Καλα σκεφτηκα οτι το Μ3 θα ειναι του Μακη.
Καλα σκεφτηκα οτι το Μ3 θα ειναι του Μακη.
Κουκλα!!!!!!Απιστευτο αποτελεσμα!Καλα Κωστα αμα σου φερω το δικο μου και ματ να μου τ'αφησεις καλυτερο θα'ναι απ'οτι τωρα!!
Monsta (14-12-10)
εντάξει, δεν έχω να πω κάτι. Αν είναι έτσι στις φωτογραφίες φαντάζομαι πως θα είναι από κοντά.
Παίδες αν βλέπατε πως ήταν - ειδικά το πίσω καπό - αλλά κ περιμετρικά.. προσωπικά δεν περίμενα θαύματα.
Το αμάξι είναι σαν να έχει ξαναβαφτεί.
Κώστα πραγματικά ανέβασα πίεση από χαρά - αγωνία.
Θα φοβάμαι / λυπάμαι να το πλύνω.
Σε ευχαριστώ._
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Monsta (14-12-10)
Να συμπληρώσω ότι έχω πάει στο παρελθόν το 34άρι για γυάλισμα και κέρωμα σε άλλον επαγγελματία κ το αποτέλεσμα ήταν ''της μια βραδιάς'' ή ''της μέρας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα κ γελά''..
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Θα προσέχεις στο πλύσιμο Πάνο, ΜΟΝΟ στο χέρι όπως τα χω 1000γράψει, θα πάρεις και ένα κεράκι να το περνάς μόνο σου / 4-μηνο και θα σαι μια χαρά.
τελεια δουλεια.
ειλικρινα επαθα πλακα.
κοστολογιο ομως? ειναι ενα θεμα....
...απ' της ψυχής μου το ιερό, ως της ζωής μου το μπουρδέλο, χτίσε μια γέφυρα να παω κ να 'ρθω...
Αρε μαστορα παλι εκανες το θαυμα σου!!!!
μπραβο Κωστα!!!![]()
Monsta (13-12-10)
Το 'ότι πληρώνεις παίρνεις' ισχύει και σ αυτή τη περίπτωση. Πόσο μάλλον στη 'παροχή υπηρεσίας'.
Εγώ από το σχόλιο του Πάνου, καταλαβαίνω αυτό που βλέπω και καθημερινά στη δουλειά μου.
α) Δίνω κάποια λίγα χρήματα και παίρνω ένα πολύ μέτριο αποτέλεσμα. Τελικά πηγαίνω τ αμάξι (ξανά) κάπου αλλού για να γίνει σωστή δουλειά. Το τελικό κόστος υπερβαίνει του αρχικού που ζήτησε το 2ο μαγαζί.
β) Πηγαίνω σ ένα σοβαρό επαγγελματία και κάνω τη δουλειά μου σωστά από την αρχή χωρίς άγχος.
Έχω δεκάδες τέτοια παραδείγματα. Δε θα ξεχάσω ποτέ τη περίπτωση πριν 6 χρόνια στις αρχές, όπου είχε έρθει ένα ML για βιολογικό καθαρισμό. Του ζήτησα τα 2-πλάσια χρήματα από κάποιο.....πλυντήριο αυτοκινήτων. Με ευχαρίστησε και έφυγε. Ήρθε μετά από 2 μέρες για να του το φτιάξουμε σωστά, ενώ στη συνέχεια είχε σειρά ο ταπετσέρης να του αλλάξει ουρανό μιας που οι προηγούμενοι κύριοι είχαν καταφέρει να του τον κρεμάσουν.
aristent (13-12-10)
Οταν έχεις τέτοιο αποτέλεσμα χαλάλι τα λεφτά !!
Ετσι κι'αλλιώς το αυτοκίνητο είναι ακριβό γούστο αυτήν την εποχή !!![]()
Ptboul (14-12-10)
Τι να πω κ εγώ με τη σειρά μου? Η λάμψη διαπέρασε την οθόνη του Η/Υ....πραγματικά πιστεύω πως έγινε ιδιαίτερη δουλειά στο αυτοκίνητο του Πάνου...
Φυσικά από κοντά θα είναι ακόμα καλύτερο το Si..........
Κώστα, αν και δεν περιμένεις τα δικά μας συγχαρητήρια για να κάνεις τη δουλειά σου σωστά...ένα μπράβο κ από μένα...
Πάνο και πάλι να το χαίρεσαι το εργαλείο!![]()