Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Ψηφιακη ή Αναλογικη ?

Ψήφισαν
24. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Ψηφιακη

10 41,67%
  • Αναλογικη

14 58,33%
Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 27

Θέμα: Ψηφιακη ή Αναλογικη οδηγηση και αυτοκινητα?

Rides
    0

Προεπιλογή

ετσι οπως θετεις το ''δημοψιφισμα'' ψιφιζω λευκο.

θελω ενα δυνατο αυτοκινητο για τις μετακινισεις εκτος Θεσσαλονικης(δε συχναζω στα μπουζουκια)

Θελω ενα i10 για τις εντος Θεσσαλονικης μετακινισεις .

Αν ειχα κι ενα caterham για τη πιστα θα ηταν ολα τελεια

Rides
    0

Προεπιλογή

Αν μιλάμε για διασκέδαση σε πίστα η σε ιδανική διαδρομή, και οχι για διαδρομή σπίτι δουλειά, super market, τότε ως γνήσιος αυτοκινητόσαυρος, υποστηρίζω τα Old fasion αυτοκίνητα.
    Με τρελαίνουν τα παλιομοδίτικα της εποχής μου. Αυτά στα οποία ο οδηγός δεν χρειαζόταν να ξέρει Play station και Windows για να τα οδηγήσει.
    Και αν βρωμάει και Castrol το καυσαέριο......

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Χωρίς να θέλω να παραστήσω τον σκληροπυρηνικό της αγνής αίσθησης οδήγησης, ρίχνω ψήφο προτίμησης στην "αναλογική" με τό εξής απλό σκεπτικό : "αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε δεν μπορείς ούτε με 500". Το δανείζομαι από την υπογραφή συμφορουμίτη μας (bimmer-corfu) και με εκφράζει απόλυτα.

Αν δεν μπορώ να ξεζουμίσω το ε46 318, τι να το κάνω το ε92 Μ3 ...?

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

εγω παλι θελω τα μπλιμπλικια μου ρε παιδια...

οχι τοσο για να με βοηθουν στις κακοτοπιες (οπως εγραψε ο ΑCEMAN)

Αλλα να...κουμπακια απο δω...φωτακια απο κει...με εξιταρουν!

οσον αφορα την φηφιακη αεροσυνοδο που λεει ο Νικολας...κ αυτην θα την ηθελα αρκει να χε κ mute πανω της...

περαν της πλακας!

δεν νομιζω οτι εχω την ικανατητα να ''υπερβαλλω'' με τα οποιοδηποτε αυτοκινητο , αν δεν εχει εγκατεστημενα τα ηλεκτρονικα του...

αρα ψηφιζω την φηφιακη λυση...(ποτε δεν ξεχνω ομως κ την αλλη...στα καρτ ας πουμε- οταν χωρουσα...)
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το καλύτερο παράδειγμα αναλογικκής οδήγησης αλλά και με ευκολίες για να είναι ανθρώπινο είναι τόσο το CSL της ΒMW όσο και το GT3/GT3 RS- GT2/GT2 RS της Porsche
    Tα έχουν ΟΛΑ όσα χρειάζομαι από ένα πραγματικά σπορ αυτοκίνητο
    Πολλά μπιμπλίκια-φρου φρου και αρώματα δεν με τρελλαίνουν...

Περιοχή
    Όλα μας τα λεφτά στους Quandt...!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Υπάρχουν πολλά καλά σπορ αυτοκίνητα με μεγάλες δόσεις ηλεκτρονικών και τεχνολογίας που μπορούν να προσαρμόζονται στο στιλ οδήγησης που αναζητάς κάθε στιγμή. Εάν λοιπόν μιλάμε για ένα καλό σύγχρονο σπορ αμάξι όπως τα Μ, τα ferrari ή το GTR, δεν με χαλάει η τεχνολογία αφού ΄μπορεί να δώσει πολλαπλές προσωπικότητες σε ένα αμάξι. Έτσι λοιπόν αντί να έχεις ένα αμάξι για πίστα, ένα για ταξίδια, ένα για την πόλη, κλπ μπορείς με το πάτημα ενός κουμπιού να ρυθμίζεις τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση και τα θέλω σου! Όταν λοιπόν δίνεις ένα σκασμό λεφτά είναι κρίμα να παίρνεις κάτι με περιορισμένη χρηστικότητα! Ναι στην τεχνολογία λοιπόν αλλά με προυπόθεση να μην ευνουχίζει το αμάξι!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη EVERGET : 12-12-10 στις 15:23
    "There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Εγω μετανιωσα, μπορω ?

Λοιπον, θελω οτι εχει αυτο, αλλα χωρις να χαλαει.

https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=5592

_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Περιοχή
    South
    Rides
    3

Προεπιλογή

Το αμπαρθακι μου εδω και 8 μηνες εχει προβλημα με το ''esp'' (δε θυμαμαι πως το λενε στη φιατ) και δεν παω να το διορθωσω. Το προτιμω λοιπον ετσι με βλαβη , να οδηγω εγω στο οριο και οχι το αμαξι εμενα...

Στο μ3 θελω να βγαλω το abs εκτος ,για πιστα βεβαια.

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

ειναι γεγονος οτι οσο πιο ανοθευτο ειναι ενα αυτοκινητο απο πλευρας ηλεκτρονικων βοηθηματω τοσο πιο απολαυστικο γινεται.
    τι γινεται ομως με τις σπορ κατασκευες που εχουν και διαφορες επιλογες στην επενβατικοτητα των ηλεκτρονικων τους?
    μηπως ειναι καλυτερα?
    μηπως βοηθανε στην εκμεταλευση των ηδη καλων χαρακτηριστικων τους ή απλα προσθετουν μια ακομα περιτη ευκολια?
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

Περιοχή
    Νεο Ηρακλειο, Αθηνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δε μου αρεσουν σε αυτη την περιπτωση η απολυτη επιλογη.

Κατ εμε το ιδανικο ειναι να υπαρχουν τα ψηφιακα συστηματα στις υπηρεσιες μας. Δηλαδη:

Εχω esp οταν το θελω εγω. Αν το βγαλω εντελως και τσακιστω εγω θα φταιω. Μου τη σπανε αμαξια που δεν το απενεργοποιουν πληρως.
    Εχω abs οταν το θελω. Οχι να τραβαω χειροφρενο και να τρελαινονται οι αισθητηρες. Υπαρχει και η ελεγχομενη ολισθηση ακομα και με φρενο
    Εχω ηλεκτρογκαζο οταν το θελω. Εδω εξηγουμαι: Παταω γκαζι και πιανει αμεσως, και οχι μετα απο 5 χρονια. Να μην χρειαζεται sprint booster ρε παιδι μου. Ας το εχει απ τη μανα του με κουμπι.
    Εχω σκληρες αναρτησεις οταν θελω, και μαλακες οταν βαριεμια να οδηγησω. Γινεται αλλα ειναι ακριβο. Το να βαλω αναρτησεις κουτσουρα για δυο τρεις στροφες απο τα 10 χλμ τη μερα εινια λιγο αχρηστο και καθολου πρακτικο-ανετο. Κι ομως φοραω κι εγω bilstein κιτρινα....

Γενικα η τεχνολογια ας υπαρχει αλλα να μπορει να απενεργοποιειται.

Νομιζω οτι ο Ζ3 2.2 ανοιξε το αρθρο εχοντας σαν ιδεα οτι τα στα αμαξια βαζουν ηλεκτρονικα επειδη χωρις αυτα ειναι απροβλεπτα λογω κακου στησιματος.

Προσωπικα θελω σωστο στησιμο και σωστα ηλεκτρονικα που να μπορω να απενεργοποιησω πληρως. Δες πχ στο ΕΒΟ πως ρυθμιζει το esp, στις νεες μηχανες το abs κλπ κλπ. Νομιζω οτι ειμαστε σε καλο δρομο παντως

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP