Αν εσύ τον θεωρείς αξιόπιστη πηγή είναι δικαίωμα σου. Εγώ δεν μπορώ να βασιστώ στα γραφόμμενα του, και προτιμώ είτε την πληροφόρηση από άλλες πηγές.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GiannisRob : 15-12-10 στις 22:20