Τι μας λέει ο Άρης ρε Greg? Δε ξέρει ότι 2 είναι οι θρύλοι του φόρουΜ?
Si & Csi
Σε ευχαριστώ Πάνο, την γριά την έχω βάλει για πώληση αν κ λέω να την κρατήσω από το να την αυτοκτονήσω, το 3 άρι προέκυψε αναπάντεχα. Μόλις βρω χρόνο θα ανοίξω λεπτομερές θρεντ για το Si ώστε να ενημερωθούν όλοι και να ξυπνήσουν μεμοριςςςς από το πρωτάθλημα τουρισμού με το οποίο η bmw αντιπροσωπεύθηκε από το συγκεκριμένο αμάξι![]()
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Gregory_///M (13-12-10)
πολυ πιθανων να βγαζει και πανω απο 180 αλογα δεν θα ηταν καθολου παραξενο, αν και απο το εργοστασιο για 173 το δινουν.
...εγω παντως εκανα "Αααααχ Κουλαααααα!!!!"γι'αυτο!!!!:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/1070851/
Eνταξη, οχι το συγκεκριμενο ,αλλα για ενα ιδιο ακριβως!!!!
ΥΣ.ειδες καπακι που εχει ο κινητηρας????
Ptboul (14-12-10)
Ptboul (14-12-10)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ptboul : 13-12-10 στις 10:09
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Μερικές φωτό από το καπό του si πριν ξεκινήσουμε, ώστε να έχουμε μέτρο σύγκρισης.
Το χάλι το Ίδιο...
ΥΓ: Παρακαλώ ας μείνουμε on topic, τουλάχιστον μέχρι να τελειώσω με τις περιγραφές μου και τις φωτό.
Η συγκεκριμένη διαδικασία ΔΕΝ περιλαμβάνεται στις διαδικασίες ενός 'απλού' γυαλίσματος, όμως επειδή όπως είπα και πριν στο Πάνο έχω μια ιδιαίτερη 'αδυναμία' έκανα την υπέρβαση.
Αυτό το ματάρισμα λοιπόν του βερνικιού βοηθάει ώστε να αφαιρεθούν διάφορες ατέλειες πριν ξεκινήσουμε με αλοιφές. Η εργασία γίνεται με τριβείο αέρος, νερό και ντουκόχαρτα νερού. Στη συγκεκριμένη περίπτωση χρησιμοποιήθηκαν 5 των 2000 και άλλα 5 των 3000, όλα της 3Μ. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή ώστε να μη γίνει ζημιά στο βερνίκι. Ο συνδιασμός τριβείο + ντουκόχαρτο μπορεί να κάνει χοντρή & ανεπανόρθωτη ζημιά (πάμε για βάψιμο?) στα χέρια ενός ερασιτέχνη και δεν το συνιστώ σε καμία περίπτωση.
Τα πλεονεκτήματα βέβαια όπως θα δείτε και στο τέλος είναι το σαφώς ανώτερο αποτέλεσμα, από τη μεμονομένη χρήση αλοιφών.
Ptboul (13-12-10)