Πάνο για καλό κακό πάρε κι ένα pamper πριν έρθεις.

Πάνο για καλό κακό πάρε κι ένα pamper πριν έρθεις.
Monsta (14-12-10)
ζηλευω!!!!!!!!!!!!
το δικο μου δεν γυαλιζει ετσι!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Πράγματι είναι ένα θέμα το κοστολόγιο, όταν όμως αποφάσισα την αγορά του αμαξιού, έχοντας δει την κατάσταση του χρώματος, χωρίς δεύτερη σκέψη, είπα ''θα φύγει αμέσως για Monsta'' για τους λόγους που περιγράφουν τα παιδιά από κάτω.
Είτε πληρώνεις λιγότερα με μέτριο αποτέλεσμα εξ'αρχής είτε περισσότερα με τέλειο αποτέλεσμα. Είναι θέμα επιλογής.
Σε άλλους πάλι μπορεί να πιάνει το χέρι τους κ να κάνουν κάποια πράγματα μόνοι τους.
Έχω απόθεμα λόγω του μικρού
Έλα που έχεις παράπονο με το δικό σου![]()
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
πολύ καλό πραγματικά!
Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500
Ο κωστας εχει αποδειξει κατ επαναληψην την αξια του ως επαγγελματια.ειμαι σιγουρος οτι τα αμαξια που ερχονται τα βλεπει σαν δικα του και αυτο φαινεται απο τον τροπο που τα περιγραφει.
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....
To αμάξι παρελήφθη και δεν έχω να πω τίποτα. Μακάρι να μπορούσατε να δείτε live το πριν και το μετά γιατί σίγουρα στις φωτογραφίες χάνεται η λεπτομέρεια.
Όταν το πήγα ήταν σκούρο μαύρο - απλό. Τώρα είναι μαύρο μεταλλικό κ στον ήλιο αλλάζει χρώμα γίνεται καφέ - μαύρο με μεταλλικές κουκκίδες - όπως ήταν το εργοστασιακό.
Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας και τον Κώστα για την προσοχή του και εν ευθέτω χρόνω θα ανοιχθεί νήμα με αναλυτική περιγραφή του αυτοκινήτου.
![]()
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Μαστορα εχεις και ενα Μ3 εκει μεσα.......να δω πως θα το κανεις μεσα - εξω.......κανονησε γιατι δε μπορω να τρεξω αν με παρουν στο κυνηγι......
Πανο.....ωραιο αποτελεσμα ρε συ......μπραβο στο μαστορα .....
το αποτελεσμα ειναι πραγματικα τελειο.
απλα θα θελα να ρωτησω τον +φορουμιστα Κωστα το κοστολογιο... στο περιπου, ετσι για να εχω μια εικονα για κατι που θελω να κανω συντομα.
...απ' της ψυχής μου το ιερό, ως της ζωής μου το μπουρδέλο, χτίσε μια γέφυρα να παω κ να 'ρθω...
Ο πανος διαβαζει το manual του si:
Πανο καλοριζικο, να το χαιρεσαι!!!!!...
Και ενα μπραβο και στον Κωστη!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 14-12-10 στις 16:08